Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 курс?
Автор: poppy   
Дата:   20-09-05 11:19

бях се насочила към курса на НАТФИЗ. И всичко си беше наред, чаках само 16ти за да се запиша. И вчера се обаждам по телефона... Оказва се, че ми трябва ДИПЛОМА за завършено средно образование.... Трудно ще намеря такава, след като съм 11 клас.

Значи НАТФИЗ отпада. Изпуснах и курса на lighter[smilie2]. Има ли още курсове?
По възможност да не се иска диплома[smilie6]

Отговори на това съобщение
 Re: курс?
Автор: ancho   
Дата:   20-09-05 12:09

Обърни се към Асахи.
Той организира такива на много добро ниво.

Автор: boni   
Дата:   20-09-05 12:30

От 26-ти започва новия курс с доц Абаджиев,сега ще пусна тема.

Автор: asahi   
Дата:   20-09-05 13:37

Аз ще организирам курс по фотошоп. Оглеждам се за свободно време. Курсът на доц. Абаджиев е добър и не вярвам да ти иска диплома.

Автор: shifty   
Дата:   20-09-05 15:42

А във Варна има ли такаж.'Или онлайн поне Photoshopskia Може ли да се проведе.

Автор: NI   
Дата:   20-09-05 15:50

това за дипломата в натфиз е няква нова глупост .Аз миналата година го изкарах а нямах диплома:)

Автор: asahi   
Дата:   20-09-05 16:56

Не съм чул някой да се е похвалил, че е завършил онлайн курс по фотошоп. Във Варна мога да организирам курс, но трябва да се сбъднат разни специфични условия - брой кандидати, зала с компютри и софтуер. Нямам достатъчно контакти във вашия град, засега.

Автор: penchev79   
Дата:   21-09-05 00:46

Интересно ми е какво включва като теми курса по фотошоп? Питам, защото се занимавам доста с фотошопа на ниво графичен дизайн, но би ми било интересно да видя каква е разликата когато става въпрос чисто и просто за цифрова фотография. Сигурен съм, че има немалко неща, които би било интересно да науча.

Та има ли нещо като списък с темите, които се изучават/преподават в курса по ФШ ?

първа  назад  1     всички  напред  последна