Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 samsung ili panasonic
Автор: wapden   
Дата:   19-09-05 19:04

Mnogo se 4udq koi aparat da si vzema - Samsung V700 ili Panasonic LZ 2! Posavetvaha me da izbera LZ 2 no V700 mi se struva po privlekatelen [smilie6] a i Panasonic-a e 500lv a Samsung-a 600lv, neznam dali tova e ot golqmo zna4enie, no vse pak....
Molq vi kajete si mnenieto koi da izbera za6toto utre 6te hodq da kupq edin ot dvata.
Blagodarq predvaritelno![beer]

Отговори на това съобщение
 Re: samsung ili panasonic
Автор: Стоев   
Дата:   19-09-05 19:24

Не бързай толкова де, почакай, събери мнения...
Като хвърлиш 500-600лефчета за хапаратче, после още 100-тина лефчета за карта, може би допълнително и за батерии/зарядно и т.н., а накрая усетиш, че е могло за подобна сума да се вземе и по-добро, повярвай ми - много боли [smilie5]

Автор: Marillion   
Дата:   19-09-05 19:27

Стоев - прав си. За 800 лв може да вземе по-добро, но аксесоарите са си пак същите. Ще стане 1000 лв. а за 1000 - може да си вземе по-добро [smilie5]

Кръговрат... винаги не достигат парите.

Дата:   19-09-05 19:34

Pravi ste i ako zavise6e ot men bihiz4akal pone 1 mesec, NO nqma da go kopuvam az aparata, a ba6ta mi i ot mnogo vreme mu govorq i mi kaza 4e mu e pisnalo i 4e utre otivame da go kupim i 4e ako ne sam saglasen 6te trqbva sam da si go kupq- HA HA! Taka 4e trqbva mnogo barzo da re6a kakav 6te e ina4e i az iskam da iz4akam, no molq vi kajete mi koi ot dvata da izbera [smilie22]
PS: za baterii i zarqdno 200 lv li???!!!! [smilie10]
Molq vi naso4ete me kam edin ot aparatite [shtrak]

Дата:   19-09-05 20:00

Ми лично на мен разликата от 1 (един) месец ми разваля настроението, когато се сетя.
Бях мераклия за зумлив апарат и взех от първите Canon S1 IS в БГ, а след месец излезе Панасоник ФЗ10.....
Пре***х се, ама така ми било писано, да стана фен на Канон, не на Панасоник [smilie5]
Картата е първото, което няма да ти стигне, че обикновено тези карти с които продават апаратите са малки и събират няколко снимки.... ТОва значи, че ще хукнеш да купуваш по-голяма карта, която е парички..
А за зарядното и батериите - не знам тези модели какви батерии използват и не ми се търси в нета, ама ако ги продават с алкални батерийки комплекта, отиваш на зарядно за трийсетина и повече лева и 2 или 4 батерии по 7-10лв...

Дата:   19-09-05 20:08

Мерси, обаче моля ви кажете ми кой да си взема! Samsung V700 или Panasonic LZ2 [smilie11]

Автор: samara   
Дата:   19-09-05 20:13

бих заложил на панасоника, заради стабилизатора...от друга страна имам един служебен самсунг 530, дето макар че го смених веднъж ( първия ) [ezik] ...излезе много здрава и непретенциозна машинка [smilie5] ...ама пък знам апарати от V-серията, уж с по добрата оптика Шнайдер ...пък правят бели [smilie8] ...абе хващай бащата, отивате в магазина, пипаш двата апарата този дето ти легне повече на ръка, око и на сърце ...вземаш ![smilie24] [smilie5] [beer] [shtrak] ...жена, малко прасе и апарат не можеш ги позна предварително ![smilie18] [beer] [shtrak]
...П.П. казват, че на панасоника стабилизатора бави аутофокуса, така казват, не съм пробвал ![smilie24]

Публикацията е редактирана (19-09-05 20:14)

Автор: roscko   
Дата:   19-09-05 20:17

Баси като прочетох темата, си помислих че питаша за GSM, самсунгите са по добри, ама за апарати незнам, само съм чувал че DSLR e добра марка

Дата:   19-09-05 20:17

И аз като Самара бих заложил на марката Панасоник, че съм снимал със Самсунг А400 май беше, и мазалото бе голямо, иначе Елриша цъкаше с някакво Vмоделче ако не бъркам, преди да дойде у Канонският отбор...
А от панасоник лошо не съм видял...
Най-добре да пробваш и двата и да решаваш на място, щом е опрял ножа до кокъла и утре ще купуваш котка в торба...

Дата:   19-09-05 20:21

Благодаря ти за съвета! Между другото автора на е-книгата "Как да правим по добри сминки с цифров фотоапарат" сащо ме посъветва да си взема Panasonic-a! А пък и много хора ми казват че SAMSUNG за домашни албуми (незнам дали е вярно де [smilie6] )
Мисля да избера Panasonic-a, а пък и след около 3 месеца ще мога да го сменя, така че да не му мисля толкова! Надявам се че поне и двата модела са перферктни поне доколкото да придобия някакви начални знания!!!!!
[smilie7]

Дата:   19-09-05 20:23

Стоев бате, аз хубаво ще ги пробвам ама като и понятие си нямам... нали знаеш от мъртъв писмо и от ку*ва запис [ezik]
П.П. А между другото ЛЗ 2 може ли да му се слага обектив и с пълни ръ4ни настроики ли е щото тва не го разбрах ако може някой да ми каже плс... (незнам как е обектив на англииски и не видях нищо относно ръчни нстроики)[smilie25]

Публикацията е редактирана (19-09-05 20:30)

Дата:   19-09-05 21:02

То за начални знания аз бих препоръчал лентов за до 100лева, ама то друга тема...
Като ще ти го купуват - вземаш и целуваш ръка на купуващият (що мен не ми купят нещо по мой избор за 700лв - и крак бих целунал), пък после гледаш кефи или не и събираш парички за следващият, ако се окаже че ти харесва да снимаш и не ти стига наличният....[ezik] [shtrak] [beer]

Дата:   19-09-05 21:07

Дам :P

Дата:   19-09-05 21:07

А ако ще ми купуват от БГ и точно утре, бих си харесал нещо от моделчетата на тази страница http://www.*************/products.php?CatID=216 за тези пари....[smilie5] [beer] [beer] [shtrak]

Дата:   19-09-05 21:09

rofl (rolling on the floor laughing)!
Незнам ти какво би си харесал от там ама страницата не работи [smilie6]

Дата:   19-09-05 21:36

Дай работещ линк плс щото искам да видя какво си ми избрал [smilie6]

Дата:   19-09-05 22:57

Ми извинявам се, ама ФФ реже някои страници, дето се явявяват като безплатна реклама, иначе споменавах за Cantek и Канончетата:

https://photo-forum.net/static/forum/2005-12/yrwq7355.JPG
http://img.photobucket.com/albums/v203/Stoevmobile/c9e7f8d9.jpg

Автор: GARRY   
Дата:   19-09-05 23:37

na vsichki e interesno e na kakva cena shte se poiaviat Canaon 610 i 620, no ako sravniavash samo samsunga i panasonica, moito mnenie e che samsunga neshto ne mi haresva kato obekriv, gledah obstoino snimki s nego i ne mi haresva. Konkretnia panasonik niama ruchni nastroiki, az ne bih go kupil.
Mnogo e vajno da ima turpenie chovek, dori pritisnat ot izlizaneto na novi aparati [smilie7]

Автор: snake79   
Дата:   19-09-05 23:43

Даааа по добре вземи PowerShot A95 или ако са ти много парите A510(A520).

На Панасоника това което му е по добро е , че има стабилизация.Но нямаш ръчни настройки.

Та затова най-добрия избор като за тези пари е някой Canon от гореизброените. Ше имаш и парички за зарядно и карта - както си приготвил 600 лв.

Публикацията е редактирана (19-09-05 23:47)

Автор: ancho   
Дата:   20-09-05 09:19

Панасоник FZ 2 ?!
Това не и онзи стар модел с 2 мегапиксела.
Това продава ли се още по магадините ?
Да няма грешка нещо.
Както много хора знаят аз съм с FZ 20 и много си го уважавам и обичам (една от причините които не са за пренебрегване че скаро нищо друго няма да мога да си позволя [smilie22] ).

Автор: solo5   
Дата:   20-09-05 15:02

Samsung-a е с LiIon батерия

Автор: Marillion   
Дата:   20-09-05 15:14

solo5 - Супер а... И PhotoClip-а ми е с такава батерия, ама това не го прави фотоапарат да ти кажа. От тези двата за Панасоника е по-добрия избор. Самсунга е по-капризен.

Автор: pacy4   
Дата:   20-09-05 15:23

чуеш ли самсунг и бягай през глава. ако го вземеш ще имаш проблеми... не съм погледал за кой модел става въпрос точно, но няма значение. Не купувай самсунг.Вземи панасоника.

Автор: Amateur   
Дата:   20-09-05 15:48

От 5-6 месеца снимам с един служебен Самсунг V 70. Сравнително добра машинка за непретенциозни любители. Има много ръчни настройки, Lion батерия, Шнайдер оптика и т.н. Не ми е създавал проблеми. Последните десетина снимки в профила ми са правени с него. Няма идеален апарат, още повече в тази ценова ниша. Каквото и да вземеш след време ще искаш нещо по-добро.

Дата:   20-09-05 16:47

Благодаря на всички! Избрах Cannon A520 надявам се че не съм се минал :Р Ако не бяхте помогнали наи жероятно щях да купя някой които не си заслужава парите!
ПП: Стоев, незнам от каде сатези цени обаче поне в Пловдив А520 най- евтиното беше 530 лв.
Със здраве! [beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна