Автор: Sidewinder
Дата: 17-09-05 17:52
Специално за ecobo: От почти година мой близък е в САЩ и в началото на тази ми изпрати подарък - Canon G6. При получаване на колета платих 1лев и някакви стотинки за обработката му.Bез мита, без ДДС-та. Да, обаче негов приятел разбрал, че в провинцията( щото съм си провинциалист ) няма мита и решиха да изпратят друг апарат за друг човек, но чрез мен( разбирай провинцията).Апарата пристигна няколко месеца по-късно, мисля през април или май, и се започна ходене по мъките. И понеже ЛИЧНО четох ОНЗИ документ, за който пиша малко-по горе, наистина ИМА МИТО ЗА ФОТОАПАРАТИ. При това са стриктно разделени на цифрови и други, на видеокамери и т.н. А самите цифрови се делят в зависимост от това дали са DSLR или не( и по други параметри,но това ме впечатли най-много), защото докато разлиствах за N-ти пореден път списъка с надеждата да си намеря по-ефтинка ниша за митото, наблюдавах лелката пред мен и се чудех дали е в състояние да познае дали апарата в кутията е ДСЛР, при условие, че самата кутия е в пощата, а лелката в митницата? Много се "разприказвах" , но в резюме: МИТО ЗА АПАРАТИ ИМА!!!!!!!!!!!
Публикацията е редактирана (17-09-05 18:10)
|
|