Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За Photo Shop CS2
Автор: Nooky   
Дата:   17-09-05 12:24

Четох в предишни теми че ти трябва доста добра машинка за да ти върви тоз photo shop добре на компютъра е мисля че не е така.
Предишния photo shop който имах качен беше 7ма версия дори не беше CS и доста бавно вървеше. Но един ден си викам да взема да сваля да го видя и тоз CS какво представлява.Благодарение на форумци, който ми дадоха линк за което съм им благодарен успях да го сваля за 3 дни :) но преди да го install викам си защо да не форматирам хард диска и да кача наново windowsa и така преинсталирах аз windows Xp и качих днес таз версия Cs 2 и какво да забележа че той върви да не кажа голяма дума ама поне 3 пъти по бързо от предишния незнам, дали е било от windowsa но оказа влияние, а компютъра ми е доста скромен за машите, който се произвеждат вече.
Athlon на 1700, който работи на 1470 mega herc рамта ми е 512 (само тя е добре) и обикновена видео карта ge Force 4 - 64 MB

Та предлагам, на който му засича да направи един формат и може да се оправи поне при мен подейства.
Благодаря за вниманието.

Отговори на това съобщение
 Re: За Photo Shop CS2
Автор: access   
Дата:   17-09-05 13:21

Скоро инсталирания Windows е като нова кола. Проблема е, че с скапва със всяка следваща инсталация. А и като му качищ и 100-200-300 шрифта и останалото "програмно осигуряване" и без firewall и антивирус, ама с Интернет и пиши го затлачен, забавен и почти неработещ за има-няма 1 месец... Решението е едно - Мacintosh G4 или G5 с OS X.
P.S. А и на твоят компютър, бъди сигурен, че големи снимки ще обработваш доста бавно. Kачи си пак седмицата или CS-a (без 2).

Автор: Nooky   
Дата:   17-09-05 13:41

Мacintosh G4 или G5 това незнам какво е и ще ми е интересно да разбера.
Но за сега е виждам че бави CS 2 ако почне може да се жърна към стара версия, но за сега е добре обработвам снимките от моя Pan FZ20 снимам ги на най-високата резолюция по 2.5-3 МБ мисля че е добре.Ама ще видим по нататък.

Автор: джъмбо   
Дата:   17-09-05 15:07

да бе ей сега ще зарежа всичко да се мятам на макинтош.....

Автор: nemalp   
Дата:   17-09-05 23:21

Само искам да добавя, че понякога даже не се налага да се правят генерални неща като преинсталации или подобни. Аз съм със долу-горе същия компютър като на Nooky от повече от две години (но с 1GB RAM). Нагъчкан е с безброй приложения и файлове, понякога точа по гигабайт боклуци от различни заразни места на месец и прихващам разни инфекции. Не мога да пресметна колко нещо е качвано, инсталирано, после деинсталирано или трито. XP-то не е преинсталирано никога и въпреки всичко работи като лъв. Понякога се налага да работя с PS(CS2) и Illustrator(CS2) едновременно плюс с по още нещо, дъвчейки файлове от по стотина и повече MB, но то си работи... Е, ако се прекали, налага се понякога да се затвори насилствено някоя умряла програма, но в рамките на няколко митути се разчиства малко място и всичко продължава оттам, докъдето е стигнало.
Исках да кажа, всъщност, че и малко търпение помага, когато яздиш стара машина с нов PhotoShop.

първа  назад  1     всички  напред  последна