Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Малкият принц
Автор: pmartinov   
Дата:   14-09-05 12:24

Малкият принц довечера кани всички колеги на среща .Ще носи лаптоп с емоции , който желае да си вземе снимки за дискусия.В 20 часа в познатото ви заведение No name до ПУ Паисий Хилендарски.

Отговори на това съобщение
 Re: Малкият принц
Автор: Todd   
Дата:   14-09-05 12:28

Ко стана с тоз чиляк ??? Нали го бяха набедили нещо че ни показвал нечий снимки тук уж за негови ???

Автор: vesel.patilancho   
Дата:   14-09-05 12:39

eto kak se izopachavat neshtata - koj chul, koj nedochul i hop, nabeden nepravilno!(to tova e i celta maj na razni temichki)

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   14-09-05 12:46

Оооооо, там съм[smilie21]

А ако още някой напише, че заведението се казва No Name лично ще го закарам пред МЕИ-то в 8 вечерта посред зима, да пита къде е това Ноу Нейм и да го търси 2 скапани часа в зверския студ.

Такова животно - нема.

Ооо, не грешка. Има. Срещу Стоматологичния факултет. Демек - на майната си.

А истинското име на заведението е Латино, известно още като Латиното, Дървеното, МЕИ-то, и отскоро - No Name. [ezik]Да не забравя и Кръчмата, с главно К.

Публикацията е редактирана (14-09-05 12:47)

Дата:   14-09-05 14:19

Фулфреим -за него няма да говорим

Хубави модели- за тях почивка

ХУБАВИТЕ КАДРИ
само

Автор: GuruMMX   
Дата:   14-09-05 14:31

Nie si go krustihme No Name..
shtoto si njama oficialno ime..
javno drugi grupirovki sa go krustili spored technite razbiranija :)

ae do dovechera...[beer] [shtrak] [thankyou]

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   14-09-05 15:41

Поне да ги бяхте информирали хорицата, че вече така им се казва заведението[smilie18]
Ае до довечера[beer]

Автор: Airborne   
Дата:   14-09-05 15:49

господин патиланчо да прочете темата за малкия принц преди да се зъби, щото има основателна причина за съмнения. за тези, които не помнят, някой беше попаднал на снимка в интернет, която съответсваше с така от профила на принца. от прес центъра на принца заявиха, че лицето е в отпуска и не може да даде изказване по въпроса. аз не взема страна по въпроса, но бих искал да чуя какво има да каже твореца по случая.

Автор: boni   
Дата:   14-09-05 15:53

Ми той си е признал на една сбирка в Пловдив,че част от снимките не са негови,а само ги е обработвал ама кво от тва,голямо чудо било...Айде на маймуни се обърнахме с тоя принц,мерси вече.[smilie23]

Автор: PLAGIATO   
Дата:   14-09-05 15:57

:))

Дата:   14-09-05 15:58

Ей тази снимка НЕ Е негова,само е мазал отгоре и си го е признал,нека да покаже тук оригинала да видим.[smilie23]
https://photo-forum.net/i/129726&USER_ID=13414

Автор: PLAGIATO   
Дата:   14-09-05 16:02

но пък е изпълнено с типично негов кич :))

сори, не можах да се сдържа

Автор: Максим   
Дата:   14-09-05 16:57

Тогава ЧИИ ГО ТЪРСИ ОЩЕ ТОЗИ ПРОФИЛ ТУКА?
MalkiatPrinc[smilie23]

Или може и така?[smilie9]

ПП. разгледах photo-forum.hit.bg/ - прати ме на www.*********/
там е пълно с откровено крадени снимки.[smilie9]

Дата:   14-09-05 17:14

Търси го защото нямам веществени доказателства...Ако намеря няма да го търси .

Автор: Faber   
Дата:   14-09-05 17:25

Малкия Принц редовно пращаше линкове на хора на които се е подмазвал за да му гласуват бозите. Има особен афинитет към фенките...
Иначе е голямо добрутро... кани чрез посредник :)

И аз не можах да се сдържа :)
Сори принце... завиждаме ти на "въображението" и на "творчеството"... та ние сме прости туземци :)

Публикацията е редактирана (14-09-05 17:26)

Автор: Neli78   
Дата:   14-09-05 17:41

За другите не знам, но на мен лично, за 4 месеца, нито веднъж не ми е пратил линк. Нито ми е споменавал да му видя снимките. Иначе съм абсолютно съгласна с вас. Човекът може да си има кусури. Но просто исках да уточня. Че това за линковете ме учуди много. Другото не коментирам.

Автор: Airborne   
Дата:   14-09-05 17:42

бони: след като принца "си е признал" кражбата отпада ли?[smilie23]

Дата:   14-09-05 17:43

ne,no niamam dokazatelstva.Niakolko dushi ot Pd mi kazaha che si e priznal,no triabva da ima i dokazatelstva .

Дата:   14-09-05 17:52

[smilie5] Анонимен
24.07.2005 21:39 (27) Faber, мазно човече, защо не си траеш и да спреш да хапеш, всички знаят, че интригантстваш във форума и сееш сплетни и интриги, разпитваш и подпитваш този и онзи и после говориш глупости, създаваш си емоции и живееш живота на други, защото просто ти липсва твой собствен живот, с който да си зает. Кога стана и ти фотограф Велик ?? Ти не си институция, и спри да се изживяваш като Великия Величко. Като не ти изнася нещо не коментирай, гледам и твоите шедьоври, вдъхновени от Саудек, но нищо по-ново и авангардно не внасяш, така, че не се изживявай тооолкова сериозно.

[smilie5]Нели мен отдавна нищо не може да ме учуди.

Публикацията е редактирана (14-09-05 18:11)

Дата:   14-09-05 18:48

Faber ето ние вече имаме доказателства че анономният има точни наблюдения в ФФ [smilie5]

Сега е момента да извадиш твоите доказателства

[smilie5]

Автор: plamennk   
Дата:   14-09-05 19:20

Типично по български от една хубава тема - покана за среща, стана лайняна работа.[smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Автор: aazaa   
Дата:   14-09-05 19:43

Разбира се - щом си е признал.... Признат грях - НЕ Е гРЯХ! Ще ида да думна банкта отсреща и след това ЩЕ си пРИЗНАЯ, ДАНО и другите АдМИНИ са така благосклонни![ezik] [ezik] [beer] Пък после ще ги поканя на сбирка да Разгледаме копЮРИТЕ![beer] [shtrak]

Автор: Andromeda   
Дата:   14-09-05 19:48

Много се дразня вече. Напоследък само кирливи ризи бе...

pmartinov, много те уважавам, знаеш го, но от къв ... зор извади този коментар на някой, който дори не е дръзнал да застане зад името си.
На Faber поне му стиска да напише какво мисли под дадена снимка. И от това моментално следва, разбираш ли, че е "гадняр". Конструнктивната критика в форума е сведена до минимум, но явно не на всеки "автор" му изнася нещо по-различно от "!!!". За снимките му също не мога да се съглася, че не са нищо ново. Ако не друго то те са ново за този форум, който е предимно за любители. И този Saudek... кво лошо като/ако се е вдъхновил от него? Едно е вдъхновение, съвсем друго е копиране. Аз копиране не виждам.

И на другите се чудя какво беше това обсъждане на MalkiatPrinc... той сигурно се кефи, щотото баси рекламата...
Поканил колеги на сбирка, кво толкоз :)

Ако вместо всяко парливо мнение се правеше по снимка, ехееееее [shtrak]

Дата:   14-09-05 20:30

[smilie5]

Слънчевите изригвания ще продължат и утре Андромеда

[shtrak]

Автор: aazaa