Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нещо относно OLYMPUS Camedia C-370 Zoom
Автор: stefism   
Дата:   12-09-05 10:51

Може ли да се консултирам нещо относно един апарат - OLYMPUS Camedia C-370 Zoom. Ако някой може да ме светне де.
Та значи ползвам въпросната "пишка" както галено наричам този клас апарати но за жалост откривам у него един съществен недостатък, който нямаше как да забележа преди да го купя, а именно, че доста му куца фокусирането. Проблема се изразява в това, че когато правя снимки на открито, дори и на добро време, явно апарата си избира некви смешни скорости на затвора и снимките в повечето случаи дори и при съвсем малко мърдане по време на снимката стават размазани и не на фокус. Източих си последната поправка на софтуера от страницата на производителя но и това не реши проблема.
Та имам следният въпрос? Може ли на въпросният апарат да му се сложи софтуер но от някой друг модел, който също да е от серията CAMEDIA или пък някакъв пач от някъде, който да реши проблема и съответно ако може, как и от къде става точно това?
Ако не става значи да знаете да не си купувате точно този модел апарат. Сериозен проблем му е фокуса!

Отговори на това съобщение
 Re: Нещо относно OLYMPUS Camedia C-370 Zoom
Автор: stefism   
Дата:   15-09-05 11:16

Айде кажете ми нещо по темата деее [smilie10]

Re: Нещо относно OLYMPUS Camedia C-370 Zoom
Автор: onlineivo   
Дата:   15-09-05 11:27

Не вярвам да може да стане софтуер от друг апарат дори и от същата серия но предишен или следващ номер!

Пробвай да сравниш с друг екземпляр на същия апарат. Ако и той прай така... продавай тоя на някой който това не му прави впечатление и взимай друг... например Canon 1Ds или поне Canon 5D [cool]

първа  назад  1     всички  напред  последна