Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос към тези дето държат сайта!
Автор: stefism   
Дата:   12-09-05 10:26

Искам да попитам има ли възможност след като вече съм публикувал снимка в определена категория, по-късно да сменя категорията в която снимката е публикувана?
Еко не, бих искал да предложа това да стане възможно защото ето сега пример. Само до преди два дена качвах снимки на исторически забележителности в България, а едва днес виждам, че има 4-ти етап на конкурса "От България с любов", който е точно исторически забележителности. Бих искал снимките ми, които съм качил вече в друга рубрика да участват в конкурса. Иначе много тъпо ми звучи [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос към тези дето държат сайта!
Автор: gorbi   
Дата:   12-09-05 10:32

тия дето "държат" сайта си имат мейл и телефони....

0888 253223, 0898 416020
webmasterphoto-forum.net

Автор: krassimire   
Дата:   12-09-05 10:35

Не можеш да пускаш снимки в конкурс като просто им смениш категорията. Трябва да ги качиш наново.

Публикацията е редактирана (12-09-05 10:36)

Автор: terminator   
Дата:   12-09-05 10:36

Единствената възможност е да ги свалиш и качиш отново в другата категория - е, губят се точки и коментари, но е справедливо, иначе всеки ще си мести насам-натам снимки.
Може да се мести една снимка в различни категории, но само в тези които не са конкурсни. Например на една снимка може да се смени категорията от портрет в пейзаж или голо тяло без да се затриват точките и коментарите, но не ноже да се сложи в "от България с любов ...", така е за да имат равен шанс снимките в конкурсните категории
Дано е ти е станало ясно, че доста увъртяно го обясних [smile]

Автор: stefism   
Дата:   12-09-05 10:40

Да, съвсем ми се изясни картинката и мерси за обяснението, но продължавам да твърдя, че това не е честно и особено при положение, че снимката не е участвала в други конкурси преди това.[smilie11]

Автор: krassimire   
Дата:   12-09-05 10:46

Напротив, честно е.
Например хващам една от снимките ми с натрупани 500 точки и прас, прехвърлям я в конкурса? И какво става? Много ли ще е честно?

Автор: Marillion   
Дата:   12-09-05 10:48

хех.... кое не е честно???? Аз имам снимка с 1000 точки (примерно), на нея съм снимал Царевец и изведнъж ХОП я местя в конкурса, в който оценяването е според точките. Не е справедливо това. Така останалите нямат шанс.

Ако снимката ти е добра пак ще си ги навакса.

Автор: terminator   
Дата:   12-09-05 10:52

Ами честно-нечестно, това е положението, ако някой от админите благоволи да ти обясни, то отговора ще е следния: "Правилата са такива и няма да се променят, ако не ти харесва - има и други сайтове"

Ако потърсиш из темите във форума с думи "правила", "точки", "гласуване" ... ще изскочат доста теми в които надълго и нашироко се дискутират правилата относно точките, гласуването и кое може и кое - не.

Между другото - имаш добри снимки, ама ги свали и качи пак в съответната категория и не забравяй да им дадеш имена, а не "Къща", "Пак къща", "Къща", "Църква" ...
Айде със здраве и дано не съм те обидил нещо [smilie25]

Автор: Георги   
Дата:   12-09-05 10:55

честно си е и още как.

да си я качил в конкурса при самото качване. а не после като събере някоя друга точица да я преместиш само. е не става така :)

първа  назад  1     всички  напред  последна