Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какъв статив
Автор: DanielDimov   
Дата:   12-11-03 12:00

Искам да си купя статив и от всичко окето досега съм разгледал си харесах два модела.

Първия е доста лек с алуминиеви крака, които могат да се разкрачват всичките заедно до около 30 градуса, плочката на която се монтира апарата има 3 степени на свобода, но всико е пластмасово. Има дръжка за въртенето - тоест подходящ е и за видеокамера.

Втория е целия метален (малко по тежък), краката му могат да се разкрачват всеки по отделно до почти 90 градуса, няма дръжка и плочката е монтирана на една ябълковидна конструкция с ръчка за фиксиране.

Кой от двата бихте си избрали вие при положение че цените им са почти еднакви?

Отговори на това съобщение
 Re: Какъв статив
Автор: machine_head   
Дата:   12-11-03 13:40

а може ли да кажеш марките, моделите и цените?

Не помня марките
Автор: DanielDimov   
Дата:   12-11-03 13:50

цените са съответно 165 лв. и 145 лв.

Автор: invoke   
Дата:   12-11-03 13:54

Взимай железния статив,той е по-устойчив и надежден!Аз скоро изхвърлих един такъв пластмасов....[smile]

Автор: shutter   
Дата:   13-11-03 13:01

Ако трябва да използвам едно клише "мерцедесите" в стативите са Gitzo и Manfrotto но понеже едва ли си заделил EUR 2,000 за статив спокойно можеш да минеш с един SLIK за стотина лева.

Доколкото съм търсил на най-добра цена в София са в магазина на ProFoto на Гр.Игнатиев (близо до попа)

първа  назад  1     всички  напред  последна