Автор: Stratovarius
Дата: 10-09-05 19:08
Имам много голям проблем. Искам да правя снимки които да публикувам в раздела "Голо Тяло", но съм single и незнам къде да си намеря моделка :).
А пък вчера изщраках първите си две ленти от доста години насам, така че не съм профи. Проблема се състои в това, че поради горната
причина не мога да си пусна обява във вестника
- "Профисионален Фотограф, по скоро креативен студент с нов Фотоапарат ( с Варио Обектив ) си търси моделка, за профисонални фотосесии, най вече вечер или нощем - по или без белъо, понеже сутрин е зает със спане, през деня с учене / програмиране, както и с работа" -
ако някой има предложение ( алгоритъм за решаване на проблема, ще му бъда много благодарен ) /* пояснение: Хората на които съм благодарен, при условие, че се срещем, получават бира, до една каса, марка: Препоръчвам Beks, но това си е въпрос на вкус - така че по избор. */
Дефиниция на Успешен алгоритъм: Това е алгоритъм, при който непосредствено след прилагането му следва публикация в раздел "Голо Тяло",
Няма полу успешен алготитъм: Той или е успешен ( виж горе ), или е не успешен (Всичко различно от успешен).
Така че: I need Help
|
|