Автор: kuma_lisa1974
Дата: 10-09-05 14:50
... един фотограф. Казва се Богомил Димитров. Освен с фото, се занимава и с видео и имах неблагоразумието да го наема за сватбата на моя най-добра приятелка. Снима цялата сватба, целия ден и накрая се покри като мишка в дупката си и нямаме нищо от тая сватба. Имахме неблагоразумието и да му платим... Та ако някой от Вас го познава, моля! Той е петно върху цялата Ви гилдия /което не означава автоматично, че всички сте такива/, но толкова несериозно и непрофесионално, че . Ако е повредил материала, мисля, че е в реда на професионалната етика да се извини и върне парите, а не да се крие. Макар, че тези пари по никакъв начин няма да ми заместят записа от този неповторим за всички ден! Молбата ми е ако някой го познава, моля да ми кажете къде мога да го намеря. Според неговите думи, работи за ВИЗАЖ - колко жалко за тази, иначе престижна модна агенция, че наемат на работа такива "профани". И как ли им върши работа?! Ако е така както и на мен... язък за "престижното им име". А за тези, които не го познават и не са работили с него до сега - НЕ РАБОТЕТЕ С БОГОМИЛ ДИМИТРОВ !
|
|