Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 АРТ колеж
Автор: yonder   
Дата:   10-09-05 12:44

Привет,
бих искал мнение относно http://www.artcolleg­e-bg.com/index_bg.ht­ml
този колеж. Т.е. дали си струва обучението там за тия 2700лв. на година [smilie8]
Ще съм Ви благодарен ако споделите нещо което знаете за там [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: АРТ колеж
Автор: athom   
Дата:   10-09-05 12:45

Мхаххахах...2700?!

Автор: lidoche   
Дата:   10-09-05 12:48

здравей! Не мога да ти кажа нищо за този колеж, но и мен ме интересува как стоят нещата там?

Автор: johnny_fx   
Дата:   10-09-05 13:15

Аз ще ви кажа.
Един приятел едвам изкара.
На нищо общо взето не ги учат, само прибират паричките.
С тея пари ако платиш на някой, който си разбира от работата ще те научи на повече. [smilie5]

Автор: nemchev   
Дата:   10-09-05 13:16

пробвай се в ЮЗУ-то...има операторско , режисура и монтаж..преподавателите са почти същите и е 4 пъти по-ефтино...другата година Христо Тотев ще води клас по операторско..а тва е хубаво[smilie24]

Дата:   10-09-05 13:24

ЮЗУ-то [smilie11] какво е това?
каде се намира, сайт имали?

[beer]

Дата:   10-09-05 13:27

намерих го ... мерси но е далеко [smilie3]

Автор: nemchev   
Дата:   10-09-05 13:45

реално погледнато е на 100км от софия...не е коизнае колко далеко...имам колеги от силистра...иначе ти си знаеш

Автор: 5kan   
Дата:   10-09-05 13:56

"След дипломирането, Колежът издава държавен сертификат за професионална квалификация - 4-та степен
(най-висока). Сертификатът се регистрира от Министерството на образованието и науката и дава възможност за работа във всяка медия и професионално студио на територията на Република България и Европа;"

е, ако толкова ви трябва такова, и ако имате излишни пари и време ....

и там може да научите доста само, ако имате голямо желание да учите и не се ограничавате само в учебния процес

Автор: lidoche   
Дата:   10-09-05 14:41

Какво е това ЮЗУ. Къде се намира ? Дайте ми накакви координати? Сайта му или нещо друго

Автор: 5kan   
Дата:   10-09-05 14:56

http://www.swu.bg/

Автор: anti_photoshop   
Дата:   10-09-05 17:42

Слаааааааааааааааааааавввв. (така викаме на шефа)
най-после да го кажа, колежа не си струва!
Изкарах там само 6м. като видях че не става, айде[smilie5]
Принципно идеята е добра. Ако човек има желание да се научи, ще успее... но нещо яко куца. Сега колежа не е признат, така че който мисли после да вземе диплома да се откаже, ако на някой му се работи в "Канал 3" като оператор за 250лв. или му се бачка в "Седем Дни" за 180лв. Окей.За двете години там ще научиш нещо (стига да искаш) и ше се запознаеш с доста хора от занаята, напр. там преподава Дилян Марков.
Парите дадени за колежа, могат да се конвертират в нормален апарат/ видеокамера и в много ама много литература, която така и така ще трябва да се купува...
Ако имате сериозни планове, не се занимавайте с този колеж, ако ви се ходи насам натам да снимате, и да се запознаете с доста хора и да видите много неща не за пред камерите- защо не!

първа  назад  1     всички  напред  последна