Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Canon Powershot S2 IS от каде да си го купя? Наистина ли е най добрия в класа си?:) Или FZ 30:)
Автор: sith   
Дата:   09-09-05 14:54

Спрял съм се на Canon Powershot S2 IS интересуваме от каде може да си го купя в БГ на по достъпна цена, знам че е близо 1,5 по скъп тук от колкото да си го купиш от вън, но просто нямам такава възможност а и все пак ще има и гаранция.

Публикацията е редактирана (22-09-05 12:18)

Отговори на това съобщение
 Re: Canon Powershot S2 IS от каде да си го купя?
Автор: pmartinov   
Дата:   09-09-05 14:59

http://www.technomarket.bg/

Автор: noemis   
Дата:   09-09-05 14:59

www.cantek.bg tam e nai evtin kato gledam

Автор: noemis   
Дата:   09-09-05 16:39

kyde go vidia v tehnomarket. ot tam mi zaiaviha 4e ne smiatat da go prodavat, no ako iskash moje da si go pory4ash za 1149 leva
v acntek e 1041 leva

Автор: CYPER   
Дата:   09-09-05 16:53

В EtronicsBG е 580 долара [smilie24]

Дата:   09-09-05 17:10

Знам за Еtronicsbg но нещо ми се виждат съмнителни, не съм сигорен дали няма да ми пробутат нещо втора употреба, а и дават няква измислена гаранция ще го носят чак в САЩ може да чакам и една година докато го оправят, пък и за 100-тина лева разлика не си заслужава риска!
Някой купувал ли си е нещо от etronicsbg?

Публикацията е редактирана (09-09-05 17:14)

Автор: CYPER   
Дата:   09-09-05 17:12

Много хора са купували от там - поразрови се из форума и ще намериш доста положителни мнения. [smilie24]

Автор: vladd2drac   
Дата:   09-09-05 17:20

kupuval sam i to to4no CANON S2 IS predi dva meseca. Sa6to i Olympus C 770 sam si kupil ot tqh. Izklu4itelno korektni sa horata!!!

Дата:   09-09-05 17:46

Май ще го взема от Cantek, ако не намеря някой да ми го донесе от вън!

Re: Canon Powershot S2 IS от каде да си го купя? Наистина ли е най добрия в класа си?:)
Дата:   14-09-05 13:42

Наистина ли е най добрия в класа си?:)
И за тези пари какво по-добро може да се вземе?

Re: Canon Powershot S2 IS от каде да си го купя? Наистина ли е най добрия в кла
Автор: pmartinov   
Дата:   14-09-05 14:22

Наистина ли е най добрия в класа си?:)

ДА

след FZ 5

Дата:   14-09-05 14:46

pmartinov написа:

> ДА
>
>
>
>
> след FZ 5
>

и с какво е по добър Panasonic DMC-FZ5 ?

Re: Canon Powershot S2 IS от каде да си го купя? Наистина ли е най добрия в класа си?:)
Автор: Olinka   
Дата:   14-09-05 14:51

И в Технополис го има [ezik]

Автор: falserobot   
Дата:   14-09-05 15:15

Ето един пример за ситуация, в която FZ5 е по-добър от S2-то:

http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/page9.asp

Освен това, в етроникс е по-евтин със $140.

Автор: Cass   
Дата:   14-09-05 15:25

Cantek пазаружат от Canon България. Ако можеш свйржи се с тях

Автор: ahab   
Дата:   14-09-05 15:59

Етрониксите не са измислени. Пазарувал съм от тях тяло, обективи, скенер и дреболии.
След това се запознах и лично с хората които работят за тях в .БГ - изключено е да ти пробутат втора употреба.

Единствените са от които няма оплаквания.

Автор: bygcho   
Дата:   14-09-05 18:09

Далаверата сега е от Стемо. До края на месеца имат 10% отстъпка в магазина си в Габрово, заради преместването в нова сграда. Идва около 1008 лв с ДДС-то, а лично го оглеждах вчера на витрината им. Е, това ако имаш път към Габрово, де :)
цък

Автор: gil-galad   
Дата:   14-09-05 18:40

Продавам Canon S2 на месец и половина за $550

Автор: Стоев   
Дата:   14-09-05 19:40

Присъединявам се към ahab, клиент съм им от около година [smilie24]
Имам една забележка само - след като с треперещи ръце си отворил девствената новопридобивка, не предлагат запотена бира за отпускане на сърдечният мускул и започване "поливката" от момента на покупката [ezik] [ezik] [ezik] [shtrak] [beer] [beer] [beer]

Автор: dhw   
Дата:   15-09-05 14:26

falserobot - "Note: the Panasonic FZ5 shots were taken before we changed the lights in our fixed studio setup. This explains the different exposure values and pattern of reflections."
Изглежда се справя с шума по-добре, но винаги ми е било странно - защо се сравняват сапунерки на макс исо - ако искаш да няма шум си има друга класа. За мен решаващи са: въртящ дисплей, батериите изкарват двойно, цената ми беше почти еднаква. Купуваш zoom т.е. приемам че взимам хубава камера за outdoor - 1/2 камера за половин цена ;-) Всичко друго е желание да имаш фото за $5000 на 1/10 цена.

Автор: ecobo   
Дата:   15-09-05 15:00

Няма да имаш проблеми с Етроникс. Коректни са хората. Купих си 20Д от тях. Доставиха го за 15 дни.

Автор: ocb   
Дата:   15-09-05 17:17

виж www.atlascom.bg - 885 лв. без ДДС!

Автор: Vasko1   
Дата:   15-09-05 18:30

Няма да ти кажа, че и аз се бях засилил за този апарат, до като не открих, че няма възможност за свързване с външна светкавица, освен със специална канонска, заедно с някаква шина. А за мен вградената светкавица е мижи да те лажем, защото водещето им число е не повече от 11-12. Така че помисли си.

Автор: Стоев   
Дата:   15-09-05 20:42

Специалната светкавица за S2 IS е скъпа, а и не съм чул някой да я е ползвал.
Все пак темата беше "Откъде да купя".

Та погледнах цените на ЕтрониксБГ 580доларес[smilie24] , за справка отворих сайта на Canon България, дето има и линкове към дистрибуторите им.

Вериги Магазини
Германос
www.germanos.bg

Вериги Магазини
Кодак Експрес

Вериги Магазини
МЕТРО
www.metro.bg

Вериги Магазини
Техномаркет Европа
www.technomarket.bg

Вериги Магазини
Технополис
www.technopolis.bg

Алфа Линк
ул."Кукуш" 2 София
82 111 60
www.alphalink-bg.com

Cantek
бул."Никола Петков" 5А София 1619
960 46 66
www.cantek.bg

Компютър 2000
ул."Слатинска" 87 София 1504
971 23 85
www.computer2000.bg

STEMO
ул."Черковна" 29 София 1505
946 13 20
www.stemo.bg

В Техномаркета не видях цена, Кантек не се отваря, затова пък "Любимите ми" Компютър2000[smilie23][smilie23][smilie23] продават S1 IS за €511 без ДДС[smilie18][smilie18] [smilie18] [smilie18]

Та като съвет за закупуване от БГ - провери другите адреси и телефони за цени и наличности[smilie3]

Успех[smilie24]

Аре Наш'теееее[ezik] [ezik] [ezik] [beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (15-09-05 20:42)

Автор: fastman   
Дата:   15-09-05 22:32

Не е наистина най-добрия! Всъщност за тез пари е най-посредствения[smilie5]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна