Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 kursove!!!!!!!
Автор: addicted   
Дата:   01-06-04 14:34

molq vi kajete mi dali 6te se provejdat nqkakvi kursove po fotografiq za na4inae6ti v sofiq prez lqtoto za6toto(ot juli do septemvri)za6toto ne sam ot sofiq i 6te moga samo togava da gi pose6tavam.tyrsih ve4e no sam izpusnala pove4eto -po4nali sa ve4e!!!!ujasno mnogo se nadqvam da si namerq takyv kurs za6toto e adski vajno za men!!!!!!!molq vi pomognete mi![smilie11] [smilie11] [smilie10] [smilie10] !!!!!!!!!!!!

Отговори на това съобщение
 Re: kursove!!!!!!!
Автор: IVU   
Дата:   01-06-04 14:43

Няма да има такива [smilie8]
А и през Септември нали започват разни фото-ваканции и тем подобни и предполагам, че повечето фотографи ще са там.

Автор: addicted   
Дата:   01-06-04 14:54

a az kakvo da pravqqqqqqqq.[smilie11] [smilie11] [smilie2] [smilie2] [smilie2] mnogo iskam!!!ami nqkakyv kurs e po4nal ot toq mesec i 6te prdylji i lqtoto oba4e 6te sam izpusnala dosta!!!!!!!syvet molq vi!!!!

Автор: J0R0   
Дата:   01-06-04 15:06

Ми-и-и-и... Джъмбо си търсеше доскоро на коя фенка да обяснява принципите на фотографията и тъмната стаичка. Попитай го, може да се навие за някаква форма на неделно или вечерно училище.
[smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: Elina   
Дата:   01-06-04 15:48

Obadi se na rykovoditelia na kursa
Георги Неделчев - 0889-30-87-46
i toi shte ti kaje koga shte zapochne sledvashtia kurs prez liatoto. Hem si nameril(a) temata, pisal(a) si tam, a ne zvynnesh edin telefon.

първа  назад  1     всички  напред  последна