Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Кой от вас си купува фотосписания!!
Автор: zoomaniak   
Дата:   08-09-05 05:27

така вчера си купих поредното фотосписание. Мен ме кефят. Не съм се стиснал за парите. Има какво да науча. Въпроса ми е отново Всички ли купуваме списания. Защо ги купувате. Защо не ги купувате и т н....пишете говорете ако не можете опитайте с мимики. Аз отивам на работа. В този брой на "ФО" имаше една снимка на Ниагара и статия на наш Бони и една негова снимка и ми стана едно топло - я викам си наще хора ааа кеф...хубави неща има тях - заслужава си според мен да купувате поне по 1 списание месечно [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Кой от вас си купува фотосписания!!
Автор: TPECHAT   
Дата:   08-09-05 07:55

определено треа да се избягват [smilie21]

Автор: SheLLia   
Дата:   08-09-05 07:56

Освен това списание, има ли друго, което може да се купи и да съдържа голям брой качествени снимки? Аз лично не съм си купувала фото списания, но скоро един приятел румънец, който е на фотоваканцията в момента ме пита за нещо подобно. (не знае български, така че статиите няма да го заинтригуват, затова се интересувам най-вече от броя снимки в списанието ..)

Автор: flipbeat   
Дата:   08-09-05 13:51

списание "ФО" си е ебаси пръднята.и тази цена от 6 лв хич не му е подходяща.ако има списания като френските...

Дата:   08-09-05 21:48

Разочаровата ме. Нима искате да принизите фотосписанията да са като некви ефтинки книжки. Очаквах повече активност по темата - карай да върви. Шелия има душко и други списания ама не са по 1лв. Лично се бръкнах с 10 кинта за едно "Фотожурналистика" - дано не му бъркам заглавието. Там доста от майсторите в този форум имат публикувани снимки. Абе кво Ви обяснявам. Разочаровате ме. Искайте списания като Американските опа не като Авганистанските - искайте лошо нема. [smilie23]

Дата:   08-09-05 22:13

сори.

Автор: kolov   
Дата:   08-09-05 22:17

списание Фо,си го купих и аз тоя месец за севте,доволен съм,има страхотна статия на Алеш!

Дата:   08-09-05 22:20

Обясни им и за статията за фотографа Тодор Янков и как се снимат пейзажи и кво значи снимане на пейзажи и ако публикуваните негови снимки са кофти ще се застрелям - и още яки неща има като статии - сега си уреждам стари броеве да си взема, че ми трябват едни нещица да прочета. Както казвам аз развийте си културата и ще снимате още по творчески. [smilie24]

Автор: adichka   
Дата:   08-09-05 22:25

zoomaniak ...мдаа ,поне имаме "някакви"списания,а че в пове4ето от тях снимките се повтарят и изобщо информацията е друг въпрос[shtrak] [cool]

Дата:   08-09-05 22:26

аз лично мразя фотографията [smilie21]

Дата:   08-09-05 22:28

тогава що си качваш снимките по сайтовете?[ezik] [ezik] [smilie18] [smilie18]

Дата:   08-09-05 22:29

neam si rabota , pa i tuk tam gledam cici i kotki [smilie21]

Дата:   08-09-05 22:31

Не може Адичка да не се повтарят - тва е част от живота на едно списание. Повтарят се като дадени автори с които списанието работи или наблюдава - поне аз така мисля. Докато си изградиш име като автор и минат поне 10 години в снимане - що пък да не се повтарят. Друга страна е и това, че много от нас не ходят по всички фото събития а там пише за почти всички. Еми тесен кръг от хора се занимават с отръзяването им и т н....заради нашето мислене според мен нещата са стеснени щото сме всички "велики" или просто щото не пише за нас в списанието дайте да не го купуваме - принципно говоря.

Аз дълбоко се замислям, че има достаааа сериозно искривяване на фотографската ни култура - сърфирайки из интернет ние "пропадаме" в един порочен кръг - гледаме просто картинки и т н......

Не знам - просто си мислех, че всички тука се опитват не просто да снимат а да общуват с хората чрез снимки/творби/фонографии/колажи и тъмни сенки.......

[cool]

Дата:   08-09-05 22:31

[ezik] хубав отговор[ezik]

Автор: h_bio   
Дата:   08-09-05 22:33

foto spisaniqta sa ne6to mnogo hubavo i polezno. nai-malkoto te dyrjat v te4enie za novi ne6ta(imam predvid tehnika). Ujasno mi lipsva dobro bylgarsko foto spisanie s prezentacii na aparati sravnqvane na harakteristiki i ne na posledno mqsto okazion s obqvi. tO4NO tova e edna ot pri4inito oba4e foruma ni da e mnogo dobyr [smilie24]
poslednoto fotospisanie koeto sym si kupil e 4el e turskoto FOTOGRAF ne e lo6o i ima6e ogromna statiq za izkustvenoto osvetlenie

Дата:   08-09-05 22:34

zoo losho nema brat [smilie21]
be mnoo si se zaribil... [smilie21]

Дата:   08-09-05 22:35

[smilie24] мда липсва такова,а и не амо за фотография а и в много други сфери липсва

Дата:   08-09-05 22:35

Трепач мини некой път към мойте ловни полета да видиш кво значи зарибяване :)))))

Дата:   08-09-05 22:37

Dnes te videh spoko, mnoo si bradqsal haha
ma treashe da lova konservata da oda v grado [smilie21]

Дата:   08-09-05 22:39

мога да те уредя със стари броеве,само кажи кои.ама старите са още по-зле.има едно,дето ми е любимо-с една гроооозна мацка,боядисана в златисто и уж змииски език и излиза от устата.смях се със сълзи,като я видях тази корица.автора да ме прощава,ама...[smilie5]

Дата:   08-09-05 22:46

ахаха Трепач ае обади се бре, че черпим по биричка в кутиика - да не те е срам нещо а [smilie5] [smilie5] Брадата си има символика в мен ама тва на 4 ушета ще ти разправям [smilie5]

Флип - колкото различни зеници на очите има толкова фотографията е различна и възприемането и е различно. Не е редно да говориш така за авторите - критицизма тук във форума е плъзнал като зараза - вместо да кажем кво поражда в нас дадена снимка ние веднага ще напишем критиката за автора - и т н....и кервана си върви [smilie11]

Автор: SheLLia   
Дата:   08-09-05 22:49

zoomaniak, не съм споменавала някъде, че търся списание от 1 лв!! Просто от скоро се интересувам от фотография и не съм си купувала списания досега именно по тази причина! Попитах за съвет - кое списание да си купи чужденец в България (тоест списание с повече снимки и по-малко статии, защото няма как да ги прочете...)

Дата:   08-09-05 22:52

15лв Шелия много са яки :) почти няма текстове - нещо като портфолио на даден автори/автори цитирам:

16 БГ фотографи събрани на едно място - и т н...но трябва да посетиш редакцията на списанието май [smilie5]

Автор: Gen   
Дата:   08-09-05 23:31

ФО си го купувам разбира се. Но много повече се зарибих по руското "FOTO-video". Вече втори брой случайно си намирам по бензиностанции. Не знам дали отскоро го внасят или аз съм зяпал по касиерките, но това списание е пълно с интересни статии за мене. Някой ако знае и други такива списания било на руски или английски и къде ги продават - да казва.

Автор: Стоев   
Дата:   08-09-05 23:45

купувам си книжки, списания рядко

първа  назад  1  2     всички  напред  последна