Автор: nikolina
Дата: 31-05-04 00:27
Изчетох прословутата тема за доц Абджиев и спора със Зиги и Постер.
Направи ми впечатление критиката към доцента ,че бил длъжен да учи Постер на фотография,защото човека е дошъл там точно за да учи фотография и никой не се е родил научен.
Уважаеми младежи. Искам да ви обърна внимание ,че фотография в НАТФИЗ е висше образование. Това не ви е техникум по полиграфия и фотография ,нито пък начално училище.В НАТФИЗ никой не е длъжен да ви учи на фотография ,а на това как се прави изкуство.Гледайки снимките на Постер мога да кажа,че някои от тях ги бива ,но на средно любителско-аматьорско ниво.Той дори няма нито една снимка,която да се е преборила с предимно любителските снимки във фотофорум и да е стигнала поне до 3-4 страница на рейтингите.За Какъв НАТФИЗ говорите вие Зиги? Знаете ли какво значи висше образование?
Аз самата съм завършила математика в университета. Преди да вляза там обаче (преди 17 години) имах няколко медала от олимпиади по математика и повечето ми колеги , с които продължихме във втори курс - също.Голяма част отпаднаха и се отказаха още във 1 курс. Т.Е . - Аз преди да започна да уча висша математика бях вече много добър математик .В университета се учат нещата на съвсем друго ниво - вярвам ,че така е и в НАТФИЗ.
Един известен мой професор от университета каза на най-добрата ми приятелка - Момиче аз не мога да си губя времето с теб,въпреки ,че явно си интелигентна и имаш усет ,но тук се обучават само много добри математици,а ти не си наясно с някои основни неща от елементарната математика от 10 клас.
Отново разгледах снимките на Постер днес - моля уважаема Зиги и ти Постер - осъзнайте се.
Публикацията е редактирана (31-05-04 00:29)
|
|