Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За висшето образование ,НАТФИЗ и доц. Абаджиев
Автор: nikolina   
Дата:   31-05-04 00:27

Изчетох прословутата тема за доц Абджиев и спора със Зиги и Постер.
Направи ми впечатление критиката към доцента ,че бил длъжен да учи Постер на фотография,защото човека е дошъл там точно за да учи фотография и никой не се е родил научен.
Уважаеми младежи. Искам да ви обърна внимание ,че фотография в НАТФИЗ е висше образование. Това не ви е техникум по полиграфия и фотография ,нито пък начално училище.В НАТФИЗ никой не е длъжен да ви учи на фотография ,а на това как се прави изкуство.Гледайки снимките на Постер мога да кажа,че някои от тях ги бива ,но на средно любителско-аматьорско ниво.Той дори няма нито една снимка,която да се е преборила с предимно любителските снимки във фотофорум и да е стигнала поне до 3-4 страница на рейтингите.За Какъв НАТФИЗ говорите вие Зиги? Знаете ли какво значи висше образование?
Аз самата съм завършила математика в университета. Преди да вляза там обаче (преди 17 години) имах няколко медала от олимпиади по математика и повечето ми колеги , с които продължихме във втори курс - също.Голяма част отпаднаха и се отказаха още във 1 курс. Т.Е . - Аз преди да започна да уча висша математика бях вече много добър математик .В университета се учат нещата на съвсем друго ниво - вярвам ,че така е и в НАТФИЗ.
Един известен мой професор от университета каза на най-добрата ми приятелка - Момиче аз не мога да си губя времето с теб,въпреки ,че явно си интелигентна и имаш усет ,но тук се обучават само много добри математици,а ти не си наясно с някои основни неща от елементарната математика от 10 клас.
Отново разгледах снимките на Постер днес - моля уважаема Зиги и ти Постер - осъзнайте се.

Публикацията е редактирана (31-05-04 00:29)

Отговори на това съобщение
 Re: За висшето образование ,НАТФИЗ и доц. Абаджиев
Автор: junior   
Дата:   31-05-04 00:31

nikolina, s vsichko sam saglasen...
edinstveno tova ¨uchi na izkustvo¨ mi barka malko v ochite...

Дата:   31-05-04 00:32

Не знам на какво точно се учат,не съм учила там,но във всеки случай не е на елементарна фотография.

Автор: machine_head   
Дата:   31-05-04 00:42

ако чакаш в университета да те научат на нещо...

Дата:   31-05-04 00:48

Ако седиш и чакаш ,никъде нищо няма да постигнеш. Трябва да извличаш полезната информациа и да учиш.Това е. С чакане и с оплакване от тоя и оня преподавател не става.
Налягаш си парцалите и учиш.То си е за твоя сметка.И никой не ти е крив като се провалиш.

Автор: plamennk   
Дата:   31-05-04 00:51

Съгласен донякаде с Главчо
там дават ФУНДАМЕНТА на висшето образование както казваше един мой даскал, насочвали ти били мисленето и т.н.
от там нататък от теб зависи[smilie19] [smilie19] [smilie19]

Николинке не възхвалявай толкова висшето образование толкова много висшисти се навъдиха напоследък та им се не види края. и нивото на образованието падна, не само на висшето

Публикацията е редактирана (31-05-04 00:56)

Автор: machine_head   
Дата:   31-05-04 00:54

по мое време полезната информация беше нещо за бкп-то, ама ей на и там кат не съм внимавал...

а не светкаш ли, че може да си налягаш парцалите да учиш без да ходиш до университета?

Автор: IVU   
Дата:   31-05-04 00:55

Залагам $50 че тая тема ще мине петдесеттака! [smilie5]

Дата:   31-05-04 01:04

ivu, ako ne biah se zarekal da ne govoria po temi, razlichni ot fotografia tuk, shteshe da mine 250

Ха-ха-ха....
Автор: GenaDP   
Дата:   31-05-04 01:07

Айде да дам и мойта лепта за спечелването на доларчетата... :)

Дата:   31-05-04 01:07

Аз не го възхвалявам. Само обяснявам,че ако не знаеш основни неща от училище по материята която учиш,никой не е длъжен да те учи на тях в университета.Там се предполага ,че си на определено ниво.Просто няма как да не си на ти с геометрията и тригонометрията и да учиш дискриптивна геометрия.
Също така не може да не знаеш правописа ,но да се натискаш да учиш българска филология .
Аз в някои от снимките на Постер просто виждам "правописни" грешки и то ги виждам от пръв поглед.

Дата:   31-05-04 01:14

то ако незнаеш "А"-то и "Б"-то няма да те приемат в университет, щом са те приели значи имаш основата.

Николинче бре...
Дата:   31-05-04 01:16

Що се отнася до знанията и уменията - може и да си страшен спец в дадената област, но да не докопаш диплома, щото те е мързяло да ходиш в часовете по физическо възпитание, или да учиш по история на изкуството.

За чий му е на Poster кетап за завършено образование, ако е толкоз гениален? Ми да си разпери крилцата и да фръкне - кво като е без кетап? Ами че то над половината от познатите ми фотографи, които се прехранват със снимане, нямат завършено фотографско образование. И това изобщо не им пречи...

Публикацията е редактирана (31-05-04 01:18)

Дата:   31-05-04 01:16

plamennk - ne e savsem taka... ako uchish (naprimer) Stopansko Upravlenie (kadeto 80% ot disciplinite izpolzvat razlichni kolichestveni metodi), a si kandidatstval s istoria, popadash v nebrano loze...

Дата:   31-05-04 01:21

Сигурен ли си?
Защо тагава след първи курс ,от моята група останахме едва половината?
Приемането ако питаш мене е най-лесната работа. После се вижда кой колко може.

Дата:   31-05-04 01:22

И наистина както казва Гена,особено за фотграфия ако си толкова добър и талантлив фотограф ,никой няма да ти иска диплома. Виж примерно за математиката не е баш така.

Дата:   31-05-04 01:29

те и от моя випуск полвината фръкнаха, ама щото не им се учи бе момиче, много си мислят че като си станал студент лайф ис лайф, а не че са некадърни хората

А ти като разбираш от фотография, дай да видим нешо твое.

Не защитавам Зиги и Постер, ама като правиш критика дай да видим и твои работи, нещо нямаме база за сравнение.

Публикацията е редактирана (31-05-04 01:33)

Дата:   31-05-04 01:33

младши и като е така, ако професора ти каже, че за нищо не ставаш ще се съгласиш ли с него, той пак трябва да те учи.
а че ни е скапана образователната система е ясно, да кандидатстваш икономика с история [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Публикацията е редактирана (31-05-04 01:34)

Дата:   31-05-04 01:35

Трябва ли да мога да пиша разкази,за да видя ,че някой който претендира,че може, допуска в разказите си правописни грешки?

Дата:   31-05-04 01:35

(abe ne IKONOMIKA bre... Stopanskto Upravlenie izobshto ne e ikonomicheska specialnost...
AMa karai)

Автор: nsirakov   
Дата:   31-05-04 01:36

хора говорете малко за фотография бре :) стига нападки :)[beer] [beer]

Дата:   31-05-04 01:37

Как така ТРЯБВА да те учи? Да не искаш да кажеш ,че трябва да те учи в университета на неща,които ти вече ТРЯБВА да си научил в училище. Това е университет ,хора, не е СОУ

за plamennk...
Дата:   31-05-04 01:42

Абре Овньо, поради що си мислиш, че някой трябва с фунията да ти налива в кратуната, щото си станал студент? Ми на даскала му е през оная работа ще учи ли студента Х, или ще осъмва в дискотеките. Като дойде ВидовДен (т.е. сесийно време), всеки си получава заслуженото. Преподавателят не е нито надзирател, нито пъдарин, та да кара насила някой да учи...

Дата:   31-05-04 01:45

Ама ти продилжаваш да си тъпчеш на едно място, кой ти говори за средно образование, какво искаш да кажеш че като следваш висше никой нетрябва да те учи, че то професорите и другите подобни от глад ще умрат, нали трябва да си предадат знанията на студентите, това как му викаш.

младши и стопанско управление да е според теб удачно ли е да се кандидатства с история

Дата:   31-05-04 01:48

Гена кротко с епитетите и не съм овен козирог съм, акъла не е к..р да ти го набутат. и айде не да те учат а да ти преподават[smilie18] [smilie18] [smilie18]
ама да ти кажа тия даскали най ги недолюбвахме (то и сега сигурно е така) дойде прочете си лекцийката и айде дим да го няма, то за туй ни е такова и образованието

Публикацията е редактирана (31-05-04 02:05)

първа  назад  1     всички  напред  последна