Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Г5...
Автор: borissov   
Дата:   29-05-04 13:51

Реших се - продавам Г5-цата и се фъргам на Минолтата!
1250 кинта, с чанта Тамрак, втора батерия оригинална (БП 512) и зарядно за кола, на 2500 кадъра, пърфект отвсякъде.
info@borissov.it

Джуниър - ти си с предимство, ако още си навит, щото си каза първи :)

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Г5...
Автор: jumbo   
Дата:   29-05-04 13:54

минолта[smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   29-05-04 17:05

Джъмбо, ахам....А1 :-)

Дата:   29-05-04 18:30

в смисъл изпадати изгодно?!?!?!?!!? май не съм чул до сега добри отзиви за минолта[smilie10] [smilie10]

Дата:   29-05-04 19:19

Хм, ми не знам, аз пък само хубави чувам за А1 специално...Механичен зуум, анти-шейк, 2/3", bulb mode 30 сек, 1/16000, яка батерия, много бърз автофокус...Това са нещата, заради които бих ъпгрейднал :-) Само се колебая между А1 и А2, но май 2 имал някакви проблеми с автофокуса...Пък и шуми...

Дата:   29-05-04 19:42

абе от 5мп камерите се доказа че сонито е най-хай а колкото до фокуса нито една сапунерка няма бърз фокус
ооооооооооооосвен това и колко пъти ще ползваш 1/16 000 сек?????????????? бълб имат и сонитата и никоните все си мисля че и канонитебатерията на сонито ме кефи най-много защото ти казва с точност до минута колко ти остава (от личен опит)
е анти шейк :-) за таз цел има стативи пък и странна технолигия хората си правят ВР обективи а не ВР матрици [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (29-05-04 19:44)

Дата:   29-05-04 20:25

Странна, ама работи - гледах семпълс на 1/15 от ръка...А и като тръгна да се катеря по планините примерно хич няма да ми е до статив :-) За 1/16000 - верно, ама лошо няма да го има :-) Бълб Г5-цата няма...А за батерията - ми не знам, по всички ревюта викат, че е най-яката за този клас...А има и жесток опшънъл battery grip (поема 2 батерии техни си, или 6хАА, което е зверски удобно ако осъмнеш насред пустошта без никъв power supply:-). Най ме радва механичният зуум обаче...Само Сонитата имат таквоз, ама предпочитам А1 пред 717, най-малкото заради CF vs MS :-) А и Сонито ми седи грозноватичко!

Автор: pardon   
Дата:   29-05-04 20:28

grabvai smelo, ne greshish!!

Дата:   29-05-04 20:54

а стига бе да избираш апарата по дизайна [smilie18] [smilie18] [smilie18] ти да не си мадама бе

Автор: GOSPODIN   
Дата:   29-05-04 22:28

Оли-то 8080 я разбива таз минолта , ама рак, мерак и глупак....:))) за Сони оптиката??? да не говорим ли:)

Автор: snooper   
Дата:   29-05-04 23:14

Jumbo,ne e madama borisovia, ama vse madama snima, ta e vajno da ne ia smushtava aparata [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: junior   
Дата:   30-05-04 01:13

Borissov, blagodaria za predimstvoto.... AMA dokato chakam oferta ot BG i mi pisna ta vzeh da si poracham edno novo G3 ot USA... I na vsichkoto ot gore veche sam go predplatil (t.e. begane nema...)

Автор: papi   
Дата:   30-05-04 03:05

hvani si vzemi edin Nikon D70 i mirqsai...:)))[smilie24]

Дата:   30-05-04 08:22

Джуниър: ха честито, със здраве да си го носиш :-Р
Другите: мерси за съветите, но не, благодаря :-) Прецених вече, че А1 идеално ми пасва на нуждите...

Автор: plam   
Дата:   30-05-04 08:47

къде може да се пробва това A1 - като четох из нета, май и на мен ще ми допадне[beer]

Автор: machine_head   
Дата:   30-05-04 11:17

а бре папи, човек си избира фотоапарат в един диапазон пак ти му даваш съвети за 3 пъти по-скъпи апарати. Айде стига сте плямпали каквото ви дойде на ум...

Bulb 717-kata niaa ...
Автор: opeldjia   
Дата:   30-05-04 12:58

... osven tva niama i mehanichen zoom.
Da si priznaia chestno i az mnogo se mislih za Min[olt/avk]a ama vse pak grabnah 717. po-skoro opitai da namerish ot neide edna A1 da ia razcykash obstoino predi da si kupish takava ... are uspeh i posle da pokazvash samples - ot oneia s gotinite kaki [smilie5]

Публикацията е редактирана (30-05-04 12:58)

Дата:   30-05-04 13:02

ami az mu davam mnenieto si,i za men mi e skyp tozi aparat ama sam si go pory4al...4akam go utre vdrugiden...

Дата:   30-05-04 18:23

Ъмм, благодаря за мненията на всички, но няма ли все пак някой, който да иска да си купи Г5?:-)

Дата:   01-06-04 01:46

az sam si pory4al D70,vseki moment 4akam da mi se obadqt da si go vzema,ne mi trqbva6e mnogo vreme da se 4udq dali da go vzimam,spored men tova e istinata,privyrjenik sam na Nikon

Автор: sagittarius   
Дата:   01-06-04 10:06

Borissov, не слушай критикари, които даже не са виждали апарата. Грабвай смело Minolta-та. Ако не бяха добри нямаше да са на пазара.

първа  назад  1     всички  напред  последна