Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Za Thor i Shamana:))
Автор: graver   
Дата:   29-08-05 15:18

Vrashtam stara tema koqto sam propusnal...neznam zashto...moje bi poradi otsastvie:)
Nqkoi shte me lin4uvat sigurno ama tova e realnosta!!![smilie6]
Stava duma za edin test na Shamana:
http://www.apple-bg.com/forums/viewtopic.php?t=211
Pokazvam samo rezultatite i spiram:)

PC:
Processor: 2x2,7 Ghz
RAM: 1 GB
HDD: 2x34GB SCIS
Time: 4,9sec.

Mac G5
Processor: 2x2,5Ghz
RAM 1 GB
HDD: 2x160GB
Time: 3,2sec.

4estito na pe4elivshite[thankyou] [beer] [smilie19] [smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Za Thor i Shamana:))
Автор: n1x0n   
Дата:   29-08-05 15:31

Time: 4,9sec.
Time: 3,2sec.

Мда, аз още малко и ще ти повярвам... [smilie5]

Тази конфигурация изкарва 1min 43sec.:
Dual G5
2 X 2,5GHz
1 GB RAM

ти със 0,2 GHz повече сваляш това време почти 30 ПЪТИ?

Дата:   29-08-05 16:08

pri jelanie zapovqdai da vidish vseki den sam ot 9 do 18...v offisa[smilie24]
shte ti napravq predstavlenie:))
daje bqxa otvoreni In Design i Illustrator...koeto edva li zabavq;)

Дата:   29-08-05 16:11

(n1x0n)vsashtnost sam zabravil da kaja 4e PC procesorite sa XEON neznam dali ti govori neshto[smilie3] !!!!
sashto nezabravqi 4e na MAC procesorite sprqmo tiq na PC se razli4avat.....

Дата:   29-08-05 16:21

ауу... добре че ми каза, цял живот си мисля че на ПЦ и Мак процесорите са еднакви! И тези процесори ХЕОН сигурно са много хубави, а? Добре че си ти да ме светнеш!
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Другарю, ти да не пускаш някой друг action? Щото тези секундици дето ги даваш не могат да се постигнат на Mac какъвто си описал - по никакъв начин.

Автор: Brummaker   
Дата:   29-08-05 16:57

скоро и процесорите им ще са еднакви - на Интел [smilie3]

[beer] [beer]

Дата:   29-08-05 18:29

(n1x0n) Sorry batko ama tova e..... neiska da go napravi po bavno:)
qvno nqmash ponqtie ot Maca i ot PC..a i temata beshe kam Thor i Shamana....te razbirat i znaqt za kakvo stava duma;)
sashto nevijdam zashto se qdosvash tolkova...neshto zavist li dolavqm...nqma zakakvo?
prosto nqkoi mashini rabotqt barzo drugi ne:))

Автор: joshua   
Дата:   29-08-05 18:56

https://photo-forum.net/joro/emoticons/A70.gif

Дата:   29-08-05 19:09

Ядосвам?! Аз седя тук и се превивам от хилежи, ти за ядосване ми говориш.

Я си пусни резултатите във форума, от който дърпаш теста - да видиш какво ще ти кажат!
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Там няма конфигурация /включително онези които са като твоята/ които да са слезнали под минута. А ти разправяш някакви смешки тука за 3,2 секунди!

п.п.
Аз принципно не съм завистлив, най-малко в случаите когато някой се хвали със служебната си техника! [smilie5]

Автор: MindWall   
Дата:   29-08-05 19:15

edin CELL mu e maiikata [smilie19]

Автор: thor   
Дата:   29-08-05 21:59

ами аз ненам ,не съм пипал PC освен да си проверя пощата или неща от този род ,таааааа незнам ....
защо Mac ли ??? - ми защото нема вируси или поне не съм чувал за такива които изобщо да са върлували последните 15 годинки ,защото и Mac-четата ми са биле винаги безпроблемни ,не съм имал никакви блокирания откакто имам Mac ,докато познатите ми смениха сумати PC-та поради панове разни ,изпозагубиха сума информация при преинсталирането на Windows-OперационнатаСистема ... та ей за такива раооти които се виждат още от далече съм за Mac ....абе има мноо причини защо Mac ..ама ...нема смисъл ..
колкото до бързината мииии ..да.. там вече нинам ,нямам нищо с което да го сравня моето Mac-че ,а и да имам само заради бързината засега не виждам причина да минавам на PC ...това е толкоз мога да пиша по темата .....[smilie6]

[beer]

Автор: 2metraninja   
Дата:   30-08-05 10:42

Абе момчета (и момичета) ... Стига вече с тези приказки точно от преди 15 години - ПЦ-тата имали вируси и като им се преинсталира виндоса им се трие информацията...
Аз не че се хваля, но работя на ПЦ всеки ден от десет-петнайсет години сигурно и съм хващал точно 3 пъти вирус, като двата пъти просто си го изчистих, а третия път успя да ми изкара акъла като ми затри МБР-то. "Информация" никога не съм губил вследствие на преинсталация.
А за неблокиращите МАК-чета - това също са е-митове и е-легенди - на съседното бюро колегата ми работи на МАК...Еми забива си му - веднъж - дваж в месеца или колкото и да е там - не му ги броя. Ами не съм забелязал моето ПЦ или някое друго ПЦ в офиса да забиват по- често ...

МАК ОС може да е много хубава (и красива и юзър-френдли и стабилна) операционна система, както и макчетата имат много красиви кутии и въобще - вносна работа... Но е малко тъпичко някой в далечна Хамерика да решава че с новия 10.1.0.3 или който там вече пач е операционната система примерно илюстратор 8 няма да работи вече. Ще си слагате новите продукти на Адобе, ако искате да имате примерно едисикаква екстра, която идва с новия пач... Затворена система си е и си има всички плюсове и минуси. Аз обичам да имам избор. А при макчетата по мои наблюдения е доста ограничен. Който си го кефи, супер:)

Но офенс. Не искам да разпалвам спорове тип МАК vs ПЦ, ЦСКА vs Левски, Мента с мастика vs студена бира...

Автор: MindWall   
Дата:   30-08-05 11:06

... MAC OS do versia 9 ne e dori miltitasking. (koeto e napravo smeshno... aa. ako neznaete kakvo e multitasking?.. sigurno polzvate Mac :) ) kato MACovete biaha napraveni za hora koito nerazbirat ot computri i kupuvat opakovkata...
V dneshno vreme po-novite modeli sa seriozni mashini i sled OS X veche sa na nivo.

Mac ima vqzmojnost da smaje PC market-a v momenta, ako incorporira The CELL technology na IBM (Sony i Thosiba), zashtoto CELL ima podobna PowerPC arhitektura, no za nasha iznenada do kolkoto dochuvam MAC planira da preminava na Intel-based procesori... go figure.

Toku vij niakoii napravil port na OS X tiger za PS3 i veche shte imame oshte edno izvenenie da se glezim [smilie19]

Дата:   30-08-05 11:12

абе ..има няма митове легенди ,аз си давам назаем Mac-чето на закъсали с PC и то 5 годишното ми Mac-че ..тъй ,че не на мене тия ,а пък за загубена информация питай Камарад СтоеФФ ..той ше ти ги обясни тея работи ,да не говорим за темите дет се пускаха тук у форумо за разни черъви ,коне ,бактерии и нинам кво си ...включи си търсачката ..[smilie5]
мдааам ..айде ..бири-мири ..[beer] [beer] [beer]

мойто Mac-че ,не съм го изключвал от повече от близо 3 годинки без 5 месеца ,да не говорим ,че не съм имал никакви панове мдааам и така си действа 20часа на ден 7 дена в седмицата ,365дена в годината ...[smilie6]
за PC-тата нинам ..ама ако съдя по темите у форумо -нещем такова чудо ..[smilie23]

ади..[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: Георги   
Дата:   30-08-05 11:15

айде стига сме мерили чуркаци да не вадя джиесема със 3 ос-а: симбиан, юникс и дос :Р

Дата:   30-08-05 11:16

Тор-ски,

а как си със софта ? /С харда разбирам си ОК - имаш си баят хобектифффчета и си щракаш на воля/...

Ама с тия макчета ...как е при теб - плащаш ли си за програмкити [ezik] ?

Айде [beer] [beer]

Автор: Mimic   
Дата:   30-08-05 11:17

Тоя с ДОС-а бих го поразгледал [smilie5]

Автор: explorer   
Дата:   30-08-05 11:23

Абе Windowsi и OS X-ове... аз държа Windows на компютъра в къщи само за да мога да играя игри, иначе отдавна да съм минал на Linux - на служебния си компютър съм го направил отдавна, и даже съм сложил тема на Гнома, която не само че прилича на Мак ОС-а, ами дори е по-красива (въпрос на вкус де). Нищо не ми липсва - FireFox, OpenOffice, Gimp, Scribus и т.н. - сега някой ще ми каже че еди-какво-си на Windows или Мас било по-хубаво - може, ама не е безплатно. Аз отдавна вече не ползвам Фотошоп например, Гимпа си има всичко и си го ползвам и под Windows.

Дата:   30-08-05 11:29

[smilie24]

/обаче всичко е безплатно [smilie5] /

Дата:   30-08-05 11:31

n1x0n...4ak sega stoplix za kakvo se valnuvash:))
stava vapros za 3min. i 2 sec....ne za 32 sec....neshto ne si me razbral:) nqma takava mashina oshte da go pravi tova za tolkova vreme:))[beer]
ina4e kam drugite u4asnici v temata: neiskax da pravq sravnenie m/u Mac i PC...rabotq i na dvete prosto obqvix rezultati...koi na kakvoto i na koeto mu e udobno da raboti...mir i spokoistvie:)[shtrak] [thankyou] [beer] [smilie21]

Автор: 2metraninja   
Дата:   30-08-05 11:40

Макчетата едно време бяха голям милениум - със скъзи дискове, със специални технологии вътре... Сега отваряш красивата кутия и то вътре всичко освен дизайна на дъното и вълшебния процесор (производство на ИБМ де) е същото като на ПЦ-тата...
Кеф ти PCI слотове, кеф ти AGP видеокарти, кеф ти рамец от пц-тата, хардове, цд-та всичко е от омразните "жълти" пц-та...
Смея да твърдя, поне за компютри, че са ми минали много и всякакви през ръцете, та пак ви казвам, че и ПЦ-тата забиват, и макчетата по един и същи начин и количество. И аз съм услужвал с ПЦ на закъсали макаджии.. е и?
Големи хора сме и знаем че нито Дядо Мраз, нито перфектната жена, нито перфектния компютър ги има реално...
Всичко е въпрос на личен избор, възможност и предпочетание.

Дата:   30-08-05 11:42

2metraninja...[smilie24] [beer]

Дата:   30-08-05 11:51

e ся аз го казах първи за услужването ,измиЗли си нещо друго ..не е хубаво да крадеш чужди преживявания ...
на мене пък мацките кат ми видят ПовърБука остаят си PC-ата и веднага ми се навеждат отгоре ...[smilie5] [smilie5] [smilie5] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

[beer] [beer] [beer]

Дата:   30-08-05 11:53

[smilie24] [smilie18] [smilie24] [smilie18]

това за мацките си е аргумент отвекъде [ezik] [ezik]

абе красиви са - няма спор, ама за тая красота да си плащам х2 - мерсим [smilie3]

[beer] [beer] [beer]

Дата:   30-08-05 11:54

thor
xaxaxa...a pri men kato vidqt 30"-4oviq monitor i napravo lqgat[smilie25] [beer] [beer] [beer] [shtrak]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна