Автор: Стоев
Дата: 25-08-05 18:39
Вкъщи Галерия Практически указания Книги Връзки Работилници Околовръст Контакт
Как да избирам и купувам цифрова камера
2005 KENROCKWELL -.COM
(аз купувам моето при амазонката или ADORAMA )
Намек :
Ако вие сте твърде мързеливи за да четете останалата част на тази страница и искате добра компактна цифрова камера относно Мей 2005 вземете канонът Касио S 100 на A 510 или един. Щракнете връзките за повече информация за тях. За просто двойка от сто долари вие ще вземете всичко повечето, които хората някога ще искат от компактна камера.
Ако вие искате да снимате действие и употреба заменимите лещи получават 70 s на NIKON D или Канон 20 D . аз обяснявам разликите между канонът и камери на NIKON тук .
Аз обяснявам разликата между компактни камери и онези с заменими лещи тук .
Въведение
Качество на изображението от цифрови камери не варира толкова много от камера към камера докато хората, продаващи тях биха искали вас да вярвате. номерът от мегапиксели е вероятно последното нещо, което вие трябваше да се безпокоите за (онзи мит е обяснен тук .) Как вие използувате камерата е това, което дефинира илюстрация качествена, и камерите варират много в колко лесно те са за да пристигат резултатите, които вие искате. За щастие, вашата способност да изважда добри изображения на тях не зависи от цена.
Качествена снимка има много повече общо с кой използува камерата от самата камера.
най-големите разлики между камери не са качествена илюстрация, но 1.) Колко бързи те работят и 2.) Колко лесни те са да използуват. Да, вашата камера на текущ филм работи по-бързо от каквито и да е под 1, 000 $ DIGICAM!
Днешно време на вземане на DIGICAMS да възбужда и събуди , повече време да фокусира и хваща снимката докато вие докосвате бутонът, и след това обикновено се заключвате за няколко секунди докато те записват изображението. То може да бъде проваляне за снимане деца, не е онова лошо за SCENICS. Ако вие искате да застреляте деца или спортове вие ще искате да премислите наистина цифров SLR като канонът 20 D или NIKON D 70 .
Леснотата на употреба значи, че с някакви камери вие никога ще разберете как да стигате до настройките, които наистина имат значение, като оцветете настройка (наречена" бял баланс" или WB) и честно, друга много видима разлика в снимките между камери е дали, или не те имат настройките вие ще имате нужда от налично в wb меню. Дори някакви скъпи камери пропускат настройката на сянката, която предотвратява синкави снимки, направени в нюанс при слънчеви дни.
Леснотата на употреба също значи, че внимавам за батерии. Много DIGICAMS дойдоха с зареждаема батерия и зарядно устройство. Това е най-добро. Полза на другите изхвърля AA или други батареи. Това може да бъде болка, откакто DIGICAMS само пое риск Няколко часове на заряд или на набор. Ако то използува AA батериите, които онова е добре, откакто вие можете да отивате да купите зареждаеми отделно при изключително струват. Дори ако вашата камера идва с някой зареждаема батерия винаги купува резервни и алтернативни те така че вие винаги имате пресен в вашият джоб, откакто вие винаги имате нужда от него. Избегнете каквато и да е камера, която иска повече от един вид от батарея за да бягате, изглеждаше като сигмата SD - 9 . С тези по всяко време всяка батерия умира, вие сте мъртви, и това също значи, че вие трябва да носите наоколо две видове резервни батерии в вашият джоб. Повече предложения - защото AA - зареждаем батареи тук (игнорирайте специфичните вести" NIKON F 100".)
SOOOOO, това, което вие трябва да правите е да отива да играе с камерите където вие сте заинтересувани и виждате 1.) Вие можете ли да разбирате как да ги използувате? И 2.) работят ли бързо достатъчно за вас? Честен, аз четох това, което 5, 000 $, към които KODAK 14 N поема около 20 секунди пускат, и то няма режим на" сън", така че вие винаги трябва да чакате 20 секунди преди да вземете каквато и да е снимка откакто вие не можете просто да го оставите на всичкото време. 20 секунди е дълго време когато предмет е изчакване. От друга страна, fuji S 602, който аз намирах работи много бърз и аз го обичах.
За мен е груб да оставам текущ с обикновената точка"всичко в едно" - и - застрелвам цифрови камери откакто те честно идват и вървят всеки шест месеци. Всеки път, когато аз пазарувам за някой за клиент, аз също трябва да започна отначало.
Игнорирайте повечето от местата на другият" преглед, които вие сте четящи. Те не са написани от фотографи и те изразходват твърде много неща на OVERANALYZING за време, които правят никаква разлика и напълно пропускат други неща, важни за правене на снимки! Аз ще поглеждам тези, но те просто не могат да ви кажат коя камера да купува.
Не се тревожа мегапикселните (воененият полицай) рейтинги. Повечето DIGICAMS ще работят добре за случайният 8 х 10 инчов отпечатък въпреки че малко имат достатъчно решение пълен 300 DPI в 8 х 10, така че не безпокойте се. Всичкото DIGICAMS днес има повече от достатъчно решение за електронна поща и всъщност вие вероятно ще трябва да редактирате изображенията за да ги сваляте в размерът за електронна поща и употреба на Интернет. Аз обяснявам това тук .
За повечето хора, евтина цифрова камера ще бъде способна да взима снимките за също качество като по скъп ако вие учите как да го използувате правилно. Ако вие не се учите, каквато и да е камера ще дава лоши резултати. Камерите са като пиана : вие трябва да учите как да ги използувате! Те не играят или правят снимки всичко до тях независимо от колко производителите на камерата биха искали вас да мислите така.
Където да купувам цифрова камера
Докато вие виждате, че всички те работят различно. Лично аз щях да купя моето от ADORAMA или Amazon.com откакто вие можете просто да ги върнете за вашите пари назад ако вие не искате резултатите. Складовете на камерата рядко ви дават онази гъвкавост, въпреки че RITZ е уникален в тяхната много щедра политика на връщане.
Аз правя страница включена цялата инчова и се разкрива от купуващите камери тук .
Вкъщи Галерия Практически указания Връзки Работилници Околовръст Контакт
аре честит превод![[ezik]](https://photo-forum.net/forum/smileys/tongue.gif)
|
|