Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 впечатления от Kodak Z740
Автор: jordan82   
Дата:   24-08-05 11:55

Здравейте, наскоро си купих Kodak Z740. Бих искал някой, който ползва такъв апарат да сподели с мен впечатления от работата му. Примерно, аз срещам големи проблеми със снимането в затворени, не добре осветени помещения. Много трудно успявам да го излъжа да фокусира. Сменям му всякакви настройки (не разбирам много от това де) и ако въобще успее да фокусира, то става ужасно бавно. С други думи не е много добър за снимане на партита ( или разбира се, аз съм голям галфон). Иначе май нямам други проблеми с него. По умен е от мен, справя се с фотографията по-добре от мен и се разбираме горе-долу.

Отговори на това съобщение
 Re: впечатления от Kodak Z740
Автор: Стоев   
Дата:   24-08-05 17:00

Нормално е в тъмното сапунерки с повечко зум да имат проблеми с фокусирането. Моето Canon S1 IS също се мъчи. Не че и на светло не умазва понякога...

Дата:   24-08-05 17:18

Глей как обижда [smile]
Не бих го нарекъл сапунерка, защото трудно му намерих подходяща калъфка заради габаритите.
За зуума съм забравил когато е не добре осветено, ама и без него пак нещо не ме кефи колко трудно фокусира.
Canon S1 IS нали е с оптична стабилизация, не би ли трябвало да няма проблем при това положение?

Автор: Георги   
Дата:   24-08-05 17:37

стоев добре ли си
това е DSLR-like high end compact camera :) кви такивата сапуни?

Дата:   24-08-05 18:38

Ей, не обиждам бе - когато някой пита не се гъбаркам а си споделям от собственото препатино...
Кодака не съм го пипал, за Канончето си писах.
А за ДСЛР-лайк камерите - или са ДСЛР или не са, иначе пак се връщаме на темата за онази Кака, дето била "почти девствена на места, ама не съвсем и не отвсякъде".....

Дата:   24-08-05 18:44

За зуума съм забравил когато е не добре осветено, ама и без него пак нещо не ме кефи колко трудно фокусира.
ми то за у тъмното и да зумиш и да не зумиш, по-светло няма да стане, а за фокусирането си искат светлинка гадовете..

Дата:   24-08-05 19:29

Е благодаря все пак, просто исках да разбера дали проблема е в мен или в апарата

първа  назад  1     всички  напред  последна