Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Още едни крадци вестник
Автор: draev   
Дата:   23-08-05 09:15

Искам да ви разкажа за още едни крадци.в брой 34/91/година111 вестник "Над 55" е публикувал "магарешката" снимка под заглавие "Пороите сисипаха селските градини".Те за разлика от другите крадци от"ШОУ" даже не вдигат телефона си.Вече започна да ми писва![smilie23] [smilie18] [smilie19] [smilie22] [smilie9]

Публикацията е редактирана (23-08-05 09:27)

Отговори на това съобщение
 Re: Още едни крадци вестник
Автор: ecobo   
Дата:   23-08-05 10:35

Вземи си адвокат и си вземи пари от цялата работа. На адвоката те (крадците) ще му платят, щото ще спечелите делото.

Дата:   23-08-05 11:40

Оказа се,че и двата вестика отговарят на един и същ телефон 02/9869411.И колегата от вестник "Над 55"/крадеца Ванката Брайков от ШОУ/бил отпуска и без него можели да ми изпратят 5/пет/лева хонорар,защото били евтин вестник за възрастни хора.Остава аз да почерпя за 50 лева бира на ФВ[beer] [beer] [beer] [shtrak] [thankyou]

Автор: ivo80   
Дата:   23-08-05 12:11

Пускай жалба ако имаш време да се занимаваш, няма се научат тия, че първо се плаща и после се използва.

Автор: SLR   
Дата:   23-08-05 12:12

Тези само от бой разбират,лошото е че и за тия пари няма кой да пратиш да му счупи 2-3 ребра[smilie2]
"били евтин вестник за възрастни хора"-Нещастници[smilie19]

Публикацията е редактирана (23-08-05 12:13)

Дата:   23-08-05 17:14

Ако мине бе - в повечето случаи минава, щото фотографите не четат вестници за "за възрастни хора". Майка им! да *** крадлива![smilie9]
Ама трябва да се спретнат 2-3 шумни дела, с европейски обезщетения, та да се стреснат. Ми то много лесно така: от нета - хоп във вестника. Пък че имало автор, дето е дал една шапка пари за техника и е вложил талант, време и усилия за да стане снимка, това не го броят тиквите им зелени!

Дата:   24-08-05 07:33

[smilie24] [smilie24]

Автор: Brummaker   
Дата:   24-08-05 07:37

сладкото в тези случаи е, че ТИ си определяш хонорара вече, а не ТЕ [smilie7]

иначе - съд...и ще клекнат на нещо, което ти решиш...[smilie25]

[beer] [beer]

Дата:   24-08-05 08:08

Сега,има нова постановка.Карат ме да докажа,че аз съм автора на снимките за да са сигурни,че ще платят на правилния човек хонорара.Вероятно няма да се занимавам стова,защото по голяма глупост не съм чувал.Обаче винаги ще разказвам какви крадци в ШОУ и НАД 55

Дата:   24-08-05 08:12

НАПРОТИВ - ЗАНИМАВАЙ СЕ !

Кажи им: ОК аз имам негатива/оригин. файл - ще се свържа с адвокати те си...само това им кажи ...

Разбира се - в редакцията ще трябва да им го покажеш и така [beer] [beer]

Дата:   24-08-05 08:18

Те добре знаят,че съм автора.Първия път като им се обадих,казаха че са ги свалили от Мрежата.После сами ми писаха ,че трябва да разберат кой е Тиква без да съм споменавал имена.И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КРАДЦИТЕ!!!!!!!!!!!

Дата:   24-08-05 08:21

Е, аз ти казавам какво бих направил на твое място, защото вече съм го правил и ми платиха като на поп, пък ти както си решиш [beer]

Дата:   24-08-05 08:28

Аз съм от Шумен и трябва специално да дойда в София и да доведа адвоката.Няма ли да ми излезе по евтино да се начерпим в Шумен за това,че почват да ми крадат снимките/значи задобрявам/.Пък и 20000 лв не са чак толкова много пари?[smilie25] [beer] [beer] [beer] [shtrak] [thankyou] [thankyou]

Дата:   24-08-05 08:32

[smilie18] [smilie18] 20 000 ... [smilie24] [smilie24] [smilie24]

ами може просто по тел. да им кажеш това, пък те да си правят сметката...може и някоя и друга капчица пот да поизбие на некоя тиква ...[ezik]

пробвай така [smilie24] [beer] [beer]

Дата:   24-08-05 10:25

Подобни хора са дребни и жалки. Техният мироглед е точно толкова малък, колкото жалки са крадливите им души.
Не знам дали са виждали 20 000 лева накуп. И 2 000 да им кажеш, пак много пот ще се лее[smilie18]
Давай смело - разкатай ги!

Дата:   24-08-05 10:32

Пичове,майтапя се за 20000лв.Аз от тези КРАДЦИ и 20 лв няма да взема,обаче на сядане и ставане ще ги споменавам! вестник ШОУ и вестник Над 55 ТЕЛ 029869411,Милен Милушев и Ванката Брайков[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie2] [smilie10]

Автор: ivo80   
Дата:   24-08-05 11:09

От споменаване файда няма, консултирай се дали не можеш да заведеш делото в Шумен и те да идват при теб, а не ти при тях. Ако няма с кого да се консултираш все някой тук има познат адвокат! Правото е на твоя страна!
Също така не им се връзвай да ти дадат 5 лв и да се отърват. Без дело и 100 тр да ти дадат, а с дело и повече ще измъкнеш. Мисля, че по закон можеш да искаш сума равна на печалбата от тиража, но не съм сигурен, тр да се пита.

Автор: Императорът.   
Дата:   25-08-05 01:00

Ми-и-и-и... измислих - прокълни ги да им се изпосмряскат клиентите-купувачи на кирливото вестниче... това сравнително лесно ще се сбъдне... [smilie22]

Дата:   25-08-05 14:00

[smilie24]

Автор: koceto   
Дата:   25-08-05 14:09

тези двамата Милен Милушев и Ванката Брайков небяха ли същите дето Слави води дела с/ъ тях?

Дата:   25-08-05 14:16

[smilie24] Не знам,възможно е!Но всички с които говорих от двата вестника споменават едно и също нещо:Ванката Брайков е човекът които им доставя снимките и на когото плащат за това.

Автор: Goth_Angel   
Дата:   25-08-05 14:35

Аха, тоест му плащат да краде? Не ги жали тия, вестник за възрастни хора, а? Като ги знам и двата вестника как свършват като топъл хляб (баба ми ги дебне), надали са толкова закъсали милите!!! Съдене му е майката, че иначе как ще се спре това? Значи на него му плащат за твоите снимки - това звучи направо абсурдно! [smilie23]

Публикацията е редактирана (25-08-05 14:36)

Автор: Стоев   
Дата:   25-08-05 17:41

[smilie23]

Автор: SLR   
Дата:   25-08-05 19:51

Знам че е голяма разправия и че не всеки би се занимавал ама ше е бати майтапа да накараш някой от тия мизерници да се разкара до Шумен за дело[smilie19]
Както казва един познат:"В България човек трябва да си взима отпуска за да се разправя по цял ден с разни рекламации"[smilie23]
А наздраве[beer] [beer] [beer]

Дата:   25-08-05 20:00

ok!!!!!!!!!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна