Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 rechargable analog na 2CR5 bateria?
Автор: opeldjia   
Дата:   26-05-04 16:09

Niakoi znae li dali 2CR5 bateriite koito se polzvat vyv Canon EOS imat rechargable analog ?
... shtoto az dosta potyrsih iz neta i ne namerih.
Edinstveno tova (Ni-MH bateria za niakoi ot po-starite digital Canon-i) mi prilicha na vyprosnata bateria, no ot snimkata ne moga da razbera dali e syvsem syshtata.

Отговори на това съобщение
 Re: rechargable analog na 2CR5 bateria?
Автор: pinko   
Дата:   26-05-04 16:26

Не знам за ЕОС-ите, ама Никон 995 освен със своята литиево-йонна Ен-Ел-1 работи и с 2CR5, ама не знам дали обратното е възможно, и то при еос.

Донеси ми Канона, ще пробваме с ли-йон акумулатора от Никона, ако стане, ще е супер...

shto pyk ne ...
Дата:   26-05-04 16:58

... mai drugo ne ni ostava.
problemite koito ot sega vijdam sa dva:
1. EN-EL1 e 7.4V vs. 6V pri 2CR5
2. formata na EN-EL1 moje da e problem shtoto 2CR5 e vdlubnata ot ednata strana a nikonskata bateria e ploska ...
nooooo ... shto puk da ne probvame [smilie5]

Автор: msld   
Дата:   26-05-04 17:58

poznvam edin,koyto izrabotva grip za aparati Canon EOS,vatre ima nikelovi akumul.batreii,s edno zarejdane izkarva okolo 15 filma...gripat se zakacha otdolu na canon-a...
ako te interseuva pishi mi na msld@data.bg

Публикацията е редактирана (26-05-04 19:30)

Автор: asahi   
Дата:   27-05-04 09:47

Аз си бях правил такава приставка за ЕОС-а, с 4 NiMH батерии отдолу въртеше 30 филма. Има и готови Batery Pack. Погледни по Канонските сайтове дали има за твоя модел. Иначе такова животно - хем акумулаторно, хем като бъбрека не съм виждал. И защо да го правят като 2CR5 се продава толкова добре и добра печалба?

vyprosa mi beshe konkretno za 2CR5 ...
Дата:   27-05-04 10:35

... - dali ima rechargable analog.
da, ima Vertical Grip / Battery Pack-ove po sveta, no ne tova me interesuvashe.
asahi e prav - proizvoditelite vinagi pecheliat seriozno ot konsumativi [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна