Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Тъп въпрос!!!
Автор: Calisto   
Дата:   19-08-05 11:14

Може ли някои да ми обясни как се класират негативните филми така 4е да не ги прецакам след това за копиране има ли значение на колко кадъра ще се режат и как и каде точно ???
Мерси предварително [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Тъп въпрос!!!
Автор: georgi_i_g   
Дата:   19-08-05 11:31

Те ако са немърливи копистите, каквото и да правиш пак ще ти ги прецакат. Сякаш не ги даваш за копиране, а за вземане на отпечатъци [beer]

Автор: gbdesign   
Дата:   19-08-05 11:40

Ако ште са за раъно копиране, няма значение. Ако ште ги копираш ма6инно, по-добре не ги режи[smilie24]

Автор: rolla   
Дата:   19-08-05 12:37

във фотото не те ли питат дали да ти ги нарежат.Мен ме питат и като кажа "да" ми ги нарязват на по пет кадъра и ми ги слагат в нещо като класьорче(найлоново).пък аз вече си ги прибирам в един шкаф.Ако проявяваш сам а не в фото ,то поне питай дали не продават такива класьотчета отделно.
Бе я виж най-добре тази тема
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=17206&t=17206&phorum_uriauth=

Публикацията е редактирана (19-08-05 12:44)

Автор: explorer   
Дата:   19-08-05 18:07

Ами има значение ако евентуално ще ги сканираш после - различните модели сканери поемат различен брой кадри, примерно моя гълта 2 х 6 кадъра наведнъж, някои поемат по 5 или по 4. Но не е фатално де.

първа  назад  1     всички  напред  последна