Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с триенето...
Автор: feon   
Дата:   08-11-03 09:33

Проблем с триенето на снимки. Първо се появява надпис "не се опитвай да триеш чужди снимки", но при повторен опит се изтрива успешно.[smilie11] [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с триенето...
Автор: sas   
Дата:   09-11-03 19:00

Za koq snimka si imal tozi problem i kakvo si pravil predi tova?

Дата:   09-11-03 19:01

Hubavo e da se kazvat bugove, no trqbva da znam pri kakvi usloviq sa se poqvili

Автор: murnau   
Дата:   09-11-03 19:51

che toja nadpis ako go ima , znachi e bil predviden...koeto mi se struva dosta absurdno kato preduprejdenie, zashtoto se chudia kak taka mojesh "da se opitvash da triesh CHUJDI snimki"...[smilie11]

I az da se oplacha :)
Автор: Ronson   
Дата:   09-11-03 22:37

Znachi kogato sym si v administraciata na snimkite mi to izglezda primerno taka, nali:
1. Ime na snimka
2. Ime na druga snimka
3. i tn.

Chislata oboznachavashti reda na snimkata 1,2,3 i tn sa linkove, koito triqta prednata snimka. Toest ako klikna 2 shte byde iztrita snimka 1, ako klikna 3 shte byde iztrita snimka 2.
Tova e malko nepriqtno zashtoto v byrzinata chovek moze da iztrie pograshna snimka.

Автор: feon   
Дата:   09-11-03 23:23

Нищо не съм правил. Само натиснах кошчето за изстриване до една снимка... може би в този момент някой я е гледал или нещо подобно. Не ми се е случвало преди. Все пак при повторен опит нямаше проблеми.[smilie24] [beer]

Автор: boni   
Дата:   09-11-03 23:26

Ronsone ,за какви числа говориш ,не те разбрах?Отстрани на снимката си има кошче - натискаш го ако искаш да триеш.Появява ти се надпис с въпрос искаш ли да изтриеш наистина тази снимка и ако си сигурен натискаш ок и това е.

Дата:   10-11-03 01:26

Триенето на всяка снимка е от адрес от типа:

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=IMAGE_DELETE&IMAGE_ID=1411

Ти може и да не се сещаш, но други "герои" вече пробваха да сложат в този адрес ID-то на снимката на някое другарче, за да я изтрият.

Е ЗА ТОВА СЛУЖИ НАДПИСА, КОЙТО КАЗВА, ЧЕ СЕ ОПИТВАШ ДА ТРИЕШ ЧУЖДИ СНИМКИ, ЗА ДА ПОКАЖЕ, ЧЕ НЯКОИ "БАЛЪЦИ" ПРЕДИ ТЯХ СА СЕ СЕТИЛИ ДА СПРАТ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ

[smilie24]

Re: I az da se oplacha :)
Дата:   10-11-03 01:27

Ронсън и аз не разбирам за какво говориш [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   10-11-03 13:34

Znachi snimkite si se pokavat v profila mi. Lognal sym se i si vlizam v profila. Snmkite sa mi izredeni po slednia nachin:

1. Pyrva snimka [koshche]
2. Vtora snimka [koshche]
3. Treta snimka [koshche]
4. i tn.

Imeto na snimkata e link, kojto vodi do pokazvaneto na snimkata - OK, koshcheto e link za iztrivane - OK
Obache nomeraciata na snimkite
1.
2.
3.

samite cifri/chisla koito sa tochno predi imeto na snimkata sa linkove, koito triqt predhozdashtata snimka.
Primerno klikam 3. i si iztrivam snimka 2. Vtora snimka

Дата:   10-11-03 13:59

Да, имаше такъв проблем видях сега и го оправих. Вече номера не е линк за триене на предходната снимка! [beer]

Дата:   10-11-03 14:35

[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна