Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някои да иска да се раздели с Как да правим по добри снимки на Нешънъл Джеографи
Автор: strong94   
Дата:   18-08-05 18:44

Искам да си я купя но е доста солена - поне за мен в момента - та ако някои я има и иска да я продаде срещу разумна сума

Отговори на това съобщение
 Re: Някои да иска да се раздели с Как да правим по добри снимки на Нешънъл Джеографи
Автор: miladonna   
Дата:   18-08-05 22:51

На такива книги цената само им се качва..купувай от книжарниците, да не я търсиш при антикварите...
[smile]

Re: Някои да иска да се раздели с Как да правим по добри снимки на Нешънъл Джеографи
Автор: BuzzFuzz   
Дата:   18-08-05 23:02

Strong94 ако си сериозен мога да ти я дам да я прочетеш! без да я купуваш!

Автор: flipbeat   
Дата:   20-08-05 23:15

книгата не е кой-знае какво,поне според мен.но разбира се веднага си я купих...[smilie5] и не е толкова скъпа,пак според мен[smilie5]

Автор: scrap   
Дата:   20-08-05 23:40

йо [smilie21]

Re: Някои да иска да се раздели с Как да правим по добри снимки на Нешънъл Джеог
Автор: Стоев   
Дата:   21-08-05 00:36

Книгата е най доброто от серията им, според мен, и си струва всяко левче, спестено за да я купиш.
Което не пречи да пуснеш обява в Базар, че търсиш книгата втора ръка и на определена цена.

Автор: depeche_fantasy   
Дата:   21-08-05 00:48

Книгата я препоръчвам с де що крайници имам. [smilie24]

Автор: glamour   
Дата:   21-08-05 09:27

аз мога да ти дам книгата,но незнам от каде си?

Дата:   22-08-05 12:13

Мерси на всички.
И най много на BuzzFuzz които ми я даде да я прочета и наистина е супер и ще се наложи да си я купя защото просто е задължително да я имам за менеси.

Дата:   22-08-05 12:24

аз мога да ти я дам защото имам две-но както казах незнам от каде си?

Дата:   22-08-05 12:33

От София но може и с куриер за моя сметка акоискаш и не си ото софия

Дата:   22-08-05 12:51

не сам от София,от Созопол сам,ако я искаш остави някакви данни

Дата:   22-08-05 12:57

София, жк Илинден, ул. Божурище, бл. 135, Фото Студио.
02-23-59-35
0889617748

Re: Някои да иска да се раздели с Как да правим по добри снимки на Нешънъл Джеог
Автор: Стоев   
Дата:   22-08-05 18:09

Стронг94, пропусна да напишеш че обекта разполага със СОТ във времето когато телефона дава свободно....

Дата:   22-08-05 18:16

ПИЧ да неби заради тебе да ме разкарваха снощи по никое време

първа  назад  1     всички  напред  последна