Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Няколко предложения към уебмастърите
Автор: BoneCollector   
Дата:   09-11-03 16:34

Струва ми се, че подредбата на този сайт е много неудобна.Имам няколко предложения към уебмастърите.

1.Защо не направите секция "Най-новите снимки", където да се показват последните 20 (примерно) качени снимки, независимо в коя категория са.

2.Няма да е лошо когато има коментар или оценка по моя снимка да разбирам по някакъв начин,а не да почвам да преглеждам снимките си една по една от профила.До сега ми беше лесно, но когато снимките ми станат почвечко...

Е, очаквам мненията ви и особено тези на уебмастърите [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Няколко предложения към уебмастърите
Автор: J0R0   
Дата:   09-11-03 17:23

1. Като кликнеш върху линка "албум" се показват последните 12 качени по време, независимо от това в коя галерия са.
2. Сашо работи по въпроса, скоро ще има опция - уведомяване на мейла за нови мнения.

Дата:   09-11-03 21:51

O, не съм забелязал. че "албум" е линк...извинявам се.

а относно второто - мисля, че няма да е лошо също така като си се идентнал като отидеш на профил да има по някоя иконка зад името на снимката, за която има нов коментар или оценка.Също си мисля, че ще е добра идея там срещу името на снимката да се вижда и оценката и.

[smilie24]

Автор: Ronson   
Дата:   09-11-03 22:40

A zashto osven uvedomqvane po e-mail, ne se napravi da izliza syobshtenie vednaga sled kato se lognesh, kakto e s private messages po raznite mu tam forumi?
Nqma li da e po-dobre ako i v administraciata sys snimkite se vizda kolko choveka sa glasuvali i kakva e ocenkata do momenta?

Автор: sas   
Дата:   10-11-03 01:47

Направих го! [beer]

Автор: emilione   
Дата:   10-11-03 11:55

Ako moje da se napravi link za tarsene na profilite (primerno ako tarsia snimkite na JORO, da ne vlizam v album, a direktno v link na vsi4ki useri). Tam sashto moje da se podrejdat po reiting. Nadiavam se da me razberete [smilie24]

Автор: J0R0   
Дата:   10-11-03 12:06

Да, това е следващото нещо което ще трябва да се направи. Надявам се да е в най-скоро време.

Автор: Ronson   
Дата:   10-11-03 13:46

Благодаря за бързата реакция Sas [smile]
Но моята идея беше да се показват оценките и броя гласували като отделен текст - примерно след кошчето. Защото така както е в момента, не всеки може да го използва ако browser-a му не показва коректно alt таговете на текста. Примерно в Опера (и май в Мозила) екстрата е неизползваема.

Дата:   10-11-03 16:18

Май няма да е лошо също така да се вижда, че след вашето има друго мнение по някоя снимка,но .. това не се сещам как би станало [smilie22]

Дата:   10-11-03 19:43

А... сега се сети, че няма да е лошо да можеш да се логваш още от стартовата страница на сайта [smile]

Автор: Boreto   
Дата:   11-11-03 13:41

И от мен едно пожелание.
Логвам се. Разходя се из сайта. Отида да поразгледам други сайтове, които ме интересуват. Връщам се. Сървърът вече ме е забравил. Трябва пак да се логвам.
И това мноооооого пъти дневно.
В други сайтове влизам и ме помнят и след дни.

първа  назад  1     всички  напред  последна