Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 Снимката на на4алната страница
Автор: quiver   
Дата:   15-08-05 12:29

Има ли още някой, който мисли, 4е снимката на на4алната страница е извратена и грозна и 4е не подхожда на нашия красив сайт? Ако да, зна4и да пише тук и автомати4но ми става приятел.

Явор.

Отговори на това съобщение
 Re: Снимката на на4алната страница
Автор: Arcade   
Дата:   15-08-05 12:32

be ima ne6to takova...vypreki uvajenieto mi kym avtorkata

Автор: n1x0n   
Дата:   15-08-05 12:35

Мда... друго си е некое пейзажче да боднем на входа, чалгата се харчи!

Автор: Junior   
Дата:   15-08-05 12:35

Яворчо, навлизаш в дълбоки води, носиш ли си плавниците?

Дата:   15-08-05 12:39

От кога пейзаж4ето е 4алга и защо да не изразя мнението си?

Това не е първата снимка, която да е крайно абсурдна и въпреки това да се появява 'отпред'. Как всъщност се решава кое е подходящо за първа страница и кое не?

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   15-08-05 12:43

малко в повече ми идва артЪ в тази снимка [smilie7]
но по-добре това, отколкото пейзаж [smilie18]

Автор: elrisha   
Дата:   15-08-05 12:44

quiver, разбирасе,че имаш пълно право да изкажеш мнение, но незнам дали това ще се хареса на Жоро, който ни предлага въпросните снимки:)

Дата:   15-08-05 12:51

Не съм знаел никога кой какво предлага, нито това ще промени мнението ми. Ако вие въздишате по определена снимка и не смеете да я критикувате, само защото някой я е предложил, то не говори нищо добро за вас като творци!

Не търся скандала, нито се опитвам да привлека внимание, просто наистина намирам въпросната творба за абсурдна.

Явор.

Автор: J0R0   
Дата:   15-08-05 12:58

На първа страница се редуват снимки от всички галерии на сайта.
Авторите и конкретните снимки избираме ние - админите на сайта.
Според нашето виждане за нещата.
Вие в рейтингите си показвате вашето виждане за фотографията - ние на първа страница - нашето.
Смятам, че така е справедливо.

Нормално е при такава голяма публика, каквата и снимка да бъде сложена там, все да се намерят хора, които да не я харесват.

Лично на мен тази снимка ми направи впечатление със своята провокативност и метафоричност, (плюс доброто техническо изпълнение) неща, които отсъстват в 90% от останалите снимки тук.

Автор: nanapak   
Дата:   15-08-05 13:06

Кивър, ако ТИ лично не харесваш някоя снимка, имаш пълното право да НЕ гласуваш за нея, да напишеш коментар (ако смогнеш да формулираш какво точно не харесваш), или просто да не й обръщаш внимание. [smilie7]
Дори и да намираш някоя творба за абсурдна, това не е повод за спретване на "лов на вещици". Подобни методи за определяне на "правилния" мироглед, слава богу, останаха в миналото. [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Дал господ достатъчно езера и лебеди (без да става дума за патките [smilie25] ) в тоя форум, ако толкова много държиш, предложи на Админ да пусне някоя на първа страница! [ezik] [smilie25] [smilie24]
[beer] [smilie25] [beer] [smilie25] [beer] [smilie25]

Автор: n1x0n   
Дата:   15-08-05 13:08

Яворе, сигурно много от хората тук ще намерят твоите снимки за тъпи и абсурдни, но никой не прави тема че да ти го каже.

Това че снимката на Лола е на първа страница не я прави с нищо по-различна от тези снимки, които стоят по профилите на хората. Въпрос на вкус - не ти харесва - ми не я гледай. Мен ми харесва. Ама да се правят подобни теми по въпроса [smilie23]

п.п.
Защо "пейзажчето" е чалга? Много просто, чалгата е нещо, което се бичи на талази за задоволяване на лошия вкус на масовия потребител. Няма друг жанр във форума, който да се оценява така високо, независимо от масовото лошо качество, както "пейзажчетата".

п.п.п.
Да се прави разлика между "пейзажчета" и "пейзажи", каквито има малко на брой, но са добри.

Дата:   15-08-05 13:09

Жоро, благодаря ти за из4ерпателния отговор. Щом така стоят нещата, зна4и остава да ги приема такива, каквито са.

Исках да знам дали съм единствения, който не харесва тази фотография, дори и след:
"Явор4о, навлизаш в дълбоки води..." и
"Не знам дали това ще се хареса на Жоро..."

Явор.

Дата:   15-08-05 13:11

Лично на мен тази снимка ми направи впечатление със своята провокативност и метафоричност, (плюс доброто техническо изпълнение) неща, които отсъстват в 90% от останалите снимки тук.
---------------------------
Жоре, твое право е да правиш избор - ОК , няма да оспорвам, нито ще коментирам въпросните снимки, обаче втората част на изречението ти ме притеснява...
Администрацията трябва да следи за добрият тон в целият форум, а не да обижда ;)(лично аз не съм от засегнатите):))
А бе това, което се опитвам да кажа е,че ако Администрацията има проблем с 90% множество , то трябва да предприеме други мерки, а не да ги обсъжда в разни теми:)

Надявам се да съм била разбрана правилно:)

Автор: nikolayradev   
Дата:   15-08-05 13:15

ххехехехе елриша добре...:))
значи през главата на админите се сложи в другите 10 процента

Автор: Junior   
Дата:   15-08-05 13:15

ами ти направо успя да цопнеш посредата на морето, щом ти обърнаха внимание фотографи като Никсън и Нанапак, ама показа, че не си готов да си отстоиш мнението (т.е. си не без плавници, а направо по гол гъз)...

П.С. и стига с тая дразнеща 4-ка

Дата:   15-08-05 13:16

n1x0n и nanapak ако трябва да сме то4ни, не съм използвал думата "тъпа".

Естествено, 4е това, 4е снимката е на първа страница я прави по- разли4на. Ако не беше там, не бих подел темата, не бих я коментирал, и не бих я гледал въобще. След като се "излага", то зна4и я вижда всеки, който посещава форума, тя става емблемати4на, един вид!

Явор.

Автор: fogas   
Дата:   15-08-05 13:20

n1x0n, в повечето случаи си прав, ама тук малко грешиш [ezik] - има друг жанр, който се оценява по-високо от пейзажите, а е с по-лошо качество [smilie18]

Дата:   15-08-05 13:20

Ами това не е обида, а констатация.
Какво сега, да излъжа, че 100% от снимките са хубави ли?
Ами не са.
И не виждам нещо обидно в това.
То и от моите снимки си харесвам по-малко дори от 10%

Автор: kirilart   
Дата:   15-08-05 13:22

На мен снимката ми харесва (говоря сериозно), може да се сложи за обложка на Мarilyn Manson [smilie24] или под някоя провокативна статия...не ми стои добре обаче на първа страница на форума, някак стряскаща е!
Както и да е, сигурно има несъгласни, но изказвам лично мнение. Поздравления за всички автори, работете упорито и накрая ще ви оценят!

Дата:   15-08-05 13:24

А колкото до мерките - забрави!
Целта на този сайт не е да се показват само шедьоври.
Целта му е всеки да има правото показва какво е направил, докъде е стигнал, да се учи от грешките си и от другите и да се развива.

Автор: Rebellious   
Дата:   15-08-05 13:25

Никсън е точен отново. Не ми остава друго,освен да се присъединя към мнението му.
Да,снимката на Лола отваря перспективи за много и разнолики посоки на възприемане и усещане,но аз мисля,че точно в това се крие и истинската й стойност! Все пак повечето се опитваме да живееме в един различен свят на ценности,възприятия,естетически категории ,необременени вече от разни менторско-идеологически "крайъгълни камъни". Да мериме нещата с аршина на моралисти от средата на миналия век ,мисля че това е смешно и архаично и най-малко би допринесло за развитието и търсенията на който и да било от нас !

Дата:   15-08-05 13:28

А колкото до мерките - забрави!
Целта на този сайт не е да се показват само шедьоври.
Целта му е всеки да има правото показва какво е направил, докъде е стигнал, да се учи от грешките си и от другите и да се развива.
---------------------------
в такъв случай, констатацията за 90-те % е напълно излишна :)))

Дата:   15-08-05 13:34

Няма какво да се обсъждат тук снимките на Лола - доказан автор е и всички думи са излишни!

Хайде сега намерете друга тема за бърборене...нещо за цици-мици..на кой му е по-голямо обективчето и т.н.[smilie5]

Дата:   15-08-05 13:36

Ами, според мен не е излишна.
Това че няма ограничения не означава, че на малкия процент добри неща не трябва да се обръща внимание.
Напротив - трябва да се насочва вниманието върху тях.
И именно слагането на такива неща на първата страница на сайта, според мен, е стъпка в тази посока.

Дата:   15-08-05 13:37

Рибелиъс, аз пък съм на мнение, че трябва да има граници, които не бива да се нарушават. Както казах, след като снимката се излага на първа страница, то тя става емблематична за страницата. Разбира се, че всеки има свое виждане, разбира се, че форумът е форум, за да може всеки да се изразява свободно но не мислиш ли, че "съжителството" в едно общество само по себе си определя наличието на норми, които трябва да се спазват?

Явор.

Публикацията е редактирана (15-08-05 13:37)

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна