Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Страничен въпрос / видеозапис
Автор: Nikolai   
Дата:   23-05-04 22:17

От дигитална камера SONY прехвърлям на записващо видео JVC (HR-J448). Всичко е ОК ако си гледам записа на същото видео. Аз обаче се ангажирах да направя записи и за други хора (т.е. други марки видео плейъри) - е тука вече работата стана дебела, при мене се чете, при тях мазаница ...
Направих пробни записи в 5-те цветни режима на JVC-то: AUTO, PAL, MЕSECAM, NTSC 3.58(4.43), същата работа... Най-големият та...(бъзик) е, че това JVC друго освен AUTO и NTSC не признава: записа на PAL го пускам в режим PAL и .... е черно-бял ..... :))) при MЕSECAM също.

Добре де, от видеотеката касетките са VHS/PAL и всички плейъри ги четат ...
къде ми е проблема ???

Благодаря,
Ники

Отговори на това съобщение
 Re: Страничен въпрос / видеозапис
Автор: GuruMMX   
Дата:   23-05-04 23:39

e dobre de, camerata javno si snimav NTSC, kvo tolkova chudno ima.

ot tvoeto video se vijda OK shtoto javno poddurja i NTSC i PAL a na drugoto mjasto deto se vijda mazalo sa normalni PAL video mashini...
prosto za celta trjabva da idesh njakude kudeto izvurhsvat uslugata NTSC to PAl i si gotov :)

do kolkoto razbrah ot objasnenijata, v tva ti e problema!

[beer]

Re: GuruMMX
Дата:   24-05-04 21:15

Прав си, това ми е проблема. След като се сетих, че камерата е купувана в US, зачетох книжката и ... NTCS.

Сега, обаче:
1. Къде да ги търся тия дето прехвърлят NTSC to PAL? Някой има ли идея къде и за колко?
2. Търся други варианти за действие: да ползувам междинно устройство
(1)телевизор или
(2)Adobe Premiere на PC-то
за да:
(1)... да излъжа видеото да запише от телевизора образа в PAL или
(2) ... да го експортирам от Premiere като PAL

Хайде ще видиме каво ще стане.
Лека

Автор: GuruMMX   
Дата:   24-05-04 21:33

s PC stava ako znaesh kak he he :)
a inache otivash v purvata kabelna TV ili Studio za video obrabotka i shte ti svurshat rabota!

Ot kude si?

[beer]

Дата:   24-05-04 21:50

от София съм Гуро упс... Гуру, освен това не обичам да плащам за неща, които поне мога да опитам да свърша сам :))
Имам си новата книжка на ADOBE (официалния курс)PREMIERE, имам си я и програмата- няма да се даваме без бой за един формат, я :)))

Благодаря за препоръката, ако срещна проблем с времето, ще посетя офиса на някоя кабеларка.

Хе...
Автор: GenaDP   
Дата:   24-05-04 23:50

Таквиз най-обичам: първо питат, после сами си отговарят...

първа  назад  1     всички  напред  последна