Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 "и аз да се похваля"
Автор: ken   
Дата:   09-08-05 21:31

Здравейте,
Дълго и продължително кътах бели парици за черни апарати с дадеждата да се сдобия с нещо между дизела и сапуна. Четох по сайтовете, следих цените на изток и запад, по всякакви магазини и сайтове. Опитах да кандардисам една фирма да внесе на едро малко канончета, но и това не стана.
И така отпаднаха вариантите да закупя апарата (оли 8080) от България поради фрапиращи несъответствия с цените, и се насочих към варианта "приятел от щатите" като най-еФтин. Прехвърлих 505$(включен транспорт) да се похарчат за целта и зачаках (това преди 2 месеца). Оказа се, че съм закъснял - олимпус са вдигнали цената с 100$ от 480$ на 580$ и трябва или да си доплатя или да си поръчам друг. Избрах 2-я вариант и си взех ФЗ-20. Преди 1 седмици пристигна и вече нащраках 500 снимки, и мога да кажа само добри неща за машинката. Като направя равносметка апарата и 128МБ карта ми излезн около 800 лева което е почти цената в техномаркет, без ддс-то.
Разбира се цялото това разкатаване нямаше да го има, ако тази инициатива беше от преди 2-3 месеца. щях поне да спестя 1 месец чакане и нерви.
Та да си дойда на думата , поздравявам бони за инициативата и се надявам да продължи все в тоя дух, че кой знае след 1-2 години може да сменям машинката.

Отговори на това съобщение
 Re: "и аз да се похваля"
Автор: Стоев   
Дата:   09-08-05 21:37

Честитооооо[smilie24]
[smilie24] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: Георги   
Дата:   09-08-05 21:43

айде още един с нов фотощрак, честито [beer] [beer] [beer] [ezik] [ezik]

Автор: CYPER   
Дата:   09-08-05 21:57

Моля Админите да прекръстят сайта на FZ Форум. Мерси [smilie18]