Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 prodawam 75-300mm IS(image stabilizer)
Автор: duke   
Дата:   19-05-04 19:10

Obektiwa e 75-300 IS (image stabilizer).
Kato nov. Prodawam go zashtoto postepenno za poslednite 6 meseca si promenih stila na rabota i sega snimam 95% w studio, kudeto niamam nujda ot tolkowa dulgofokusna optika.
Cena 850lv.
Za poweche info :
veliphotos@yahoo.com

Отговори на това съобщение
 Re: prodawam 75-300mm IS(image stabilizer)
Автор: Ivan_A   
Дата:   19-05-04 21:45

Парите са добри, но... duke не е сериозен!
На 23.04., след разменени писма за същия обектив ми даде същата цена - но на следващия ден - "в момента не го продавам - имам снимане - към края на месеца ще ти се обадя!"
Не се обади.

Излъга ме два пъти, за два различни обектива.

Може да е нещо лично само към мен /не се познаваме/, но за информация на потенциалния купувач ...

Автор: marto   
Дата:   19-05-04 21:56

[smilie18]

Публикацията е редактирана (19-05-04 21:58)

Дата:   19-05-04 21:57

Ако за теб цената е добра,то за други не е:
http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=102854&is=USA
Знам,че някой ще каже"Хващай автобуса,иди си го купи от там",но все пак....[beer]

???
Автор: GenaDP   
Дата:   19-05-04 22:06

"но все пак" какво? Що всички си мислят, че някой ще им донесе обектив в Б-я и ще им го продаде на цената в САЩ?

Тъй че тук си прав - въри и си го купи... само дето с автобус не става, самолет ще трябва.

Дата:   19-05-04 22:15

Еми аз си имам кой да ми го донесе" на цената в САЩ"[smilie25] -ти му мисли....
при това 415 долара е ЧИСТО нов....абе ваша работа,ако искате купете си....аз зор нямам....
Гена знам,че ти си ТЪРГОВЕЦ,та затова така говориш...хе-хе-хе

Ха-ха-ха...
Дата:   19-05-04 22:18

Еми аз съм и купувач, ама досега никога не съм казвал "дай ми го това на цената в САЩ, щото мога от там да си го донеса". Ако мога - нося си го оттам, ако не (или ми е по-изгодно по някаква причина) - купувам от БГ.

Еми ти може да има и откъде да го откраднеш чисто нов тоя обектив - аз кво трябва да направя тогава, да ти го подаря?

Дата:   20-05-04 07:33

Марто, ако имаш кой да го донесе - добре.
Но ако трябва да търсиш познати и да се молиш - 150лв разлика е добре. Тук можеш дори да го пробваш - голямо предимство!

Т.е. аз не съм ТЪРГОВЕЦ, купувач съм и се обаждам само защото обективът е добър и много удобен/имах го и от простотия го продадох/.
А за цената - ами който може, да опита да се пазари.

do Ivan_A
Дата:   21-05-04 00:11

Zdrasti Ivane. Werno e che ne te potursih towa wreme , no da kajesh che sum neseriosen e malko presileno...Purwo neznaesh prichinata zashto ne sum te potursil. W tozi jestok i nesprawedliw swiat niamash si na predstawa kakwo moje da se sluchi na chowek. Ako ti kaja che sum bil po bolnicite towa wreme! Az sujaliawam towa che ne ti se obadih no ne obicham da me izkarwat neseriozen. A dokato me niamashe neta mi beshe sprian i tn...Taka che ako iskash wse oshte obektiwa, ne se surdi, ami pone dai da se widim i da go widish. OK.

Автор: Krassy   
Дата:   21-05-04 00:50

500, мах 600 левчета и го земам, ей така, за спорта [smilie19]

Красенце бееее.......
Дата:   21-05-04 01:31

За толкова пари обектив такъв няма да получиш, но мога да те уредя да ми земеш оная работа. Ако искаш - орално, ако предпочеташ - анално. Ей така, за спорта.

Дата:   21-05-04 05:06

Duke, съжалявам за болниците!
ОК.
В профила ми е мейла ми - пиши ми номера си - ще ти се обадя.

Дата:   23-05-04 13:16

Wijte, kolegi, wijdam che prawite supostawki na ceni ot USA. Spored men chowek triabwa da gleda realistichno, a ne hipotetichno. Shtoto za da go wkara niakoi ot US, triabwa da ti e mnogo doweren chowek za da se suglasi da go wkara nelegalno, shtoto ako e oficialno, shte ti trasnat 35% otgore. 20%dds, i 15%mito. Oswen towa ti neznaesh kwo ti nosiat,i ako se okaje defekten, pitai me kak se nosi obratno w us, shtoto tam reklamacii se prawiat do edna sedmica sled pokumpkata. A w bg, moje chowek da go probwa predi da kupi neshto:)

Автор: GuruMMX   
Дата:   23-05-04 15:49

drun drun
vseki se spasjava kakto moje...
a vnasjaneto na edna ili 2 brojki na nehsto ne e nelegalno! a e az lichno polzvane i kogato e razopakovano njamash nikvi gruji!
Aman ot prostotii...
shte izkarash che celija bagaj na horata vrushtashti se ot njakude e kontrabanda heheheheeh

ajde prodavaj si djadjata i ne prikazvaj gluposti, a?

[beer]

Дата:   23-05-04 19:04

praw si zatowa che moje da minesh metur, no po zakon wsichko koeto e na stoinost nad 100$ se obmitiawa, nema razopakowano ili opakowano, ako ne nosish deklaracia za nego che si go iznesal ot bg...az sum jiwial w chujbina blizo 6 g i sum vlizal w bg i sum vlizal 100 puti. Moje hich da ne te pitat nishto. Obiknoweno pitat-neshto za deklarirane i ti kazwash ne , a nosish obektiv naprimer za 1000$, moje da te pusnat , no moje i da te proweriat i....gorish s 35%mito. Ot moia lichen opit, wnasial sum mnogo neshta bez problem no i sum gorial niakolko puti, edinia put me hwanaha s aparat(za lichno polzwane) koito ne biah deklariral i iskaha da platia 35%, a stokata se oceniawa po nekwi bezumni tarifi!, ta az go ostawih na mitnicata i posle go wurnah otkudeto sum go wsel, ne go wnesoh..ta nee tolkowa rozowo. I tuk si praw:wsekis e spasiawa kakto moje...:)

Автор: Krassy   
Дата:   23-05-04 19:21

600 и го земам [smilie7]

Автор: stoevmobile   
Дата:   23-05-04 20:11

Duke, относно митническите декларации - знаеш, че един GSM само, е няколко пъти над 100 долара, никой не го декларира, някой да те е питал за него някога?
Една готина чанта /куфар Samsonite колко пари е .....
Ами че митничарите като видят лаптопа в чантата ти, дори не те проверяват за контрабанда на алкохол примерно[smilie7]
Човека, на който му си личи, че пътува често по бизнес, а не за куфарна търговия, едва ли описва всеки път личните си вещи, защото няма време.
Ако обаче нещо е настъпило митническите ни служители по мазола, дупе да му яко на човек, почваш да си мислиш дори "абе тези верижки по мен и пръстена.......не тежат ли половин кило?"
Там май имаш право...в редките и мно-о-о-о-ого неприятни случаи..

Дата:   29-05-04 14:43

"...но... duke не е сериозен!" /това е цитат от мое изказване в началото/ -
извинявай, Duke - не съм бил прав!

Днес Duke дойде точно в уговорения час, пихме хубаво кафе и се разделихме - аз с Canon EF75-300IS!

Наистина е като нов!
IS работи отлично.
AF e МНОГО, МНОГО бавен - в сравнение с Canon USM 70-210/3.5-4.5.

първа  назад  1     всички  напред  последна