Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 видяхте ли???
Автор: zaio_d   
Дата:   20-05-04 22:57

Видяхте ли снимките от BIENALE PHODAR,изложени са във фоаето на централна гара.Според мен е много хитро това ще е наи-посещаваната изложба.

Отговори на това съобщение
 Re: видяхте ли???
Автор: IVU   
Дата:   20-05-04 23:16

Да. И аз бях на откриването...

Вярно, че е хитро защото там има голям поток от хора. Но като се замисля май не са подходяща публика...

Автор: zaio_d   
Дата:   20-05-04 23:35

[smilie24] [smilie24] .Вярно обстановката не е най-най но затова пък снимките си ги бива.

Автор: GuruMMX   
Дата:   21-05-04 01:12

centralna gara!!?? verno mnogo hitro hehe..
ujas!

Автор: Стефан   
Дата:   21-05-04 01:44

Ето аз утре ще пътувам и ще я видя [smile]
Нещо което още не мога да направя за World Press Photo 2003 - вече 2 пъти отивам към НДК към 18:30 и се оказва, че не работи, въпреки че и 2-та пъти има концерт или нещо друго, а би трябвало да работи до 19ч.[smilie11] Вместо да се възползват, че има друго мероприятие, повече народ да посети изложбата, те заради това спират хората.

Автор: msld   
Дата:   21-05-04 10:07

edno vreme - predi okolo 20 godini v-k "Transporten glas" organizirashe blitz-fotokonkurs i snimkite se exponiraha vav foayeto na Centralna gara ...

първа  назад  1     всички  напред  последна