Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сервиз за HP photosmart?
Автор: Force   
Дата:   02-08-05 12:45

Знае ли някой друг сервиз за HP, различен от Стемо.
Имам HP photosmart 735 от близо година и половина и сдаде багажа. На снимките, а и на дисплея разделителната способност се падна катострофално, все едно е CGA монитор.
От Стемо обясниха, че е заминала оптиката и ще струва 180$?!То по-добре човек да си купи нов.
В тази връзка бих посъветвал всички останали, имащи намерение да инвестират в подобна техника, да забравят HP. Тежки, бавни, енергоемки, а се оказаха и бързо дефектиращи. Иначе от качеството на снимките оплаквания нямам.

Отговори на това съобщение
 Re: Сервиз за HP photosmart?
Автор: luboar   
Дата:   02-08-05 12:47

не си давай парите за сервизи ами земи го избухай в некой дувар и ше се оправи

Автор: pmartinov   
Дата:   02-08-05 12:57

Забрави HP ! Колкото по-бързо го забравиш толкова по-евтино ще ти излезе ! Забрави го завинаги !

Автор: Phoki   
Дата:   02-08-05 13:11

Когато си купих моя 735 гаранцията ми беше 2 год. Снимал съм над 9000 снимки и не е мръднал! Наскоро си купих 945 и много му се кефя![beer] [shtrak]

Автор: pmartinov   
Дата:   02-08-05 13:20

Много хора вече си спомнят този кеф през сълзи .

Автор: titon   
Дата:   02-08-05 13:35

Лирекс също са оторизиран сервиз на HP, там са ми заменяли 735 с нов, но беше в гаранция.

Автор: RossN   
Дата:   02-08-05 13:55

писал съм поне 5-6 пъти по темата. Сервизът на НР се намира в Бизнес Парк Младост. Порови из страницата на НР и ще намериш всичката ти нужна информация.

Автор: speedlite   
Дата:   02-08-05 15:31

Прав е RossN - обади се в сервизния център на HP в бизнес-парка в Младост.
Не очаквай чудеса, но оттам могат да ти предложат по-евтин вариант за ремонт.

Аз снимах три години с HP 912 (старичък 2,2 Мп огледално-рефлексен модел) - нито веднъж не ми е засякъл, а съм го мъкнал къде ли не. За времето си много добър апарат. Жал ми беше да го продавам после, но ми трябваха повече мегапиксели. Новият собственик го експлоатира вече 1 год. и също е доволен.

Така че по-леко с оценките. Дефекти и брак се срещат при всяка марка.
И не забравяйте, че HP използва обективи на Pentax. В момента имат една много сполучлива 6 Мп сапунерка - R717.

Публикацията е редактирана (02-08-05 15:35)

Автор: Todd   
Дата:   02-08-05 15:45

И аз имам 735-ца :)) На 4000-5000 снимки е и му сдаде само говорителчето :))) Но след компетентната ми намеса един от Сони-Ериксон Т610 заспа след малко орязване на пластмасите отвътре със секачката :)))
[smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25]

Автор: twix   
Дата:   02-08-05 16:29

Аз имам 945, с който смених 850 , защото на стария нещо му спря светкавицата. Иначе е перфектен, даже се продава :-)
Апаратите НР въобще не са за изхвъляне, макар, че новият ми апарат е доста капризен, признавам си (оказа се, че АДСКИ много му влияе това каква карта съм му сложил). Турили са му обектив на Фуджи, въобще машинката е добра. За енергоемкостта мога да поспоря - аз ползвам 2300 Mah батерии и съм повече от доволен.

Като сервиз СТЕМО са наистина насрани !!!

първа  назад  1     всички  напред  последна