Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 SAMSUNG A402-мнения?
Автор: apollo   
Дата:   01-08-05 13:32

някой има ли впечатления от това фотоапаратче, как снима и т.н. Дали си заслужава за 219лв?!

Отговори на това съобщение
 Re: SAMSUNG A402-мнения?
Автор: Crossblade   
Дата:   01-08-05 14:02

На тази цена всички са еднакви злета ... няма как просто. Ако има зарядни батерии със зарядно или liion батерия със зарядно в комплекта е плюс [smilie10]

Автор: koceto   
Дата:   01-08-05 14:08

помолих boni да направи няколко снимки с него, мисля да го купя за подарък на жена ми. като ми прати boni снимките ше ти кажа дали се справя апаратчето. ако стават снимките за семейния албум е ок.

boni, ако можеш покажи снимките направо тук.

Автор: Стоев   
Дата:   01-08-05 18:32

Аполо,
виж у тази тема за самсунгите, дано ти помогне https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=149938&t=149870&phorum_uriauth=

Автор: besso   
Дата:   01-08-05 20:06

аполо , имам самсунг дигимакс 201 отпреди 2.5 години навсякаъде го мъкна и до днес е безотказен . мисля че самсунга е желязна машинка и при по-новите модели

Автор: apollo   
Дата:   01-08-05 20:32

Особено ми харесва това че има широкоъгълен обектив-31мм, което си е сериозно предимство!

Автор: solo5   
Дата:   02-08-05 22:01

... чак пък широкоъгълен [cool]
ама тоя модел май не струва

Автор: roscko   
Дата:   02-08-05 22:18

Апарата го няма в търгоовската мрежа.....крият го като доставка получена след предаване на мокри мокри кашони.....крият го като изядена проститука

и аз не знам каде го има....100% мистия за всички фотографи с цел брак, аз съм само една пчеличка, едно начало на начало, но тази пролет по мои надежди мога да се сдобия с горе посочения ДСЛР, за автофокуса незнам, ама няма МП3-ки,
Аре пийс

Автор: boni   
Дата:   03-08-05 09:41

Ето снимка с 401,по стария модел .За семейни снимки и при добро осветление си е ОК:
http://belfo.photo-forum.net/boni/401.jpg

първа  назад  1     всички  напред  последна