Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Konica Minolta DiMAGE A200
Автор: bigtomi   
Дата:   31-07-05 12:52

Предстои ми покупка на дигитална фотокамера.След дълго ровене по форуми и ревюта ми се струва че Konica Minolta DiMAGE A200 е най удачният избор в ценови клас 1000-1300 лв..Начинаещ съм и не претендирам че избора е правилен.За това ВИ МОЛЯ за мнение и съдеиствие в правилният избор.Предварително БЛАГОДАРЯ

Отговори на това съобщение
 Re: Konica Minolta DiMAGE A200
Автор: nikolayradev   
Дата:   31-07-05 13:30

аз имам такава камера от 2 месеца...
единственото от което не съм напълно доволен за сега е, че не е толкова бърза колкото ми се иска...:))

Дата:   31-07-05 13:35

Бърза относно какво?

Автор: nikolayradev   
Дата:   31-07-05 13:36

ами не пали бързо...:))

Дата:   31-07-05 13:46

Това на ли не е толкова фатално? Иначе доколкото разбирам си доволен.А пробвал ли си я на ИСО 800?

Автор: mitakabus   
Дата:   31-07-05 15:41

Че е бавен е бавен, но не и при пускане - това е апарата който е един от най-бързите при пускане. Обектива въобще не излиза с което не се губи време. Бавен е при фокусиране при слаба светлина - това е. Има вече нов фирмуер но е само за поддръжка на 4Г микродрайв дискове. Очаквам и друг - дано да обърнат внимание на скоростта на фокусиране теа от КМ. Иначе аз съм мн.доволен от апарата!

Дата:   31-07-05 16:06

mitakabus ,как е шума при ИСО 800?

Автор: carl_cox   
Дата:   31-07-05 16:23

струва си този модел на KM-преди време снимах малко с него- хубави са резултатите, разбира се има си кусури както всеки не-DSLR-а именно при по-ниско осветление може да ти забави малко фокусирането...

до колкото си спомням до ИСО400- снимките бяха приемливи-най-добри естествено при по-ниско исо...

според мен сполучлив избор ако твърдо се решил да си вземеш веднага нещо подобно...

...но се замисли добре-не си мноооого далече(особено пък ако купуваш от америка) от да кажем -

NIKON D50
CANON 300D
Pentax *ist DL

Дата:   31-07-05 17:34

Благодаря за съвета.Наистина има почва за мислене.Днес разбрах че есента се отваря пътуване до Сингапур(Хонг-Конг)на мой приятел така че задължително ще вдигна нивото.

Автор: boni   
Дата:   31-07-05 19:05

Бе той 300Д се намира вече в БГ втора ръка около 1000лв с китовия....А е класи над тази КМ...

Дата:   31-07-05 20:04

Да де,но за 600-700$ от Сингапур(Хонг-Конг) може да се вземе нещо доста по добро от 300Д.

Автор: boni   
Дата:   31-07-05 20:06

Ami ako ot singapur imash vrazki - davai,no si smetni pulnata cena s transport i t.n.

Дата:   31-07-05 20:18

Както по-горе писах есента пътува един приятел така че допълнителни разходи няма да има. А там цените са 80-90% по-ниски от USA.

Автор: mitakabus   
Дата:   01-08-05 09:11

Шума при 800 е задоволителен според мен. И на Дпревю може да се види. Човека е казал че е начинаещ - къде го пратихте в графа ДСЛР???[smilie10] [smilie10] [smilie10]

А по отношение , че А200 е класи под 300Д - зависи за какво и от "КОЙ" се ползва. Така, че не съм мн.съгласен с това! Задапаратния като е схванат и 20Д да му сложиш в ръцете /бв в събота един снимаше с такъв - даже обектива неможа ми каже къв е, ма иначе с 20Д и всичко на Автомат кара [thankyou] / тъй, че за всяка кола си има пътници [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна