Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 edno vuprosche imam
Автор: phenomenon30   
Дата:   29-07-05 18:09

'Zdraveite' na vsichki! Mnogo haresvam tozi site, super snimki pravite hora, mn vi uvajavam.[smilie24] Poneje i az mn obicham da snimam i postoqnno kudeto otida vinagi snimam i tui kato cqlo lqto shte sum v MMC Primorsko, shte prisustvam na Foto Vakanciq '05. Reshila sum da si kupq digitalna kamera ili fotoaparat, no tui kato ne razbiram mn ot tezi neshta, iskam da vi pomolq da mi dadete suvet za dobra tehnika, a sushto i da ne e mn skupa, zashtoto sa mi ogranicheni sredstvata.

Blagodarq vi predvaritelno.[smile]

Marina Vulchanova

Отговори на това съобщение
 Re: edno vuprosche imam
Автор: pmartinov   
Дата:   29-07-05 18:18

Колко пари може да прежалите ? [smilie5]

Дата:   29-07-05 18:46

emi nqkude kum 600-650lv gore-dolu, ama si mislq, che ako za tezi pari moga da si vzema skapana kamera i po-dobur cifrov fotoaparat...po-dobre e aparat da si vzema, vupreki che men meraka mi e za kamera de...ma kvo da se pravi...she se jertvam [smilie25]

Дата:   29-07-05 18:52

a btw, stava vupros za Canon cifrovi istorii, zashtoto mi kazaha, che tova e nai-dobrata firma, koqto proizvejda takiva neshta.
Thanks

Автор: nsirakov   
Дата:   29-07-05 18:59

думите "добра техника" "Канон" и "600лева" са несъвместими... с две ръце за първите две думи.. ама събери още толкова....

Дата:   29-07-05 19:11

za oshte tolkova, trqa da bachkam i drugoto lqto che da gi subera![smilie2]
http://www.buyersedge.com/Product/prodDesc.asp_X_ID_Y_1_Z_XOS_Y_3254690_Z_PageView_Y_2
e tva neshto stava li za snimane...?
ama to problema mi e da izbera model, zashtoto ako znam gore dolu kakvi sa dobrite parametri za cifrova akmera ili fotoaparat, moga da si q vzema ot chujbina, a tam mislq che shte e po-evtino. zatova pitam za suvet gore dolu kakvi ekstri trqbva da ima edna kamera ili aparat?

Автор: rolla   
Дата:   29-07-05 23:55

Публикацията е редактирана (29-07-05 23:56)

първа  назад  1     всички  напред  последна