Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Molja za utochnenie
Автор: pepi   
Дата:   27-07-05 22:48

Spored administracijata saita e fotografski i vsichki temi,koito ne sa takiva bivat spirani,na vaprosa mi vav foruma zashto 5 dnevna tema za Deep Purle ne e sprjana ne posledva otgovor,prosto vuprosut mi beshe iztrit,ta i oshte edin vapros:pri kakvi uslovija se trijat temi vav foruma?

Публикацията е редактирана (27-07-05 22:49)

Отговори на това съобщение
 Re: Molja za utochnenie
Автор: holden   
Дата:   27-07-05 22:50

Ami ako si hubav kato men ne ti trijat temite [smilie19].

Дата:   27-07-05 22:54

Nekoi drug G.. she liznesh li?

Автор: Naya   
Дата:   27-07-05 22:56

Възмутена съм...
Вече започвам искрено да съжалявам админите на този сайт и по-специално Бони, който не познавам лично!!!
Не ви ли хваща срам вас (теб Папи и още 2-ма...3-ма), които в последните 2 часа изядохте човека само защото иска да направи този сайт и форума по-чист и професионален...!?
Виж...друг е въпроса, че на теб и на някои от така "любимите" ни фотографи това не им изнася, защото все пак....кофти си е да стартираш наравно с още стотина снимки (ако не и повече) и да си нямал възможност да разпращаш где що видиш ай си кю номер на форумец, с който не си си казал и здрасти през последните дни...
Жалко за вас и УСПЕХ на админите в борбата им срещу подобни на вас :)))[beer]

Автор: holden   
Дата:   27-07-05 22:57

Samo ako se obrysnesh [smilie19].

Автор: asb1   
Дата:   27-07-05 22:57

по мои наблюдения се трият неудобни теми и когато админите трябва да напомянт че ги има.... макар и с щурутия :-))! А най-често теми се трият в момента когато и аз се наканя да се изкажа....:-((

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   27-07-05 23:00

иска да направи този сайт и форума по-чист и професионален
Я пак пак?[smilie21]

Дата:   27-07-05 23:02

Naya,sorry,ama moeto pitane e mnogo staro,Boni,kogoto az poznavam shte potvurdi,ne mi e za tochkite,i bez tova ne moga da puskam snimki vav momenta,prosto e suvpadenie,no i az se opitvam da napravja saita po-dobur,kato potormozja malko admina,tuko opravi nesto...

Автор: diana_g   
Дата:   27-07-05 23:05

Boni,napravo ti sa4ustvam ve4e...hahah

Дата:   27-07-05 23:08

професионален - хората да гледат по-професионално на нещата и да бъдат по-коректни...като тук имах предвид нещо наистина конкретно ( снимки от домашния албум, които дори не са качени в избрано да имат еднакъв рейтинг с такива, които са ценни за всеки, който иска да научи нещо, направени дори от аматьори, но такива, които имат какво да покажат)
Как примерно аз, която нямам никакъв опит, но искам да се уча, бих си изградила критерии гледайки какви ли не бози с по 200 точки!?

Автор: matasel   
Дата:   27-07-05 23:11

И аз ги съжалявам - всякакви типове се навадиха: Матасели, Питанчо -истински.
Пуска матасел тема - изчезва мигом - отговаряа на друга - докато пише темата затворена - и писаното пропада, е не съвсем[smilie5]
Ето го вазкъснало и него като птицата Феникс от огъня на - не смея да кажа, че не само темата но и аз мога да бъда затворен (изгорен).
Бони, недей да си кривиш душичката - 2-та ми ника ли бяха истинската причина, а, Бони! Ами вие сте разкривали хора с по десет и повече ника.
А си спомням и Твое разказче - как са Ти затрили ника от руска старница с хубави снимки, но са Ти запазили другия НИК с не чак толкова хубави (не мога да си позволя да кажа лоши - сам се досещаш) по разни ми ти там причини: слаба активност и подобни[beer]. И Ти беше много наскърбен т което - и това помня, Бони!
Но и ти ме помниш. Бони. Все пак това е добре - аз съм виртуално познат на админа - Той помни и двата ми ника и колкото да уважавам интелекта и възможностите на Бони ще си позволя да твърдя, че той едва ли знае никовете на почи 17 000 регистрирани. Само да не е затворил и тази тема, че язък за писането[smilie5]

Дата:   27-07-05 23:11

Ная, не съм видял досега дори 1 единствена стъпка на админите, която да реши проблема.
За какъв професионализъм говорим?

Публикацията е редактирана (27-07-05 23:12)

Дата:   27-07-05 23:17

Това може и да е първата...не знам...не мога да споря по този въпрос, защото не съм регистрирана от много време! По-важното според мен е, че имат желание да променят нещата и ако не бяхте толкова много мрънкащите съфорумци щеше да им е доста по-лесно, а може би щеше да има налице и доста промени, както и резултати...но уви...нали трябва да се мрънка...
...някой в друга тема го беше казал...по-лесно е да се руши и плюе, отколкото да се гради[ezik]

Автор: templar   
Дата:   27-07-05 23:19

бони, усещам, че някой няма да спи тая нощ [smilie5]

Автор: Тони-К   
Дата:   27-07-05 23:20

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [thankyou] [thankyou] [thankyou]

Дата:   27-07-05 23:22

Както казах вече, едниственото, което тази промяна ще направи е да накара тея с кю-тата да изчакат 3 дена и да си качат снимките в избрано преди да почнат агитацията...
Ефект=0.
Изобщо няма ама абсолютно, абсолютно никаква логика. нито в промяната, нито в реакцията на бони спрямо критиката.
Странно защо срещу промянат се изказват хора, за които точките нямат никакво значение. Даже снимките си не пускат за гласуване някои от тях.
Що ли?

Автор: boni   
Дата:   27-07-05 23:23

Кой бе ? Аз си лягам.
Стреляйте,утре ще мина да помета гилзите.
[smilie5]

Дата:   27-07-05 23:24

Лека нощ и приятни сънища[smilie21]

Автор: boni   
Дата:   27-07-05 23:25

Само за Депеш ще обясня,че не е все едно дали ще си съберат точките предварително и на спокойствие в продължение на няколко дни и да влезнат с 200т или ще стартират от 0 в 24 часовия рейтинг,в който ще е по-трудно да наберат скорост.
Лека ви нощ :))

Дата:   27-07-05 23:26

Лека нощ, Бони и пази гилзите, че са месингови - ще ги стопим и ще направим тела за фотоапарати - навремето ги правеха от месинг[smile], нали знаеш!

Автор: templar   
Дата:   27-07-05 23:28

еха, пазачът заспа, давайте компроматите!

Дата:   27-07-05 23:30

Не бързаите да се радвате - той може да спи, но не спира да бди - тевка е тя Ц-ката К-на![smilie6]

Дата:   27-07-05 23:32

Бони спи с едно око, знам аз.
Другото бди над д70-то[smilie18]

Бони, не съм съгласен.
Шита си е шит.
единствения начин да се премахне е да се режат яко глави и да има жестоки ограничения.
Демек да се елиминират секви профили от типа домашен албум.
Всичко останало е ВЯТЪР! Както и да ги въртите точките - се тая.
Ама това няма да стане просто, колкото и да си го говорим...

Дата:   28-07-05 19:41

Ne znam da se radvam li ili ne,ima tolkova mnogo komentari,no puk ne sa po temata,az suvsem prosto popitah,ochakvah konkreten otgovor,uvi.
Ne mi stava jasno i zashto adminut komentira gluposti,no ne i tova,koeto me drazni vav saita,a imenno subektivnoto mnenie pri zatvarjane na temi.
Bjah pomolil da se vuvedat jasni pravila kakvo mozhe i kakvo ne vav foruma,temata vav kojato Joro objasnjava kakvi sa pravilata beshe iztrita bez objasnenie,moeto zakluchenie e che na njakogo taka e po-izgodno-mutna voda kato navsjakude vav BG!

Автор: navy   
Дата:   28-07-05 22:00

Докато гледаш в другата градина и се чудиш за неща, които нямат касателство с теб, виж хората снимат и дори в плейбой ги публикуват [smilie24]
[beer] [shtrak]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна