Автор: matasel
Дата: 27-07-05 23:11
И аз ги съжалявам - всякакви типове се навадиха: Матасели, Питанчо -истински.
Пуска матасел тема - изчезва мигом - отговаряа на друга - докато пише темата затворена - и писаното пропада, е не съвсем
Ето го вазкъснало и него като птицата Феникс от огъня на - не смея да кажа, че не само темата но и аз мога да бъда затворен (изгорен).
Бони, недей да си кривиш душичката - 2-та ми ника ли бяха истинската причина, а, Бони! Ами вие сте разкривали хора с по десет и повече ника.
А си спомням и Твое разказче - как са Ти затрили ника от руска старница с хубави снимки, но са Ти запазили другия НИК с не чак толкова хубави (не мога да си позволя да кажа лоши - сам се досещаш) по разни ми ти там причини: слаба активност и подобни. И Ти беше много наскърбен т което - и това помня, Бони!
Но и ти ме помниш. Бони. Все пак това е добре - аз съм виртуално познат на админа - Той помни и двата ми ника и колкото да уважавам интелекта и възможностите на Бони ще си позволя да твърдя, че той едва ли знае никовете на почи 17 000 регистрирани. Само да не е затворил и тази тема, че язък за писането
|
|