Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Препоръка
Автор: юнга   
Дата:   27-07-05 18:13

Една работа като върви, не се пипа, защото става така, че току що влезлия в стаята кара хората там да приказват за току що излезлия.
Кроят се планове за промяна и се прави промяна, когато нещата зациклят, но не се пипа.
Ето защо, добре е всички реформатори да се успокоят. Другото би било поредния развален форум.
Освен това, промяната е съвсем малка и цели убийството на точкогонството.
Все пак, нашето хоби не е само точкова система.
Тя е само стървта, която подържа интереса.
Единстевеното неприятно е, че когато се влезе в профил, може все още да се натъкнеш на снимка която не е в "Избрано" и това да ти отнеме малко време докато разбереш, че си сбъркал.
Може би е техническа подробност тези снимки да бъдат означени, но, достатъчна е възможноста за гласуване в "Избрано".

П.С. Ако админите считат, че мойта графомания идва в повече,ще им бъда благодарен за изтритата тема.

Отговори на това съобщение
 Re: Препоръка
Автор: niagara   
Дата:   27-07-05 18:34

И аз в началото се зачудих дали не е добре да се сложи някаква индикация под снимка, но май няма нужда.

Копирам си думите към другата тема:

----------
Защо да е трудно гласуването в Профил на Автор при качена снимка в избрано?
Може да се гласува, без да се рови из галерия Избрано.

А за ориентация дали дадена снимка от профил е пускана в Избрано или не,
ми то си пише под снимката:
дата: 27.07.2005 01:18 качена в "Избрани":00.00.0000 00:00

Значи на тази последната като пример не може все още да се гласува.
----------------

Единствената трудност ще е наистина, когато примерно аз харесам снимка в профила на някого,
пиша му коментар,
но после наистина как да знам кога човекът е пуснал харесалата ми снимка в Избрано?[smilie10]
Все пак не е лошо да си получи заслужената оценка, но ровенето ще е кошмарно.
[smilie11]

Автор: boni   
Дата:   27-07-05 21:31

Има вече индикация.Снимките,които не са в избрано са с чертички отдолу на тъмба,няма цифра,а тези които са в избрано имат цифра,може и да е 0 ,но имат.

Автор: юнга   
Дата:   27-07-05 22:46

Благодаря Бони! Това ме улеснява много.

Автор: muu   
Дата:   27-07-05 22:55

e, ozna4ihte gi snimkite ,deto ne sa v izbrano:)iztrihte im ve4e nabranite to4ki...po4vam da se razveselqvam:)principno ne trqbva da se ocenqva ,no administrirane s as zadna data , e- to tova si e te6ka avtoritarna proqva,struva mi se nenujno i sme6no....
demokrati4noto e da se kaje ot dnes promenqme pravilata taka i taka! aide nasluka,i dano vi razberat![beer]

Дата:   27-07-05 22:56

Не сме им изтрили точките,просто не се виждат на тъмба.

Автор: muu   
Дата:   27-07-05 23:02

boni,ne vijdam smisala v tova ,ne 4e mi puka no prosto do sega sa bili takiva pravilata...pi4ovete hi4 nqma da se radvat spored mene i t.n.

Дата:   27-07-05 23:04

Абе не сме изртили точките бе !
Не се виждат на тъмба само,докато не се пусне снимката,сложи мишката отгоре и ще видиш или отвори снимката

първа  назад  1     всички  напред  последна