Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дайте ми съвет, моля!
Автор: Lerin   
Дата:   27-07-05 14:18

Здравейте!

Харесал съм си Panasonic Lumix DMC-FZ5. Почти съм се навил, но понеже не следя развитието на моделите, а и разнообразието е голямо допускам, че има други симпатични алтернативи. Препоръчайте ми някой, ако се сещате, като се съобразявам със следните ограничения и предпочитания:

- Цена до 800-1000 лв.
- Компактност
- Избягване на необходимостта да се снима от статив при намаляване на светлината (по-голям обектив и оптичен стабилизатор, може би)
- Възможност за ръчни настройки на бленда и скорост

Смятам се за лаик в областа на фотографията, макар интереса ми да е дългогодишен и много държа на вашето мнение.

Бл

Отговори на това съобщение
 Re: Дайте ми съвет, моля!
Автор: Stoyan_5   
Дата:   27-07-05 14:20

Panasonic FZ-20 е твоят фотоапарат!
Цена 999 лв., ръчни настройки стабилизатори и всичко останало.[smilie24]

Автор: Stoyan_5   
Дата:   27-07-05 14:22

Ако искаш, пусни темата трети път, за късмет![smilie18]

Автор: Crossblade   
Дата:   27-07-05 14:35

Или FZ5 или Z5 - което ти хареса [cool]

Автор: Lerin   
Дата:   27-07-05 18:02

Отскочих до Германос да видя FZ20. Страхотен е и на външен вид освен другите предимства, които има, но ми е твърде голям. Не съм чак толкова запален фотограф, а и ако ще нося голям фотоапарат, по-добре някой SLR за малко повече пари, па макар и по-елементарен. Надявам се и това да стане някой ден.

Z5 не ми харесва толкова, колкото FZ5, макар да е с обикновени батерии, як дизайн и на по ниска цена.

FZ5 ще е! [smile]

Много ви благодаря!

Автор: todorov   
Дата:   27-07-05 18:32

Скоро големия FZ 20 ще ти се стори "неудобно" малък. Не се заблуждавай, че за 1000 лв. ще си купиш по-елементарен DSLR, защото само телцето на сторо ще ти е толкоз, а за обективчетата да не говорим.
За всеки е ясно, че размера на фотоапарата компенсира негативно, някои негови качества и най-често в областа на оптиката и възможнистите за ръчни настройки.
Ако искаш вземи си серията от серията Иксус на Канон. Хубави апаратчета насочи-щракни: приятен изчистен дизайн, здрави са и създават чувството, че носиш малко бижу ... Но ти сам ще си прецениш ... Успех!

първа  назад  1     всички  напред  последна