Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 За албум избрано!
Автор: Nooky   
Дата:   26-07-05 19:24

Защо трябва да гласуваме за снимките който са само в албум избрано според мен другите който не влизат там ще имат много малко вот да не кажа никакъв.Хората който имат по 3 снимки на седмица добре (и аз съм от тях) но админи помислете за другите как хората ще оценят тези снимки на автори който имат по 1 снимка на седмица, а например днес са направили 2-3 хубави кадри и ги публикуват и пуснат само една в албум избрано.КАк хората ще преценят коя е най - добра от трите.Това е само пример.Помислите и си върнете всичко както си беше.Благодаря за вниманието!

Отговори на това съобщение
 Re: За албум избрано!
Автор: nrk   
Дата:   26-07-05 19:28

[smilie21]
"Защо трябва да гласуваме за снимките който са само в албум избрано според мен другите който не влизат там ще имат много малко вот да не кажа никакъв..."

всъщност точно никакъв, хехехе [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: krasimir   
Дата:   26-07-05 19:33

Щом имат право на една снимка на седмица и могат да направят 2-3 хубави кадъра дневно скоро ще могат да качват по три снимки за пет дни, защото явно са добри. [smile]

Автор: Nooky   
Дата:   26-07-05 19:36

Ама не всички ще успеят.Според мен това е излишно да не може да се гласува за тези който не са в албум избрано.Тука няма ли кой да ме подкрепи????[smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: n1x0n   
Дата:   26-07-05 19:37

Ма вие очевидно зверски количества хубави снимки правите?! Браво!

Автор: AMAZER   
Дата:   26-07-05 19:42

лошото е че така наистина човек няма представа кое е по- добро и неможе да прецени коя от качените от него снимки заслужава да е в "Избрано" май това искаше да каже автора на темата?! и аз също мисля така! :)

Дата:   26-07-05 19:46

AMAZER, а дали ще разбереш нещо като дойдат и ти гласуват тия дето гласуват за всички снимки и правят коментари под тях само и само някой да им върне жеста?

Автор: anastassiu   
Дата:   26-07-05 19:47

Това само показва какво се харесва на публиката. Къде остава твоето творческо виждане? Не би ли предпочел ти да избереш какво да покажеш на хората?

Автор: skitnik   
Дата:   26-07-05 20:32

Значи някой се опитва да ми каже, че когато влезна в на някой профила, и си харесам дадена снимка , а тя не е в албум избрано,трябва да чакам с със седмици докато някой ми предостави възмойноста да гласувам за нея...Е това не го разбирам.....Ходиш, снимаш, екперементираш, блъскаш се наляво и надясно,бързаш след това за да качиш някоя снимка и накрая....хем ще мълчим, хем че трябва да чакаме.................

Автор: boni   
Дата:   26-07-05 20:39

a da se seshtate che do sega samo snimkite ot "izbrano" vlizaha v reitinga?

Автор: IDA   
Дата:   26-07-05 20:39

Гласуването в албум "Всичко" е много полезен ориентир за автора да прецени коя негова снимка е подходяща за албум "Избрано" и коя не е. Мисля, че не само за мен, но и за много други хора е така.

Дата:   26-07-05 20:47

IDA, не е никакъв ориентир. Ориентир може да бъде само критичното мнение. Ако имаш 50 точки и 12 коментара с плюсове, това не означава, че снимката ти е добра, а че е получила 50 точки и 12 коментара с плюсове [smile] Като няма гласуване и получиш пиперлив коментар за недостатък на снимката ще я свалиш, ще я оправиш и ще я качиш пак. Няма да се изкушиш заради дадените до момента точки да си я държиш и да я пуснеш в избрано.[shtrak]

Дата:   26-07-05 20:48

Krasimir[smilie24] .Naj-dorbiqt orientir sa komentarite,a tiah ne sme gi spirali.

Автор: Pehata   
Дата:   26-07-05 20:50

Подкрепям те, ама така са казали шефовете. Сайтът е техен и те квото решат. Пък на нас ако не ни харесва, да не го ползваме.

Дата:   26-07-05 20:50

И когато няма точки в албум всичко,хората пишещи коментари без смисъл ще се поотсеят и ще останат само тези,които имат какво да кажат и ще са ви наистина полезни.
Когато решите че една снимка си струва - показвате я в избрано и така давате заявка,че желаете на тази снимка да се обърне повече внимание и да се оцени.

Автор: тьма   
Дата:   26-07-05 20:51

Мисля,че гласуването само в избрано е добро решение - така ще мога да виждам всички снимки , влезли там за един ден, иначе много добри неща остават по профилите незабелязани. А и не ми се гостува само в профилите на тези, които са били в моя.
За първи път да подкрепя админите[smilie24]

Автор: kirilart   
Дата:   26-07-05 20:59

Съгласен съм с Nooky и то не толкова за точките които се получават, а защото и коментарите съвсем изчезнаха:( Досега имах стимул като кача снимка да проверя в края на деня какво са казали за нея, харесала ли се е, да прочета някой готин лаф написан от друг автор...а сега проверете албум всичко и вижте какво става- НЯМА МНЕНИЯ седи печално под всяка снимка. Всеки автор има нужда да бъде окуражаван или критикуван за да се развива, а липсата на мнения демотивира.
И още нещо това си е директно предложение и смятам, че е редно да го направите в най-скоро време!!!Махнете въобще съобщението за рейтинг под всяка снимка в албум Всички -след като не може да се гласува защо трябва всеки нов ползвател на сайта да пробва да гласува и после да търси по форумите защо не може!Абсолютно несериозно и непрофесионално изглежда:(
Накрая в заключение искам да кажа, че винаги когато в България се създаде нещо хубаво(само преди седмица се възхищавах на организацията на сайта ви) се намира някой да го развали със "свежи" идеи! Тази "оптимизация" цели класово разделение между любители и псевдопрофесионалисти, съвсем обратното на равноправие както беше обявено!
Благодаря за вниманието[smilie11]

Дата:   26-07-05 21:02

Да ,хубаво ще е да изчезнат безсмислените коментари.
Ако искаш да ти се коментира и гласува за снимката - моля има албум избрано.
За това да се вижда под снимката,че не може да се гласува си прав,но ако си отворил една снимка по-добре е да напишеш нещо отдолу...Или я отваряш да цъкнеш само и да напишеш ГОЛД за да знае автора,че си му кликнал и да ти го върне...

Автор: skitnik   
Дата:   26-07-05 21:03

бих искал да попитям някой определено по-компетентен от мен.Сега както се очаква даваме само мненията си за снимки които още не са в албум избрано... Когато тези снимки се качат в споменатия албум , може дори и да съм забравил за тях, защото не зная някой който да може да следи всички автори и техните снимки.... Мисля че доста снимки за които си даваме сега мнението, когато им дойде времето ще останат без вот. Вот които наистина заслужават. А и когато влезеш в личната страница на някой автор ,не можеш да разбереш коя снимка е в албум избрано и коя все още чака....

Автор: bro   
Дата:   26-07-05 21:13

Според мен албум "всичко" определено има смисъл, както има смисъл и гласуването там! Според мен и 1 снимка дневно там не е малко, това може да спре част от "бозата". Мисля, че най-смисленият вариант е да останат старите правила, като за 24-те часа в "избрано" се визуализират само точките, получени след качването в "избрано", за да не става "запушването", за което Бони е абсолютно прав! Иначе така според мен добрите намерения доста се разминават с постигнатия ефект.
Иначе признавам безусловно правото на авторите на сайта за определяне на правилата. Все пак те най-добре знаят целите на този сайт, които може и да не съвпадат с тези на някои участници, но такъв е животът...[smilie5] [shtrak] [beer]

Автор: kirilart   
Дата:   26-07-05 21:16

boni

Като основен защитник на новата система за гласуване и обяснението, че съществува албум избрано не си ли помислил, че ако публикувам снимка,две или три на седмица ще влизам много по рядко да проверя какво се е случило с тях, а от това ще последва, че съответно ще коментирам снимките на по-малко хора, ще гласувам по-рядко...все неща нетипични за един сайт наричащ себе си форум!
Може би е най-добре наистина да го направите платен сайта и да се радвате на 20-тина автори с висок рейтинг (в някои случаи съмнителен) да си гласувате помежду си и да се четкате самодоволно един друг[smilie22]
Освен това като участник в доста форуми съм изумен от решението за внезапно спиране на гласуването.Да бяхте направили анкета сред ползвателите на сайта (тези заради които всъщност съществувате)!?! Все едно сърдито дете е казало,за моите снимки не се гласува а те са толкова хубави ще им покажа аз на тях...и хоп нова рейтинг система.
Снимайте и показвайте снимките си[shtrak] все ще се намерят хора да ви оценят достойно!

Публикацията е редактирана (26-07-05 21:19)

Автор: murnau   
Дата:   26-07-05 21:22

а например днес са направили 2-3 хубави кадри и ги публикуват и пуснат само една в албум избрано.
...

На кого му пука колко и кви хубави снимки е изщракал някой си????
Аре махайте албум всичко, махайте гласуването освена за конкурсите и готово.

"Хубави кадри", ша падна от смях...
Много "обичам" тези дето снимат , за да ми покажат колко добре снимат или колко качествено, или колко са им хубави снимките...Фотографията не е хубави кадри, бе!

Тва да не ви е пазара да ми се провиквате "хубави кaдрииии" ?!
[smilie23]

Дата:   26-07-05 21:33

Абе тук се говори дори да има 24 часова аноминост в "избрано" ,за да не се влияят хората от името на автора,народа реве,че като влезнел в профила на някой не можел да разбере за кои снимки там може да се гласува и за кои не...Много се радвам,че не може да се разбере и още по-трудно ще го направим ако има как!
Разберете веднъж завинаги - няма да обикаляте като цветарки кръстосано по профилите си за да си цъкате по снимките!
Мястото за гласуване е в албум избрано.Това да е ясно.
В профила не се ходи да се гласува - там се отива да се разгледат снимките на определен автор,да се напише някой коментар или критика и това се прави чистосърдечно,а не с презумпция да ви го върнат.
Гласуването се прави на точно определените за това места.В избирателната секция,а не в къщи.В къщи си бистрете политиката- няма проблем,но там не може да се гласува. В албум избрано се гласува ,а не в личния профил.
Целта на тази промяна е да се научите къде е мястото за гласуване и как се прави и да се отучите от порочната практика да си обикаляте по профилите и да си кликате взаимно по снимките,а после ние да гледами снимки без елементарни фотографски качества и с по 50 идиотски коментара отдолу.
Справка - последната снимка в раздел критика.Вижте там какви са коментарите и вижте какви сте ги написали в оригинала ,качен от автора и събрал 300 точки и коментари преди да е влезнал в избрано .

Автор: nikolayradev   
Дата:   26-07-05 21:41

до тези които протестират-не ви ли омръзна да гледате недоразумения на едни и същи автори които влизат в албума с изкуствено надут рейтинг,почти без коментари,защото тези които гласуват ги е срам да се представят че са гласували за това фотонедоразумение...

Автор: ogimag   
Дата:   26-07-05 21:41

Правилно!
ЖЕЛЯЗНА РЪКА БЕЗ КАДИФЕНА РЪКАВИЦА

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна