Автор: anastassiu
Дата: 26-07-05 17:23
От цялата тая врява вече не мога да разбера какво става и кой какво иска. Аз напълно подкрепям решението да не може да се гласува за снимки от албум всичко. Това маниакално натрупване на точки е много гадно.
Моята цел да качвам снимки е да видя мнението на други фотографи за моите снимки. От скоро съм тук и съм възхитен от конструктивните коментари критика на някои от съфорумците. За да може обаче това да се случва трябва количеството на качените снимки да е такова, че да може все пак да се разглеждат. А ми се струва, че има едно такова мощно изсипване на всякакви снимки във форума единствено с цел трупане на точки. За това аз съм за гласуване само за отбрани снимки. Нищо против всеки да си качи много снимки, но да предлага за коментар и гласуване само отбрано от работата си.
Понеже вече няколко човека споменаха, че са съгласни да плащат и членски внос ако е необходимо, мисля че е редно и този вариант да обсъдим. Все пак това, което аз очаквам от вас е в моя услуга (вашите коментари ще ми помогнат да стана по-добър), редно е и да си плащам за това.
Възможно (дори е препоръчително, защото целта не е да се отрежат хора от достъп)е и да се въведат различни видове членство. Ако не всеки иска да плаща, също да е член, но с по-ограничени права (например: не може да гласува, или пък неговите снимки не получават гласове, или нещо подобно). Така ще се реши и проблема с "мъртвите" акаунти, които са направени само, за да обслужват един човек. А може и да остане някой лев за адвокат, за да има кой да се застъпи за правата на окрадени колеги (последно беше special k, ако не се лъжа).
Какво мислите? Не бързайте да ме оплювате, а помислете и ако сте против се аргументирайте. Въпроса е достатъчно сериозен.
|
|