Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 ibaaaa.. maaamu...
Автор: GuruMMX   
Дата:   26-07-05 16:10

tva na nishto ne prilicha..

za kuv beshe zatvorena tazi tema???

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=189201&t=189201&phorum_uriauth=

Boni, sorry majna ama tva vasheto na nioshto ne prilicha..

malko raznoglasie i hooop...

taka vseki moje..

za kvo vuobshte ja puskash temata ???

po dobre drugija put kato iskate da prokarvate sobstveni idei prosto gonapishete v "novini"
a ne vuv foruma..

aman ot svoevolija..

edno vreme se chuvaha izkazvanija - za i protiv..
i posledno

az lichno sum dokazal che mi minava prez onaja rabota otnosno glasuvanijata..
naj veche se draznja ot tova vi recheno storeno.. majnata vi..

ebasi tragedijata!!!

Отговори на това съобщение
 Re: ibaaaa.. maaamu...
Автор: boni   
Дата:   26-07-05 16:16

Темата беше информативна Гуру,не да обсъждаме нещо.Нито сме питали нито сме искали мнение,казахме какво е направено.
Не виждам защо вдигаш врява?

Автор: VesiAngel   
Дата:   26-07-05 16:17

abe hora, kakva e taia glupost? az otskoro ka4vam snimki - absoliuten liubitel sam, no edinstvenoto, koeto se postiga do momenta ot tazi promiana e, 4e site-at stava po-elitaren...ako ste zabeliazali, v momenta niama absoliutno nikakvi komentari pod snimkite v album vsi4ko, a v izbrano moje da se ka4va po niakoia i druga snimka vednaj na sedmica, ako dosega ne si nabral to4ki... izob6to, ne mislia, 4e po tozi na4in se stimulirat horata da praviat po-dobri snimki!

Автор: Avi   
Дата:   26-07-05 16:19

?
своеволия?
глупости?
майната ви?
..вашето на нищо не прилича...?
... мене ми е през оная работа...?

тва на фона на тва, че сайта е частен...?
?
??
???

what the ****?

Дата:   26-07-05 16:19

Да ,стимулират се и се стимулират да не си изпразват картите ненужно.
Благодаря за вниманието,това решение не подлежи на обсъждане.

Дата:   26-07-05 16:21

site e publichen ako njamash nishto protiv AVI!

OK?

Дата:   26-07-05 16:25

Хубаво де Гуру,аз обясних внимателно за какво става въпрос и какви са мотивите ни. Не ти разбирам позицията и агресията в този случай ама айде...

Автор: algaivel   
Дата:   26-07-05 16:26

Бони, сайта си е Ваш ще правите каквото си искате, но имаше правило- по време на конкурс - правилата не се променят!!! Какво стана с него. И защо вместо да пуснеш тема за кю-гласуването както обеща преди няколко дни, хоп - ново двайсе. Признавам, че обичах да разглеждам албум всичко, защото от там наистина минаваше всичко и - добро и лошо. Гласувах главно там. Сега ти искаш да ме убедиш, че там ще напиша комонтара си, после ще следя всички снимки, които са ми харесали кога ще отидат в албум избрано и като ги дочакам там ще дам лаишкия си глас[smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11]
Малко недообмислено ми се вижда, но бъдещето ще покаже.[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: Avi   
Дата:   26-07-05 16:26

GuruMMX написа:

> site e publichen ako njamash nishto protiv AVI!
>
> OK?

сайта ще стане публичен, когато публиката почне да плаща членски внос, докато собствениците плащат трафика - си правят квото знаят. разбира се всеки има право да има противно мнение и да даде съвет, но ми се струва, че цитираните по-горе изрази ако бяха дошли от мойта клавиатура, щяха да ми струват бан-а.

тай че, ГУРУ - колкото и да ти се иска, тва не ти е бащинийката във филибето, и колкото ти имаш право да се държиш кат ГЪЗ, толкоз иаз имам право да ти го кажа.

Дата:   26-07-05 16:29

Както обясних няма смисъл при условие,че в рейтинга влизат снимки само от "избрано" да се трупат точки във всичко.Както обясних също идеята ми беше да махна изобщо "всичко" но го оставих с цел хората да си ползват квотата в профила.Май наистина е излишен този албум всичко и ще го спрем,да с успокоите.

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   26-07-05 16:30

Бе не мисля, че въпроса е в това дали решението с точките и албумите е правилно или не.
Въпроса е беше ли правилно да се затвори темата.

Автор: miroslava   
Дата:   26-07-05 16:30

Едно важно нещо е много вярно - че вече никой няма просто "да си изпразва картата"!!! Въпреки, че наистина почти никой не отваря снимките и не коментира... Крайна мярка, все пак...

ajde da plashtame chlenski vnos OK?
Дата:   26-07-05 16:32

ajde da plashtame chlenski vnos OK?

az sum za

obache iskam da se chuva i moeto mnenie za novovuvedenijata!

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   26-07-05 16:34

Чакайте бе.
Вие го изкарахте като срив на съвременната цивилизация.
Егати проблема се извъди.
Има ли значение дали една снимка набира засилка 300 точки преди или след като е влязла в албум избрано?
О, май точкогонците ще трябва да изчакат два-три дена преди да грухат по кю-то.
Никъв проблем.
И админите доволни, и юзърите зарити с точки[thankyou]
Който си е изпразвал картата досега ще продължи да си я изпразва и в бъдеще.

Дата:   26-07-05 16:35

agresijata idva ot monopolizma na reshenieto. Njama nikakva logika v veche suobshtenata promjana. Tva e!
za tova se jadosvam kakto i ne samo az!

prosto ako se vzemat oshte njakolko reshenija v tazi nasoka i site shte si zamina..

a vdigam shum shtoto malko ili mnogo me e grija za site-a

ok?

Дата:   26-07-05 16:35

Ти си за,ама други не са.
Сайта посещаем щото е безплатен.Ако стане платен няма да има никой:))
Всъщност не виждам смисъл то албум -всички,но нека си седи засега,не пречи на никой,то и без това повечето хора гледат албум избрани или профилите на определени хора.

Автор: nemchev   
Дата:   26-07-05 16:39

а защо не го направите-колкото местиш на седмица-толкова да качваш на ден?

Дата:   26-07-05 16:39

v nikoe ot izkazvanijata mi ne govorja za album vsichko!!!

a spokojno kojto iska moje da si dava chlenski vnos...
kuyv e problema..

Дата:   26-07-05 16:41

za zaplashtenoto na njakvi konti spokojno moje da stane kakto e vuv pbase..

kojto iska plashta kojto ne - ne!
suotvetno imash oshte malko prava ako si plashtash kintite... OK ???

Дата:   26-07-05 16:43

Според мен логиката е желязна и промяната беше подкрепена от повечето хора.
Пак обяснявам каква е логиката:
Дневния рейтинг е 24 часов.Т.е той има начало и край,от друга страна той се гледа най-много.
Така.
Щом този рейтинг има начало и край ,не е все едно дали 2 снимки ще влезнат с равни условия - т.е. с 0 точки или едната вече ще е събрала 200 в продължение на 20 дни и ще се намърда най-отгоре.Тази ,която е събрала точките ще стартира отвисоко и ще си остане отгоре ,запушвайки останалите през 24-те часа на рейтинга.
Другият аспект Кю гласоподавателите ще имат много по-малко време за реакция в тези 24 часа и схемата им няма да е така ефективна.
Това е.
Не виждам негативи,само позитиви.Логиката ми винаги е била на ниво,като на възпитаник на СМГ[smilie18] [smilie18] и практиката го е доказала:))))

Автор: PolarBear   
Дата:   26-07-05 16:43

boni, макар че смятам, че решението не допринася за постигане на целите, за които е мислено, приемам на този етап темата за приключена.

Най-добронамерено обръщам внимание към друг проблем - прекалено зачестилото затваряне на теми, изказванията в които по никакъв начин не противоречат на правилата на сайта. При това с известна арогантност, която отстрани се вижда по-добре... Знаеш отлично, че високо ценя това, което направихте подкрепям сайта както със снимките си, така и с опитите си да поддържам умерения и колегиален тон в него. И затова си давам труда да отправя тази забележка, която знам, че никак не е приятна (и на мен също), но съм убеден, че е полезна.

Дата:   26-07-05 16:46

Онази тема я затворих,защото вече нямаше смисъл от нея.Обясних човешки няколко пъти,промяната беше направена вече,какъв е смисъла да си чешем езиците? Никакъв,само да се изпокараме...

Автор: PolarBear   
Дата:   26-07-05 16:52

Аз говоря за прекалено зачестило затваряне на теми - очевидно не за една само. А за логиката, дай Боже всекиму. И аз мога да дам известни доказателства.
Но предпочитам лично, на студена бира. И по-скоро чрез някоя и друга идея, която да е за доброто на сайта. [beer]

Дата:   26-07-05 16:52

Искам да чуя сега къде не ми е правилна логиката.

Дата:   26-07-05 16:54

Затварят се теми,които са си за затваряне Полар.Дай да не бъркаме демокрацията с анархия[smilie24]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна