Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Спешно се нуждая от помощ!
Автор: златка   
Дата:   14-05-04 19:18

Моля ви, помогнете ми! Необходима ми е информация откъде да намеря материали за кандидатстване в Нац. гимназия по полиграфия и фотография. Трябва ми нещо за "Обща фотография" и "Оптика и апаратура".

Отговори на това съобщение
 Re: Спешно се нуждая от помощ!
Автор: marto   
Дата:   14-05-04 19:34

Опитай в библиотеката...[smilie25]

Дата:   14-05-04 19:58

Правилно! Трябва да проверя в Нар. библиотека...благодаря!
Макар, че се надявах да има някакви материали в интернет - по-лесно и бързо ще се прочетат.

Автор: GenaDP   
Дата:   14-05-04 21:28

Ami togava opitaj google.

Автор: mik   
Дата:   14-05-04 22:15

В библиотеката незнам какво ще намериш ама виж на photo.net както и от photo.cult.bg там гледаш "ВРЪЗКИ" има разни не6та които като ги прегледа6 добре може да изпадне много полезна информация!

Автор: jumbo   
Дата:   14-05-04 22:17

питане: как ще кандидатсваш след завършена вече гимназия или сега си 8 ми клас????
по мое време за след гимнация се кандидатсваше с изпит по фотография
а за учениците имаше май изпит по рисуване и български

Автор: Mesechina   
Дата:   15-05-04 09:36

След средно се влиза без изпити.

Но и не получаваш кои знае какви знания, не разполагат и с много добра материална база.
Първо проучи какви възможности за курсове има. Може да са ти по-полезни

Дата:   17-05-04 05:23

Благодаря ти mik :)))

Публикацията е редактирана (17-05-04 05:29)

Дата:   17-05-04 05:28

Става въпрос за синът ми, не за мен - иначе и аз бих могла да кандидатствам - задочно:)
От едно време, досега много неща са се променили...Например: Кандидатстващите с приравнителни (говоря за фотографията) не полагат изпит по рисуване, а по Обща фотография и Оптика и апаратура (+ Рисуване?!) - това го разбрах съвсем наскоро, а синът ми се готвеше единствено по рисуване...
Всъщност информацията в Интернет, относно Наредбата на министерството на културата малко се разминава с тази, която получих от гимназията, както и с обнародваното изменение и допълнение. Затова най-добре ще е да проверя нещата на място:)
Защото според училищните власти(по инф. по телефона), тази година няма да има приравнителни изпити, което ще рече, че няма държавна поръчка.
Изпита по литературата е за другия профил - Полиграфия.
Благодаря, че откликнахте на молбата ми!:)

Публикацията е редактирана (17-05-04 05:32)

Автор: ivcho   
Дата:   17-05-04 13:33

Probvaj vyv www.google.com
tam ima vsichko.....

Автор: Smahi   
Дата:   17-05-04 13:42

eeeeeeeee az sym ot tam bre.......za kandidatstwane si ima izspit po risuwane....i wlizat ocenkite ot diplomata po bylgarski,matematika,fizika i himiq....informaciq pylna za kandidatstwa6tite http://photoworld.hit.bg tam se 6traka na linka "NPGPF"......a tiq knijkite na Qnka Kiub4iewa ne mu trebwat da gi znae pri kandidatstwaneto.....da se nau4i da risuwa......ima kursowe za kandidatstwane tam koito se prowejdat na mqsto.....otidete i pitaite w u4ili6teto na mqsto...i da ne se izlyje da kandidatstwa grafi4en design 6toto e kofti rabota twa.....ako ne6to iskate da pitate powe4e ...... Laminor@abv.bg i da moje da pie bira ...... 6toto towa si e seriozno predimstwo:))))))) [beer] [beer]

Автор: junior   
Дата:   17-05-04 13:59

Г-жо Златке,
той Смахи се шегува за бирата....[smilie18]

Автор: Ninety   
Дата:   17-05-04 14:06

Обадете ми се.Ще ви дам учебници по фотография.8528546 или 0889585240- Нина

Автор: Practicar   
Дата:   19-05-04 17:50

Кой каза, че след средно се влиза без изпити? Я! А как? Защото аз съм се "наточил" на НАТФИЗ...

Автор: Mesechina   
Дата:   20-05-04 17:40

Аз казах, че след средно се влиза без изпити, но ставаше дума за Нац. гимназия по полиграфия и фотография.

За НАТФИЗ уви едва ли важи...

Мила Месечина,
Дата:   25-05-04 00:50

След завършено средно обр. можело да се кара задочно обучение, което трае 2 г. и е платено. Досега е било 200 лв. годишно, но от тая година още не се знаят промените. Това го разбрах в Канцеларията на въпросната гимназия. Конкурсът за прием е по документи(какво ли значи това?!?) и е нужна Молба по образец, Диплома за зав. ср. образ. и Мед. свидетелство.

А относно приравнителния прием си зависело не от Наредба №2 от Министерството на Културата, а от това, дали някой от редовните кандидатстващи ще се откаже - хм!
Според вас, има ли логика, да има държавна поръчка за примерно 15 деца-фотографи, едно да се откаже, после някой да има шанса да кандидства заради отказа и да бъде приет..след което класа на новоприетите става 14 деца, а по-горния се увеличава с още 1?

Автор: junior   
Дата:   25-05-04 00:54

Konkurs po dokumenti = (na prktika) konkurs po diploma ili bal ot ocenki ot diploma

IMA logika - drjavnata porachka se otchita na obshto broiki za CIALOTO uchebno zavedenie....

първа  назад  1     всички  напред  последна