Автор: matasel
Дата: 17-05-04 13:15
Красси имаше предложение за ограничаване на достъпа на непълнолетни до някои снимки – разумно предложение, но за съжаление трудно осъществимо, да не кажа невъзможно. Аз имам предложение как това може да се осъществи -нещо повече да реши още много проблеми. И ето как. Ами, за да гледаш снимки във форума трябва да си регистриран! А за да се регистрираш трябва да оставиш номер на валидна кредитна/дебитна карта. Иначе регистрацията да бъде безплатна, но с гаранцията на картата.
Ето и част от проблемите, които ще реши тази система:
1. Непълнолетните няма да могат да гледат снимки, където червената плакатна боя е използвана не по предназначение.
2. Ще се ограничи рязко наличието на гласове – фантоми.
Но не само това!
Безплатна регистрация – да, но не и безплатно обиждане. Пример: клубар А обижда клубар Б. Събира се тричленката и класифицира характера на обидата да кажем в 3 категории: лека, средна и тежка и налага глоба на обиждача, съответно 50, 100, 200 евро, може и долара, в краен случай лева. Или нарушено авторско право - 500 евро глоба на нарушителя и разпъване на снимката на нарушителя на дървото на позора.
Ама така де – един футболис напсувал съдията и веднага следва тлъста глоба, а ние да изоставаме ли?
Могат да се дадат и други примери, но мисля, че и тези са достатъчни.
Какъв ще бъде резултатът - само един - финансово укрепване на форума – следователно и повече пари за награди – ще се раздават дигиталки всеки месец. Тогава ще има нови членове – някои доволни, но повечето недоволни – значи повече обиди и повече кражби на права - следователно още глоби и ето ти я финансовата лавина!!!!!!!!!
![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|