Автор: Airborne
Дата: 23-07-05 15:05
ее, направихте я на нищо тази практика. а може и да не е виновна дори?! мълдер, не си ли си се замислял. ами ако грешката е била при теб- лоши настройки, замърсена оптика... или просто си случил на лош образец- един на 10,000 кофти да има и ти се е паднал и айде - практика калпави.
>Останах особенно недоволен от резултатие. >Вижте сами какви снимки имах след това. Имаше >около 15% хубави снимки, 50% със съмнително >качество и останалите почти не ставаха за >гледане. Практиката хаби батерии доста, >фокусира изключително бавно и несигурно, >включва и изключва за време, за което вестник >може да се прочете. Това е един от по-хубавите >модели, сами си представете по-евтините как >работят.
освен това просто си имал по-високи очаквания, които очевидно не са се изпълкнили. а не забравяй, че говорим за апаратче за 400 лева все пак. аз съм снимал с апарат за 2000 лева и трябва да ти кажа, че повечето ми снимки бяха такива. къде по моя вина, къде апарата се дъни- това е положението. а ти орева форума и оплю марката за нула време. нали знаеш- един път като те набедят, че сестра ти е курва, иди обяснявай, че нямаш сестра... недейте така, моля ви се
|
|