Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Koi e prejivial agressia zaradi snimka ?
Автор: digit_all   
Дата:   22-07-05 12:23

Zdraveite, (sorry za latinitsata, no niama kak).Vchera si snimah iz po ulitsite na Paris i v Paris-plage, v edin moment snimam taka chiroko peizaja i edin chichko nechto beche v kadaru mi, oburna se i mi vika : "ti chto me snimach be ? (na frenski) [smilie10] Idva kum mene i me kara da iztria snimkite, napravih go, sled koeto vze da udria silno aparata mi ( EOS 20D sus 17-40L obektiv ) Az se izumih i vzeh da mu krechtia i az. Chengeta minavaha ot tam i opraviha rabotata, chichkoto si beche pian, no tova ne prochtava vsichko... [smilie23]
Na tehnikata nichto i niama, no vse pak prejiviah edin gaden moment... Na niakoi drug sluchvalo li se e podobno nechto ? [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Koi e prejivial agressia zaradi snimka ?
Автор: Borisoff   
Дата:   22-07-05 12:28

Айде сега всички в Париж да протестираме [smilie18]

Автор: solo5   
Дата:   22-07-05 12:37

[smilie5]
ми кат му се даваш
аз даже нямаше да му изтрия снимката
що не му шибна някой шамар дето ти е развалил снимката [smilie5]

Дата:   22-07-05 12:39

Tuk zakonite sa dosta strogi, po prinzip niamame pravo da snimame ako horata mogat da se razpoznaiat nasnimkite... no tova uznachava da ne snimach napravo, taka che ima tolerantnost. No chak da se stiga da biech fotografa i da mu prezakach tehnikata [smilie2]

Автор: nikolayradev   
Дата:   22-07-05 12:39

как разбра че ти вика"ти що снимаш бе"..:))

Автор: Стоев   
Дата:   22-07-05 12:44

Има програми за въстановяване изтрити снимки.
Ако не е снимано после отгоре де..

Автор: solo5   
Дата:   22-07-05 12:56

вряно че има ама аз досега не съм намерил читава
2 пъти възстановявам снимки и ги възстановявам до размер за wallpaper на GSM [smilie5]

Автор: n1x0n   
Дата:   22-07-05 13:11

Аз също съм преживявал агресия... бушонирах пазача на някакъв склад в Индустриална Зона, защото реши че може да ми посяга към апарата. Не знам защо ме изнервят такива постъпки... [smilie8] пък и не снимах неговия склад... що така лично го прие - не знам.

Дата:   22-07-05 13:20

Kak razbrah, ami ... govoria frenski za tova !!! Inache politsaite mai posle necht go priroviha i go pribraha, no az biah po dalech i snimah otnovo mnogo drugi hora koito niamaha nichto protiv da budat snimani. Chudia se ako mmi beche razvalil tehnikata dali mojeh da napravia nechto (sud...) ??

Автор: vladimir666   
Дата:   22-07-05 13:30

Освен съд за тая техника бих го вкарал в болница !

Автор: hostage   
Дата:   22-07-05 13:32

n1x0n само така нема да им се давате :)
бой по главите и тва е [beer] :)))

Дата:   22-07-05 13:35

Kak mojech da se biech s niakoi ako imach aparat (tejuk i skup) v ratsete si + edna ranitsa s ochte tehnika i stativ ? V kraen sluchai ako chte triabva da mi go kradat na sila ili nechto podobno, bih vse pak go zametnal pravo v zubite na niakoi ot gadovete... ama po prinzip gledam da sum diplomat, press kartata pomaga v niakoi ot sluchaite... no ne vinagi

Автор: proudmerry   
Дата:   22-07-05 14:17

Добре, кога да идваме за подкрепа?
A бутона с кирилицата не работи или вече те е страх да не те бият?

Публикацията е редактирана (22-07-05 14:19)

Автор: SLR   
Дата:   22-07-05 14:52

Бях чел преди в Практикал Фотографи подобна история където човека си снима с широкоъгълен обектив нещо си и идва при него някакъв разярен баща и му вика:"Ти що снимаш дъщеря ми,педофил такъв".Та той се чудеше как да обясни на ламера че с 28мм(или 24,вече не помна) обектив,дъщеря му да 30 метра отпреде щяла да се вижда като малка точица[smilie10]
Иначе съм забелязал че като извадиш апарата има 2 типа хора:едните почват да се увъртат и гледат да не са ти в обхвата а другите пък обратно-почват да се пъчат и гледат уж случайно да ти влезнат в кадър[smilie18]
[beer] [beer] [beer]

Дата:   22-07-05 15:18

Sajeliavam za latinitsata, no niamam BG klaviatura, a AZERTY, i prosto niama kak proudmerry !

Автор: scrap   
Дата:   22-07-05 15:23

Не ти трябва БГ клавиатура,трябва ти мишка,за да натиснеш бутона PHO,който е над тази [smile] усмивка

А иначе за агресията..и аз всеки път ям бой като снимам брат ми [smilie5]

Автор: джъмбо   
Дата:   22-07-05 15:34

мен ме биха сини бабички на един митинг и ми счупиха светкавицата [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] измъкваха ме полицаи с щитове[smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   22-07-05 15:57

Мен щеше да ме бие един водолаз на бесепарски митинг. Добре че се сети че със сина му сме били в една детска градина. Ама и аз си бях за бой - с брада и опашка. Кво ги праиш такива?

Автор: quiver   
Дата:   22-07-05 16:39

Миналата седмица ходих да снимам хора на улицата. Слу4и ми се нещо, което много ме озада4и, за това бързам да ви го разкажа.

Та, зна4и снимам си и изведнъж изска4ат едни баба и дядо и сядат на една пейка да хранят гълъбите. И аз, есте- веднага насо4вам пушката и запо4вам (добре де, не беше много "пушка", а 28-80, но изразът ми харесва). Когато ме забелязаха се усмихнах и помахах. След това запо4нахме разговор. Хората толкова бяха поласкани, 4е съм им отделил внимание, 4е дядото извади 5 евро и ми ги даде "за едно кафе".

Бях много приятно изненадан (както би бил може би и всеки от вас ако му дадат 5 евро), но не заради самият жест, а заради парадокса- във у4ебниците по принцип пише, 4е ние трябва да сме готови да заплатим на хората, които сме снимали, ако пожелаят [smile].

Какво ще кажете за първите ми заработени пари с фотография? Слу4ват ли се 4есто такива хора?

Явор.

Публикацията е редактирана (22-07-05 16:42)

Автор: Stoyan_5   
Дата:   22-07-05 16:40

[smilie24]

Автор: SLR   
Дата:   22-07-05 16:48

Бати,а на Джъмбо ако вместо да му чупат светкавицата му бяха дали по 5 евро щеше милионер да стане[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: quiver   
Дата:   22-07-05 16:50

Е, късмета на новака, нали знаеш...

Автор: sp   
Дата:   22-07-05 16:51

quiver [smilie10] [smilie10] [smilie10]
никога не ми се е случвало нито съм чувал за подобно нещо [smilie10] не е за вярване [smilie3]

аз като снимам хора по улицата и обикновено идва някоя баба до мен и започва да ме разпитва защо съм снимал, за кой вестник и т.н.
последния път като стана това бабата беше доста упориста... аз и казах че правя репортаж и тя почна много да настоява че снимам за вестник [smilie5] накрая и казах че снимам за практика с учебна цял и тя - АААА това учиш.. е щом е за образованието добре! [smilie18]
що все си мислят че снимам за вестник незнам.. [smilie8]

[shtrak] [beer] [beer] [shtrak] [beer]

Автор: gingergirl   
Дата:   22-07-05 16:58

twa mn gadni hora
6te posqga na 4ujdi ve6ti
ibahti 4i4koto

Автор: geronimo   
Дата:   22-07-05 17:05

И мен често са ме питали от кой вестник съм, ама като изкараш нещо по обемисто така става ;+) Като им обесня любезно че снимам за удоволствие повечето дори нещат да повярват :+)

Във един театър пък ме бяха попитали дали нямам безшумен режим на фотоапарата ;о)))

първа  назад  1     всички  напред  последна