Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 луна
Автор: crazyman   
Дата:   21-07-05 18:06

Днес в 22.27 луната ще е най близко до земята. Последното подобно приближаване на луната е било преди 20 години.
Мисля че това е един чудесен повод за снимки

Отговори на това съобщение
 Re: луна
Автор: юнга   
Дата:   21-07-05 18:13

Кофти. Варна в облаци.Снимах снощи, но не се получи нищо осбено със сапунерката и от ръка.

Автор: pmartinov   
Дата:   21-07-05 18:18

До събота е на 25000 км по-близо .

Автор: Todd   
Дата:   21-07-05 18:21

И аз пробвах оная вечер - имам един монокъл "бая бил тъй" но нещо ми убягва технологията за снимане през него .На макро ,аутофокус но докато фокусира има един момент в който се вижда прекрасно и после подминава .И снимката е кофти .Но тая вечер ще има проби - само да няма облаци .

Автор: navy   
Дата:   21-07-05 18:21

Небесни обекти се снимат от по-висока надморска височина от място с не толкова голяма влажност като Варна, юнга [smilie3]
Но аз говоря за максимална ефективност и изобщо не намеквам, че не бива да пробвате.
Лично аз ще направя няколко опита [shtrak]

Автор: RAMZE   
Дата:   21-07-05 18:22

В кофти фаза е [smilie23]

Автор: vladimir666   
Дата:   21-07-05 18:39

Ммм да и аз съм се наточил , ама да видим какво ще стане [shtrak]

Автор: юнга   
Дата:   21-07-05 18:39

Благодаря морски! Исках да я хвана на залез слънце, когато още беше светличко и имаше вече лунна пътека в моренцето, заедно с него.
Подпирах се на едни лодки, щраках много, но само 2-3 кадъра излязоха приемливи, при това стоят някак си голи. Друг път.

първа  назад  1     всички  напред  последна