Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Злато?За тази снимка?
Автор: msld   
Дата:   17-07-05 17:09

Злато за тази снимка
https://photo-forum.net/i/158579

недоумявам....
нито фокус ,нито фон...

Отговори на това съобщение
 Re: Злато?За тази снимка?
Автор: тьма   
Дата:   17-07-05 17:13

напълно подкрепям [beer]

Автор: krassimire   
Дата:   17-07-05 17:13

Виж сега, дупето разфокусирва погледа, и не забелязваш че не е на фокус [smile]

Автор: kro   
Дата:   17-07-05 17:16

[smilie23] [smilie23] [smilie23] https://photo-forum.net/joro/emoticons/A8.gif

Автор: 4i4obenjy   
Дата:   17-07-05 17:30

Не бъдете така строги сайта е за любители все пак.Харесало му дупето на човека и решил да го сподели с нас. Следващия път ще е на фокус [shtrak]

Автор: Crossblade   
Дата:   17-07-05 17:39

И такива работи ли има ? Според мене и без фокус е по-добре от оная снимка с ..... с 200 точки (сигурно вече) ... "естети" [smilie9]

Автор: юнга   
Дата:   17-07-05 17:49

Нямате въображение.Това е изкуство. Да накараш зрителя да мечтае, че чисти пясъка.;-)

Автор: solo5   
Дата:   17-07-05 17:55

[smilie5]

Автор: Stoevmobile   
Дата:   17-07-05 17:59

[beer] [beer] [beer]

Автор: Brummaker   
Дата:   17-07-05 18:03

Велкоме ту дъ риалити [smilie5]

то да беше само тук това "явление" - да го помаже с мед човек ... [smilie18] [smilie18]

Автор: Peter_D   
Дата:   17-07-05 18:23

Има ли нужда за всяка снимка която на човек му се струва неоценена или надценена, да се пуска дискусия...

Според мен, няма виж онази тема за дъртите чикиджии и си прави сметката. :))

Пък, утре ще издъобна от храстите някое сладко маце на плажа, ще видите вии.... ;))))

Автор: navy   
Дата:   17-07-05 18:27

Аз си мисля че е ясно, че рейтинг-а не е мерило за гениалността на снимката, а за количеството предпочитания на аудиторията [smilie5]
Някой недоразбрал?

Дата:   17-07-05 18:29

[smilie24] [smilie24]

Автор: Naya   
Дата:   17-07-05 18:29

Браво бе...а мен ме изядохте с парцалките, че пуснах снимка, която ми харесва[smilie18]

Дата:   17-07-05 18:40

Naya, за двоен стандарт чувала ли си? ;))) :)

Дата:   17-07-05 18:50

Да...но се дразня, че ако моята тема или подобна на нея я беше пуснал някой редовен юзър (спамер) нямаше реакциите да са толкова остри нали!? Или пък ако някой автор, участник или победител от изложба беше пуснал линк към снимка, която му харесва или е недооценена всеки щеше дори да не харесва снимката да АХХХХХХ-не...само защото някой си добър фотограф (независимо любител или професионалист) е казал, че снимката е жестока и заслужава повече ;)
Няма толерантност ;)
Още един пример...
в горната тема дори след, като се извиних, че драскам на латиница, поради някакви си причини се пръкна заядливец с ник нейм "джъмбо" да съобщи на събратята си от форума, че видиш ли Ная май била патагонка [smilie11], но съфорумеца murnau, който съмнявам се някога да е чувал за програмка флекс тайп или кирилизатора във форума - никой не го закача за това [beer]

Дата:   17-07-05 18:57

:)) Ная, не се дразни за неща, които не зависят от теб. А да се ядосваш е да наказваш себе си за грешките на другите. :))

Иначе:
1) Да, толерантност няма. И не само, че нея я няма, ами на нейно място има-заядливост, завистливост, всякаква липса на чуваемост.

2) Да, едно е някой с голямото "Добро утро" да каже нещо или да пусне снимка, друго е някой от по-малкото "Добро утро"... Едно аверче казва "Имиджът е всичко", и е така защото хората често са коне с капаци и/или ги мързи да мислят

3) Следващия път преди да отвориш въпроса си помисли дали има смисъл. Дали има кой да те чуе...

Поздрави, Ная. :)

Автор: navy   
Дата:   17-07-05 18:57

Ная, един интелигентен индивид би помислил върху забележката, би извлякъл полза ако има такава, би се настроил към обстановката и ни най-малко би се впрегнал на упреците [smilie5]

Дата:   17-07-05 19:02

navy , а може би това/действие или бездействие/ ще бъде поощрение за други подобни, което един Ентелегентен индивид, не би искал да прави? :)

Дата:   17-07-05 19:06

navy, това да се настройваш в обстановката, кореспондиращо със случая за който говорим е равно на подчинение или някакъв вид тихо примирение, което лично на мен не ми пасва ;)
Не ми морализаторствай, а просто се замисли ти над това, което казах по-горе...или се съгласяваш или не ;) ... нямам намерение да насаждам мнението си на когото и да било, а просто го споделям и моля ви...кажете ми, че поне на това имам право [smilie5]

Дата:   17-07-05 19:07

ПОНЕ НА ТОВА, ИМАШ ПРАВО [beer]

мир [smile]

Автор: holden   
Дата:   17-07-05 19:07

ЕнтелЕгентен?

Дата:   17-07-05 19:10

holden, сензорите ти май не отчитат слабите сигнали на ирония, които подава Peter_D
[beer]

Дата:   17-07-05 19:10

Точно така, идва от Ентелект! ;)
/не виждаш ли че си правя базик бе/ :))

Дата:   17-07-05 19:14

Brummaker, ООООООООООООООООО ДА...БЛАГОДАРЯ ВИ ВАШИ ВИСОЧЕСТВА,че не само ми позволихте, а не ме и наказахте след нескромното ми деяние...ПОКЛОН[thankyou]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна