Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 До ползващите Флектогон 20/2,8...
Автор: aries   
Дата:   15-07-05 22:31

Понеже ще трябва да купувам пола филтър на моята горепосочена скорошна покупка, бих помолил някой, който ползва този обектив да ми каже дали ще имам проблеми с винетирането, ако си взема ей тоя пола:
http://www.hama.de/portal/articleId*37178/picType*abb/action*2599?picURL=%2Fbilder%2F00072%2Fabb%2F00072167abb.jpg

Публикацията е редактирана (15-07-05 22:34)

Отговори на това съобщение
 Re: До ползващите Флектогон 20/2,8...
Автор: pinko   
Дата:   15-07-05 22:36

Според мен ще винетира само на лентово тяло, на кропфакторка немаш грижи[smilie5]

Автор: aries   
Дата:   15-07-05 22:39

За лентово става въпрос...

Между впрочем: в Халите държача "Р" е 15 лева а филтрите са по 30-35, освен полата... и ринговете са по 10-15 лв.

Автор: vasko1   
Дата:   16-07-05 13:48

Ариес, сетих се нещо по твоя проблем. Първо зависи от качеството на принтера на който си отпечатвал снимките. Второ, зависи от кописта който ти е вадил лентовите снимки, защото автомат, автомат, ама зависи как го е настроил кописта. Трето- не знам дали знаеш, че вече има принтери, които копират цифрови снимки с химикали, като лентовите - може и това да опиташ.

първа  назад  1     всички  напред  последна