Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сапунерка за лов/риболов ит.н.
Автор: Grandpa   
Дата:   15-07-05 23:34

Влачех преди по чукарите/реките и т.н. един Олимпус 2000 (класика!), но откак взех 20Д и посвикнах на друго качество. Та се чудя дали да не взема (на старо) някаква по-добра сапунерка, дето да я нося по баирите и ако падна в блатото с нея да не си изям .... от яд. А и да е по-удбна за носене.
Гледам, че Г3 се намират за около $200 на еБей (не са много малки, но по мой впечатления са много добри). Някакви други идеи за фотоапарати, дето са съизмерими като цена и качество за тази цел?

Отговори на това съобщение
 Re: Сапунерка за лов/риболов ит.н.
Автор: pinko   
Дата:   15-07-05 23:36

Аз за тая цел си запазих Никона 995, невероятна машинка е.

Ама рядко ми се случва 20д-то да не е с мен[ezik]

Автор: Grandpa   
Дата:   16-07-05 01:44

Аре бе - всички ли си мъкнете гаубиците или няма рибари/ловджии ?[smilie11]

Автор: simbon4o   
Дата:   16-07-05 09:06

препоръчвам ти FZ5 панасоник ;) за целта е перфектен ;) по-малък от скина и по-голямо варио от 20Д(наведнъж), малък шум!!!, само едно куцо има - няма ръчен фокус. Всичко друго е идеално ако искаш и птички и тревички да хващаш ;).

Автор: SLR   
Дата:   16-07-05 10:50

Аз на риба си взимам аналоговия Пентакс МЕсупер с 28 мм. и евентуално 50 мм.
За лодката шрокоъгълния ме урежда идеално.Наистина малко по тежък е от сапунерка но като го сложа в джоба не ми пречи много.
Сега брат ми се върна с един дигитален Иксус и мисля вече него да взимам защото въпреки че няма оптичен зум все пак е с метален корпус,широка оптика и е с големината на кутия цигари.
Наслука[beer] [beer] [beer]

Автор: n1x0n   
Дата:   16-07-05 11:10

G2

първа  назад  1     всички  напред  последна