Автор: Nickolay
Дата: 15-07-05 13:22
Ще карам подерд.
Послушай хората относно RAM-а. Да не вземеш да си вземеш вместо 2x256 1x512 - голяма грешка. Ще добавиш още малко стотинки и ще вземеш 2x512, защото хората вече започнаха да си разкарват старите памети 256-тиците и когато дойде време ти да смянш (което ще стане вероятно много скоро) няма да можеш да ги шътнеш на добра цена.
Видео картата ти е абсолютно дърво, но за да ти препоръчам нещо, първо ще трябва да ми кажеш за какво ще го ползваш тоя комп.
Т'ва DVD-то го махаш и вземаш едно LG GSA-4163B по възможност черно за да ти ходи на кутията. За NEC бях чел някъде, че записват перфектно, но четът ужасно. Това не знам колко е актуално все още, може и да са ги оправили вече, но аз лично не бих рискувал.
Вместо FOXCONN 3GTS002 си вземи 3GTH-002. Тая ще е по просторна вътре, а освен т'ва допълнителната перка е 120 милемтрова. Краченцата на кутията отдолу я правят по-стабилна. Няма да съжеляваш за тия $10 отгоре. Аз съм с FOXCONN 3GTH-061. Тя е подобна на тая която ти препоръчвам, но е още малко по-скъпа.
Монитора който си избрал е сравнително хубав за времето когато излезе, но вече не ги правят така както едно време. Новите често дефектират. Може да имаш грижи. Моят съвет е да намериш накой марков на старо с Trinitron FD. Аз съм с един IBM (малко е ръбат, но картината е перфектна) и това не е защото не ми стигнаха кинтите за нов, просто всичко отива вече към TFT и сегашните CRT-та са пълни боклуци.
|
|