Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Tan4ovi raboti
Автор: tan4o   
Дата:   15-07-05 01:30

Zdarveite,naskoro se sdobih s edin Nikon F75,a sega mislq da si vzema dopylnitelen obektiv,4e se zakrastih po fotografiqta,no ima ne6to keto ne razbiram i kokoto i da tyrsih ne mojah da go otkriq.Obektivyt mi e AF NIKKOR 28-80mm 1:3.3-5,6 G.Sprqla sym se na nqkolko varianta AF Zoom Nikkor 70-300 f/4-5,6 G
i sledva6tiqt AF 70-210 f/4,5-5,6 Zoom Nikkor AI-S.Tova koeto me interesuva dali i dvata sa syvmestimi s pritejavaniq ot men Nikon F75.
6te sym vi blagodarna ako nqkoi mi pomogne v izbora na obektiv,ili da me naso4i kude moga da se informiram za moq problem,taka da go nare4em.

Отговори на това съобщение
 Re: Tan4ovi raboti
Автор: scrap   
Дата:   15-07-05 01:32

На Танчо работите може ли да са на кирилица или..?

Дата:   15-07-05 01:37

Mоже разбира се, всичко може!Следващия път вече ще са на кирилица,съжалявам,ако съм създала неудобства.

Автор: Avon   
Дата:   15-07-05 01:59

AI-S niama da meri sas F75, taka che ne e mnogo dobar variant. Ako iskash da dopalnish fokusnite razstoiania 70-300G e nelosh izbor, no Sigma 70-300 APO2 e po-dobar obektiv, makar i po-skap.

Predi da si kupuvash novi staklarii pomisli si za kakvo shte gi polzvash, i kakvo tochno ti triabva. Chesto, ako biah dal sashtite pari za emulsii i benzin shtiah da sam mnogo po-shtasliv.

Автор: malkiatprinc   
Дата:   15-07-05 02:01

Tancho -------Ima bezbroi obektivi (praveni ot nai-razlichni firmi) koito sa naglaseni da si pasvat tochno s tvojat Nikon! Ako kupuvash Nikon obektiv shte ti e po-skupo ---Tursi naprimer drugi marki : Tamron, Sigma i tnt --te praviat samo Obektivi i sa po-eftini ;)V povecheto sluchai te sa tochno tolkova dobri, kakto Nikon obektivite!!!
Prosto kato kupuvash pojelai obektiva da e s Nikon vruzka/rukav/prusten (ne znam kak se kazva na Bulg:)----------------uspeh!

....A sas parite koito spestish prosto pocherpi forumcite po edna bira ;)------------

Дата:   15-07-05 02:10

Ще го ползвам за пейзажни снимки,засега това ми достав наи-голямо удоволствие.Благодаря ви за информацията а за почерпката най-лесно!

Автор: Avon   
Дата:   15-07-05 02:17

Za peizajni snimki teletata sa skuchni, segashnoto vario bi triabvalo da ti e dostatchno...ti si znaesh de

[beer]

Автор: holden   
Дата:   15-07-05 02:19

Хубаво че си си взела Никон, че ако си беше купила Канон щеше да видиш дали обективите Сигма са точно толкова добри колкото Канонските.

/ Не разбирам нищо от никонски обективи
// Моите обективи са Канонски

Дата:   15-07-05 02:27

Tам е работата,4е знанията ми за обективите малко куца,но пък все от някъде трябва да се започне.Купих си книжките на National Geographic,но там нищо не е казано за тези букви G,D и тнт.какво точно означават,затова реших да попитам тук,където хората са с по-голям опит от моя!

Автор: dreamweaver   
Дата:   15-07-05 08:46

Съкращенията по обективите можеш да разгледаш ето тук

Дата:   15-07-05 10:22

Thank you![smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна